Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(jutute @ 2010 09 08, 15:38)
Taip taip lauke žadame  šveisti, mano mokinukai atliks šį darbelį, tikiuosi patik jiems  mirksiukas.gif

na mokinukams tikrai didele pramoga biggrin.gif , kad tik nenusibostu...nes as pagal savo sunu lyginu. Padekupazuot uzsimano, leidziu - tai max kantrybes 15 min uztenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2010 09 08, 15:59)
na mokinukams tikrai didele pramoga  biggrin.gif , kad tik nenusibostu...nes as pagal savo sunu lyginu. Padekupazuot uzsimano, leidziu - tai max kantrybes 15 min uztenka  blush2.gif

Na manau jiems patiks, nes jie jau ne tokie maži mirksiukas.gif
Atsakyti
ar pavyko nusveist? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2010 09 08, 19:53)
Na manau jiems patiks, nes jie jau ne tokie maži  mirksiukas.gif

Galit pati iš pradžių pabandyt vieną nušveist - pažiūrėt ar gaunasi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 09 rugsėjo 2010 - 21:39
Sveikos, įkišiu ir aš savo trigrašį blush2.gif : jutute, tokiam rimtam reikalui galit pasikviesti kokį tėvelį į pagalbą mirksiukas.gif . Su elektriniu šlifuokliu viską atliks greit ir gerai thumbup.gif . O vaikučiai tegul tolimesnį darbą daro mirksiukas.gif
Sėkmės, įdomu būtų pamatyti galutinį rezultatą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 09 rugsėjo 2010 - 22:09
Laba,
Norejau paklausti labiau patyrusiu, ar imanoma priklijuoti visa servetele be rauksleliu?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2010 09 10, 09:22)
Laba,
Norejau paklausti labiau patyrusiu, ar imanoma priklijuoti visa servetele be rauksleliu?
Dekui 4u.gif

Įmanoma.
Užeik paskaitinėti temoje apie didelių motyvų klijavimą
Atsakyti
Taip, įmanoma. Įprastu būdu, klijai teptukas arba lygintuvu arba po tekančia srove kažkaip. Pastarojo nebandžiau, nes puikiai naudoju pirmus minėtus du būdus.
Atsakyti
as stengiuosi super dideliu motyvu neklijuot, megstu smulkmeniskuma 4u.gif Ir niekada nenaudojau lipalo, nes visiskai su juo nesiseka. Perku spec klijus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jeigu pirma kart klijuosi dideli plota, tai pradek nuo vidurio ir klijus skiesk su vandeniu, netaip raukslejasi.As bandziau po srove, bet sisas gaunasi, tik sugadinau, visu geriausia skiesti klijus ir su plonu, bet ploksciu teptuku tepti nuo vidurio pasipylus daug kliju, bent as taip darau ir nesugadinu beveik niekada, pasilieka kelios rauksleles, bet kai isdziusta as su silpnu glazpoperiu nutrinu svelniai,nu cia tik mano nuomone, as niekam jos nepersu, bet man taip beveik nesigauna rauksliu
Atsakyti
Jūsų pasiūlytas būdas klijuoti nuo vidurio ir skiesti lipalą teisingas, nes taip ir reik daryt/klijuot ar tai mažas ar tai didelis plotas.
Bet su spec. klijais lengviau dirbti, kai kurių firmų tiršti klijai, tai truputį atskiedžiu vandeniu dideliams plotams, servetėlę užklijuoju idealiai, nei vienos raukšlelės. Bet dar priklauso ir nuo servetėlių.
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2010 09 09, 22:32)
ar pavyko nusveist?  smile.gif

Kad dar nešveičiau ax.gif ax.gif
planuojam kitą mėnesį jei mokykla skirs lėšų mirksiukas.gif
Taip taip žadam su elektriniu švitrinti, tikrai reikės vieną pabandyti, kad paskui nebūtų darbas šuniui ant uodegos g.gif
Atsakyti