Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

Merginos,

Kur jus perkate medinius suoliukus vaikiskus? Kazkaip niekur nerandu, nei internete nei parduotuvese... ax.gif
Atsakyti
*Kristi*, kaip tik mačiau Vilniaus Ermitaže ( II aukštas).
Atsakyti
O aš mačiau Thomas Philipse
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2010 08 29, 16:30)
Merginos,

Kur jus perkate medinius suoliukus vaikiskus? Kazkaip niekur nerandu, nei internete nei parduotuvese...  ax.gif

Jusu pilna dezute, negaliu jums laiskelio issiusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2010 08 29, 16:30)
Merginos,

Kur jus perkate medinius suoliukus vaikiskus? Kazkaip niekur nerandu, nei internete nei parduotuvese...  ax.gif

Va va, ir aš browsinu internete kur tų suoliukų nusipirkti ir niekur nerandu. Tai sakot Ermitaže yra. O mažesnėje kokioje parduotuvėje nebūna?
Ir nežinot, jie lakuoti būna ar būna ir nelakuotų?
Papildyta:
QUOTE(*Kristi* @ 2010 08 30, 11:53)
Sorry, pratryiau  4u.gif

O gal kas žinote ar galima tų kėdučių užsisakyti internetu?smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia pataikiau su galbūt labai kvailu klausimu 4u.gif Norėčiau pabandyti užsiimti dekupažu ir norėjau paklausti ar būna rinkinių, kur būtų sudėtos pačios būtiniausios priemonės dekupažui? Klijai, lakai, teptukai, dažai ir pan. Norėčiau mėginti tik pora daiktelių pasidaryti, tai ir domintų maži kiekiai už mažą kainą 4u.gif Ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Noreciau paklausti, gal kas nors matete, kur galima nusipirkti uzrasu knygeliu arba nuotrauku albumu dekupazui?
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2010 09 01, 22:55)
Nežinau ar čia pataikiau su galbūt labai kvailu klausimu  4u.gif  Norėčiau pabandyti užsiimti dekupažu ir norėjau paklausti ar būna rinkinių, kur būtų sudėtos pačios būtiniausios priemonės dekupažui? Klijai, lakai, teptukai, dažai ir pan. Norėčiau mėginti tik pora daiktelių pasidaryti, tai ir domintų maži kiekiai už mažą kainą 4u.gif Ačiū už atsakymus  smile.gif

kiek pamenu tai decostudija tokius turi smile.gif

tiek skaiciau, kad net galva apsisuko ir viskas vel painiotis pradejo.... tai jei nepyksit pasitikslinsiu - jei nuotrauka lazeriniu atspausdinsiu ant paprasto balto popieriaus lapo ir klijuosiu, tai kokybe vaizdo nesuprastes??? na neisbluks, neissilies? unsure.gif na man jau toks "tankus miskas" su tais spausdintais paveiksliukais. verysad.gif verysad.gif verysad.gif, bet noriu isbandyt, nes serveteles atsibodo ir nerandu to kas man patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linella: 01 rugsėjo 2010 - 23:56
Mergaites, buvau snd Ermitaze, tai dezutes keliu rusiu papigintos. Tai man kaip tik krikstadezei reikejo, tai paemiau uz 22 lt thumbup.gif thumbup.gif po 10 lt graziu yra...
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2010 09 03, 12:28)
Mergaites, buvau snd Ermitaze, tai dezutes keliu rusiu papigintos. Tai man kaip tik krikstadezei reikejo, tai paemiau uz 22 lt  thumbup.gif  thumbup.gif  po 10 lt graziu yra...

tik tos dezutes bent jau kurios po 22Lt toookios nekokybiskos, kad jas sveisit visa vakara... ir spakliuosit irgi doh.gif
Atsakyti
Kažkas čia buvo pusę lūpų prasitaręs, kad kutukus knygų skirtukams pačios darotės. Kai darot? Jei negaila, papasakokit.
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 09 03, 15:24)
tik tos dezutes bent jau kurios po 22Lt toookios nekokybiskos, kad jas sveisit visa vakara... ir spakliuosit irgi  doh.gif

na jau darbelio bus... zinau blink.gif
Atsakyti