Merginos,
Kur jus perkate medinius suoliukus vaikiskus? Kazkaip niekur nerandu, nei internete nei parduotuvese...
*Kristi*, kaip tik mačiau Vilniaus Ermitaže ( II aukštas).
O aš mačiau Thomas Philipse
QUOTE(*Kristi* @ 2010 08 29, 16:30)
Merginos,
Kur jus perkate medinius suoliukus vaikiskus? Kazkaip niekur nerandu, nei internete nei parduotuvese...
Jusu pilna dezute, negaliu jums laiskelio issiusti
QUOTE(*Kristi* @ 2010 08 29, 16:30)
Merginos,
Va va, ir aš browsinu internete kur tų suoliukų nusipirkti ir niekur nerandu. Tai sakot Ermitaže yra. O mažesnėje kokioje parduotuvėje nebūna?
Ir nežinot, jie lakuoti būna ar būna ir nelakuotų?
Papildyta:
QUOTE(*Kristi* @ 2010 08 30, 11:53)
Sorry, pratryiau
O gal kas žinote ar galima tų kėdučių užsisakyti internetu?
Nežinau ar čia pataikiau su galbūt labai kvailu klausimu Norėčiau pabandyti užsiimti dekupažu ir norėjau paklausti ar būna rinkinių, kur būtų sudėtos pačios būtiniausios priemonės dekupažui? Klijai, lakai, teptukai, dažai ir pan. Norėčiau mėginti tik pora daiktelių pasidaryti, tai ir domintų maži kiekiai už mažą kainą Ačiū už atsakymus
Labas vakaras,
Noreciau paklausti, gal kas nors matete, kur galima nusipirkti uzrasu knygeliu arba nuotrauku albumu dekupazui?
Noreciau paklausti, gal kas nors matete, kur galima nusipirkti uzrasu knygeliu arba nuotrauku albumu dekupazui?
QUOTE(desrele-lt @ 2010 09 01, 22:55)
Nežinau ar čia pataikiau su galbūt labai kvailu klausimu Norėčiau pabandyti užsiimti dekupažu ir norėjau paklausti ar būna rinkinių, kur būtų sudėtos pačios būtiniausios priemonės dekupažui? Klijai, lakai, teptukai, dažai ir pan. Norėčiau mėginti tik pora daiktelių pasidaryti, tai ir domintų maži kiekiai už mažą kainą Ačiū už atsakymus
kiek pamenu tai decostudija tokius turi
tiek skaiciau, kad net galva apsisuko ir viskas vel painiotis pradejo.... tai jei nepyksit pasitikslinsiu - jei nuotrauka lazeriniu atspausdinsiu ant paprasto balto popieriaus lapo ir klijuosiu, tai kokybe vaizdo nesuprastes??? na neisbluks, neissilies? na man jau toks "tankus miskas" su tais spausdintais paveiksliukais. , bet noriu isbandyt, nes serveteles atsibodo ir nerandu to kas man patinka
Mergaites, buvau snd Ermitaze, tai dezutes keliu rusiu papigintos. Tai man kaip tik krikstadezei reikejo, tai paemiau uz 22 lt po 10 lt graziu yra...
QUOTE(linella @ 2010 09 03, 12:28)
Mergaites, buvau snd Ermitaze, tai dezutes keliu rusiu papigintos. Tai man kaip tik krikstadezei reikejo, tai paemiau uz 22 lt po 10 lt graziu yra...
tik tos dezutes bent jau kurios po 22Lt toookios nekokybiskos, kad jas sveisit visa vakara... ir spakliuosit irgi
QUOTE(biriusa @ 2010 09 03, 15:24)
tik tos dezutes bent jau kurios po 22Lt toookios nekokybiskos, kad jas sveisit visa vakara... ir spakliuosit irgi
na jau darbelio bus... zinau