Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(Vika 12 @ 2010 08 23, 22:30)
O gal žinote, kur medinių dėžučių galima nusipirkti pigiau? Parduotuvėse labai jau brangios, o man reikėtų ne vienos ir ne dviejų.. Kadangi, jau dabar darysiu dovanas "dekupažines" dėžutes su nuotraukomis. Bet jeigu reikia kokių mažiausiai 4-5 tai tikrai, negalėsiu sau leisti už vieną mokėti po 20lt ir daugiau. Galbūt yra kur pigiau? Ar visgi reikės pirkti tokias, kokios yra  ax.gif  verysad.gif

Šiaip Ermitaže, jeigu turi tų ermitažo pinigų, gali nusipirkti prekę 25 proc. pigiau mirksiukas.gif Pvz, tokias dėžutes, tai tik ten ir perku ( dydžio kaip ketvirtadalis servetėlės, dėžutė šiaip ten kainuoja, nepamenu - lyg 18 Lt, tai aš galiu nusipirkt už 12 Lt tik ), ir šiaip nemažai medinukų yra, pažiūrėk. Manau pigiau nerasi.
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 08 24, 18:47)
Šiaip Ermitaže, jeigu turi tų ermitažo pinigų, gali nusipirkti prekę 25 proc. pigiau mirksiukas.gif  Pvz, tokias dėžutes, tai tik ten ir perku ( dydžio kaip ketvirtadalis servetėlės, dėžutė šiaip ten kainuoja, nepamenu - lyg 18 Lt, tai aš galiu nusipirkt už 12 Lt tik ), ir šiaip nemažai medinukų yra, pažiūrėk. Manau pigiau nerasi.

ieškojau akropolio ermitaže tu medinių dėžučių, bet neradau. Kiekaip nesuprantu, kur jos yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 24, 18:43)
ieškojau akropolio ermitaže tu medinių dėžučių, bet neradau. Kiekaip nesuprantu, kur jos yra  doh.gif

Antram aukšte, ten yra visa dekupažo lentyna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gabriele-: 24 rugpjūčio 2010 - 17:45
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 08 24, 19:45)
Antram aukšte, ten yra visa dekupažo lentyna smile.gif

oi, antram aukste tai nebuvau blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kokiu lietuvisku internetiniu puslapiu, kur galima nebrangiai nusipirkti ir atsisiusti ivairiu dekupazuoti skirtu daiktu? Kiek ziurejau visur siuntimas lb brangus - 12Lt. Su tokia kaina net neapsimoka tada pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Labas, gal uzmatet kur nebrangiai ausksiniu dazu dekupazui tinkamu? 4u.gif buciau labai dekinga jei apsviesit kur ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2010 08 24, 00:39)
dar klausimas: kaip "perkelti" paveiksliuka is tarkim atvirutes  g.gif  mirkyti vandeny kaip youtube rode ar nuslifuoti blogaja puse?

ir taip ir taip galima.
Svarbiausia - eksperimentuoti kas tai asmeniškai geriau gausis ir labiausiai patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Gal truputi off topic, bet norejau paklausti, kurioj gatves pusej artmanija, vaziuojant NE nuo stoties? biggrin.gif
Prasau, gal galit atsakyti iki rytojaus ryto, nes bijau ryt nuvaziavus pasiklyst.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dekupazuotoja:): 25 rugpjūčio 2010 - 21:37
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2010 08 25, 22:36)
Gal truputi off topic, bet norejau paklausti, kurioj gatves pusej artmanija, vaziuojant NE nuo stoties?  biggrin.gif
Prasau, gal galit atsakyti iki rytojaus ryto, nes bijau ryt nuvaziavus pasiklyst.. blush2.gif

jei Vilniuje - tai važiuojant į stotį dešinėje, o jei Klaipėdoje - tai nžn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 08 26, 00:09)
jei Vilniuje - tai važiuojant į stotį dešinėje, o jei Klaipėdoje - tai nžn  schmoll.gif

Aciu, as is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
O kur galima nusipirkti rėmelį nuotraukai, kad būtu medinis (ne fanierinis) ir su stiklu ir dar pastatomas, o ne kabinamas? Artmanijoj tokių nėra....
Atsakyti
user posted image

Noriu patarimų.. tai vienas pirmųjų mano darbų, tad nelabai vykęs.. blink.gif blush2.gif čia bus tėvam vaikų foto. Kaip manote ar nieko netrūksta, kaip jum jis? g.gif man kažkaip nelabai.. tikėjausi, kad gražiau išeis rolleyes.gif
Papildyta:
foto kažko nerodo.. sad.gif

kaip įdėti foto, kad rodytų, pagelbėkit.. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dingiux: 25 rugpjūčio 2010 - 23:25