QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2010 08 20, 21:14)
Sveikos
Esu naujoke, man 14 metu, labai noriu dekupazuoti. Ketinu nuvaziuoti i artmanija susipirkti visu reikmenu, bet turiu keleta klausimu...
1. Akriliniu dazu buna visokiu spalvu. Atrodo visos spalvos reikalingos, bet juk kainuoja pinigus. Po kiek mazdaug spalvu turite jus? Ir kokias? Kolkas apsisprendziau ties viena : balta. O kokias kitas pirkti net neisivaizduoju... Ir ar galima tuos dazus maisyt ir isgauti kitokiu atspalviu?
2. Gal galetumete pasidalinti nuomonemis, kurios firmos dekupazo klijai, sendinimo lakas ir lakas, reikalingas uzbaigiant darba, yra geriausi (pagal kokybe ir kaina)?
3. Ir paskutinis klausimas... Kiek mazdaug isleisiu pinigu reikmenims? Siaip serveteliu daug pirkt nesiruosiu, nes turiu gan nemazai graziu, su piesinukais namie. O daiktu, kuriuos dekupazuosiu, taip pat pirkti iskart daug nesiruosiu, nes namie turiu nemazai padekliuku, kuriuos zadu dekupazuot...
Na tikiuosi galesite man padeti Aciu is anksto
Esu naujoke, man 14 metu, labai noriu dekupazuoti. Ketinu nuvaziuoti i artmanija susipirkti visu reikmenu, bet turiu keleta klausimu...
1. Akriliniu dazu buna visokiu spalvu. Atrodo visos spalvos reikalingos, bet juk kainuoja pinigus. Po kiek mazdaug spalvu turite jus? Ir kokias? Kolkas apsisprendziau ties viena : balta. O kokias kitas pirkti net neisivaizduoju... Ir ar galima tuos dazus maisyt ir isgauti kitokiu atspalviu?
2. Gal galetumete pasidalinti nuomonemis, kurios firmos dekupazo klijai, sendinimo lakas ir lakas, reikalingas uzbaigiant darba, yra geriausi (pagal kokybe ir kaina)?
3. Ir paskutinis klausimas... Kiek mazdaug isleisiu pinigu reikmenims? Siaip serveteliu daug pirkt nesiruosiu, nes turiu gan nemazai graziu, su piesinukais namie. O daiktu, kuriuos dekupazuosiu, taip pat pirkti iskart daug nesiruosiu, nes namie turiu nemazai padekliuku, kuriuos zadu dekupazuot...
Na tikiuosi galesite man padeti Aciu is anksto
1. Nusipirk baltą, juodą, geltoną, raudoną ir mėliną - iš šitų galėsi susimaišyti visas kitas, tad išeis pigiau
2. Klijų daug esu turėjus, nė vienais nenusivyliau, bet pavadinimų nepamenu. Jei pirksi specializuotoje parduotuvėje, manau rasi gerus laką siūlau pirk senukuose ar panašioj parduotuvėj - irgi bus pigiau. Apie lakus yra visa tema, ten plačiau pasiskaitysi. Sendinimo laką pirk tokš\į, kurį reik užlakuot akriliniu laku, nes kitaip užbaigimui reiks pirkt kitokį laką. Jei nežinosi kuom sendintoją užlakuot, manau pardavėja mielai padės kai kurių lakų įtrūkimus įtrinti galima tik porporina arba kita specialia priemone, tai gal dar ir šitą reiktų nusipirkt.
3. Pinigėlių daug. Jei pamėgsi dekupažą, tai kuo toliau tuo daugiau išleisi bet galima sutaupyti gerai pagalvojus prieš perkant. Taip pat gali jungtis prie forumiečių, kurios priemones siunčias iš gamyklų - sutaupytum tikrai daug