Man kilo keletas klausimeliu...
Noriu trupuciuka papuosti nauja medini vaiku komplektuka. Nusipirkau dekupaziniu kliju servetelems ir serveteliu. Ar jas priklijavus prie mediniu baldeliu galima uzlakuoti paprastu laku, nes visa komplektuka reikia lakuoti, kadangi naturalus medis...ar nesutrauks man tu serveteliu? O gal galite patarti, kaip geriau daryti, kad nesugadinti nei serveteliu, nei paciu baldeliu?
Aciu uz patarimus.
QUOTE(Frosted @ 2010 08 07, 22:48)
Pavirsius matinis, kaip silkinis, labai malonus liesti. Gal kas patars, kas cia per lakas toks galetu buti?
Gali būti kad paviršius padengtas keliais šio lako sluoksniais
Šis lakas vandens pagrindu.
Jonstones saunoms skirtas lakas - geras, tik brangesnis, bet jis visgi lieka labai ilgai lipnus. (išbandyta ).
Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 08, 12:56)
Man kilo keletas klausimeliu...
Noriu trupuciuka papuosti nauja medini vaiku komplektuka. Nusipirkau dekupaziniu kliju servetelems ir serveteliu. Ar jas priklijavus prie mediniu baldeliu galima uzlakuoti paprastu laku, nes visa komplektuka reikia lakuoti, kadangi naturalus medis...ar nesutrauks man tu serveteliu? O gal galite patarti, kaip geriau daryti, kad nesugadinti nei serveteliu, nei paciu baldeliu?
Aciu uz patarimus.
Aciu uz patarimus.
galima viską, tik... tau trūksta pačių paprasčiausių žinių apie dekupažinimą.
Skaityk ankstesnes temeles, rasi atsakymus apie dekupažą ant medinių paviršių.
O servetėlių tenka prigadinti nemenkai kol išmokstama jas lygiai užklijuoti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 07, 21:48)
Reikia pagalbos... klausiau ju temoje apie laka, bet niekas neatsako, ten kazkokia apmirusi tema... Paklausiu dar karteli cia -
gal gali kas padeti? Pries n metu pirkausi dezute, dar tada net nezinojau, kad ji dekupazuota, dabar jau galiu pasakyti, kad beicu padengta, priklijuoti popiereliai nuo cigaru ir nulakuota bet nelimpa nei kiek, kvapo kaip sintetinio lako taip pat nera ne trupucio Pavirsius matinis, kaip silkinis, labai malonus liesti. Gal kas patars, kas cia per lakas toks galetu buti?
pasirenki normalu laka..cia aks ka atsake..o galiausiai viska pabaigus patepi krastelius, na kur uzsidaro dezute..su zvake ir nebelips.viskas.nes jei dezute labai ilga laika bus uzdaryta, dauguma laku ja sulipins.
isbandyta, per ne vienus metus aptikrinta.
Papildyta:
o as asmneiskai, akd ir apti dezute visai neliptu, nupurskiu sintetiniu purskiamu laku..nei vienas daiktas nelimpa..asiku jei dezute, zusidarymo vietas patepu.
Dekui visoms uz patarimus, reikes su zvake pertepti, bet ir paslifuoti ir perlakuoti reikes, nes abi dezutes kol atidariau, tai kai kur lakas taip sulipo, kad nuplyso gabaleliais
O kuri sintetini naudojate? Purskiama tikriausia? As Dupli Color turiu, tai del kvapo namuose neimanoma naudoti, reikejo viena dezute apipurksti, kad porporina neisbegtu, tai lauke purskiau, dulkiu prilipo truputi Balkono kai nera, tai kitaip nieko geresnio nesugalvojau
O kuri sintetini naudojate? Purskiama tikriausia? As Dupli Color turiu, tai del kvapo namuose neimanoma naudoti, reikejo viena dezute apipurksti, kad porporina neisbegtu, tai lauke purskiau, dulkiu prilipo truputi Balkono kai nera, tai kitaip nieko geresnio nesugalvojau
QUOTE(Frosted @ 2010 08 08, 13:23)
Dekui visoms uz patarimus, reikes su zvake pertepti, bet ir paslifuoti ir perlakuoti reikes, nes abi dezutes kol atidariau, tai kai kur lakas taip sulipo, kad nuplyso gabaleliais
as naudoju ta kur seniuose prie masininiu prekiu buna, su masina toks.jis man geresnis, nes isdziusta 10 kart greiciau nei anas.o smirda abu taip pat.
QUOTE(Gabii__ @ 2010 08 08, 14:39)
as naudoju ta kur seniuose prie masininiu prekiu buna, su masina toks.jis man geresnis, nes isdziusta 10 kart greiciau nei anas.o smirda abu taip pat.
Na matyt del kvapo tai cia sintetiniai lakai vienodi visi. O kaip tas atrodo, kuris dziuva greiciau? Gal foto kokia ar pavadinima galima?
QUOTE(Frosted @ 2010 08 08, 14:39)
Na matyt del kvapo tai cia sintetiniai lakai vienodi visi. O kaip tas atrodo, kuris dziuva greiciau? Gal foto kokia ar pavadinima galima?
http://www.senukai.l...s-288917_5.html
apie 13 lt jis.
QUOTE(Gabii__ @ 2010 08 08, 15:47)
Dekui, kai savaji sunaudosiu, reikes si isbandyti
ruosiuosi dazyti kedute ir staliuka vaikui. jie paprasti mediniai, niekuo nepadengti. gal pries dazant juos padengti kokiu gruntu ar dar kuo.. gal galesit patarti
QUOTE(Dange* @ 2010 08 09, 17:17)
ruosiuosi dazyti kedute ir staliuka vaikui. jie paprasti mediniai, niekuo nepadengti. gal pries dazant juos padengti kokiu gruntu ar dar kuo.. gal galesit patarti
as gruntuoju dazniausiai, arba dengiu baltu dazu sluoksniu
Norėjau paklausti ką geriau pirkti ar klijus ir laką atskirai (medinei dėžutei) ar klijai lakas dekupažui?
QUOTE(Belacka @ 2010 08 09, 22:51)
Norėjau paklausti ką geriau pirkti ar klijus ir laką atskirai (medinei dėžutei) ar klijai lakas dekupažui?
Lako betkokiu atveju vistiek reikės, nes neužteks priklijuoti motyvo klijais-laku - reikės dar ne vieną kartą švytrinti ir lakuoti Ir šiaip, bent jau man, asmeniškai, labiau patinka, kaip klijuoja klijai be lako, bet čia kiekvienam savo