Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(Dange* @ 2010 07 21, 18:52)
aciu  4u.gif  o laikosi su piestukiniais ant jau nulakuoto  g.gif man kazkaip atrodo kad netvirtai bus  ax.gif

Va atsakė jau Biriusa, tikrai išdžiuvę kuo puikiausiai laikosi
Atsakyti
Gal kada žadate daryti servetėlių užsakymą? Aš taip pat prisidėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , aš taip pat bandau dekupažuoti blush2.gif ir man iškilo klausimas g.gif
Naudoju dvikomponentį sendinimo laką "Retro" ir instrukcijoje rašo, kad paviršių lakuoti spiritiniu laku, ar tik juo ir galima lakuoti, ar galima ir akriliniu g.gif g.gif g.gif Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
akriliniu lakuoti negalima, tačiau vaitspiritinis, purškiamas sintetinis irgi tiks.
Atsakyti
Merginos, gal jūs man galėsite padėti 4u.gif gavau kelis lapukus popieriaus dovanai... ir nežinau ką kaip su jais dirbt reikia blink.gif kad susiję kažkas su dekupažu tai spėju, nes jie ryžiniai, berods g.gif žmogus atidavęs, išvis nenusimano nieko, ir negalėjo pasakyt, man kam skirti jie.. Va pavyzdėliai 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kuo skiriasi ryžinės servėtėlės/ popierius nuo šiaip servetėlių ir popėriaus dekupažui? blush2.gif
Atsakyti
VyŠnE, paskutinis popierius tai tikrai ryzinis, o pirmuju dvieju nelabai iziuriu, bet jei pats popierius panasus, tai irgi ryzinis. su jais dirbti reikia paprastai, kaip su paprastom servetelem wink.gif

-Gabriele-, visi jie skiriasi, storiu ir tekstura. deko popieriu pries klijuojant reikia mirkyti vandeny, kad paskui klijai geriau persigertu. paprastos serveteles, tai tos, kur dedi ant stalo, jos irgi buna labai plonos(greitai plystancios) ir storesnes(beveik neplystancios). ryzinis popierius standesnis, neplysta, bet jo faktura tokia, kaip su siuliukais. 1
Atsakyti
Laba,
kuo užrašote,kad raidės neišsilietų lakuojant? g.gif
Atsakyti
akrilu, permanentiniais markeriais, spec konturais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 23, 18:31)
VyŠnE, paskutinis popierius tai tikrai ryzinis, o pirmuju dvieju nelabai iziuriu, bet jei pats popierius panasus, tai irgi ryzinis. su jais dirbti reikia paprastai, kaip su paprastom servetelem wink.gif

Kad jį užklijavus kažkaip negražiai atrodo... Gal kokia spec technika? vis kažkoks jausmas, kad jie lyg nusiimt turėtų... doh.gif biggrin.gif Kažkaip nesusidūrus, tai neįsivaizduoju kaip jį naudoti g.gif
Atsakyti
paprasciausiai klijuoti su dekupazo klijais. ziurint dar kur klijuosi... nesupratau, kas turetu nusiimti?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 21, 15:42)
is kokio tu miesto, Basakoje?

is kauno
Atsakyti