Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(Raseleb @ 2010 07 09, )
Klijuoti reikia ant jau išdžiuvusių klijų. O prilyginus dar kartelį pertepti klijais

tai va gal dėl to man ir susirauslejo nes nebuvo pilnai isdziuve
Atsakyti
[quote=Raseleb,2010 07 09, 09:44]

Klijuoti reikia ant jau išdžiuvusių klijų.

Laba. O jūs klijuojat ant spec. klijų? Kur jų galima nusipirkti ax.gif ?
Atsakyti
[quote=rimute7,2010 07 09, 10:30]
[quote=Raseleb,2010 07 09, 09:44]

Klijuoti reikia ant jau išdžiuvusių klijų.

Laba. O jūs klijuojat ant spec. klijų? Kur jų galima nusipirkti ax.gif ?
[/quote]

su tais pačiais klijais kur serveteles klijuojat, lipalu smile.gif
Atsakyti
Sveikos... Iskart labai atsiprasau uz klausima, kuris jau buvo turbut uzduotas ne karta... Tikrai nesugebesiu visu temu perskaityti, tad gal kuri nors turite atsakyma ar bent nuoroda kur apie tai butu paaiskinta.
Mano klausimas toks?

Kaip reikia savo norima paveiksleli perkelti ant medinio pavirsiaus? Atsispausdinti... Kas toliau, esu isbandzius kelis budus bet kazko tobulo neradau, tad ir klausiu zinoviu. Gal galit trumpai bent jau procesa aprasyti ant kokio popieriaus spausdinti? Gal galima ant paprasto ir tada ta paprasta su paveiksliuku popieriu kazkaip paruosti. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 07 09, 13:23)
su tais pačiais klijais kur serveteles klijuojat, lipalu smile.gif

Oi ne ne lipalu schmoll.gif Lipalas visų pirma geltonuoja ir t.t................................
Klijai skirti dekupažui, įvairių rūšių, įvairių gamintojų, pasirinkimas tikrai platus, jų yra visose specializuotose parduotuvėse
Papildyta:
QUOTE(style @ 2010 07 09, 13:49)
Sveikos... Iskart labai atsiprasau uz klausima, kuris jau buvo turbut uzduotas ne karta... Tikrai nesugebesiu visu temu perskaityti, tad gal kuri nors turite atsakyma ar bent nuoroda kur apie tai butu paaiskinta.
Mano klausimas toks?

Kaip reikia savo norima paveiksleli perkelti ant medinio pavirsiaus? Atsispausdinti... Kas toliau, esu isbandzius kelis budus bet kazko tobulo neradau, tad ir klausiu zinoviu. Gal galit trumpai bent jau procesa aprasyti ant kokio popieriaus spausdinti? Gal galima ant paprasto ir tada ta paprasta su paveiksliuku popieriu kazkaip paruosti. Aciu is anksto  4u.gif

Prašau parašyk kokie būdai netiko, tada bus paprasčiau atsakinėti, kad nesikartoti
Atsakyti
Dėkui, bambooce 4u.gif
Dėkui, Raseleb 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 09 liepos 2010 - 13:34
QUOTE(Raseleb @ 2010 07 09, 14:18)
Prašau parašyk kokie būdai netiko, tada bus paprasčiau atsakinėti, kad nesikartoti

Spausdinau ant tokio spec popieriaus. As net nezinau kaip jis vadinasi, toks panasus i kepimo popieriu bet ne kepimo, jis toks plonas, slidokas. Bet visu pirma spausdintuvo gaila ir kazkaip man nesiklijuoja. Gal nemoku? verysad.gif Tada dar ant paprasto popieriaus spausdinausi, bandziau ten viena sluoksni nusiimineti, tai auskarams toks variantas tinka, jis vistiek gan storas, bet normaliai... Bet va jei noriu ant dezutes deti ir nemaza formata, ka tada? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 07 09, 10:44)
Ant beicuoto paviršiaus klijuoti galima, bet ar to reikia? Nes per servetėlę persišvies beico spalva

Aš ant balto žadu klijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 07 09, 09:44)
Ant beicuoto paviršiaus klijuoti galima, bet ar to reikia? Nes per servetėlę persišvies beico spalva

Ir tai kartais yra puiku, kad persišvies... wink.gif
Klausimas, koks skirtumas tarp spalvų. Na, tarkim servetėlė šviesi su baltais piešiniais, tai tuomet, žinoma, jokių spalvų po apačia nereikia, tik baltas fonas (o jei tai beicas? mirksiukas.gif ), tačiau apsvarstykim ir tokius jaukius sprendimus, kai beicuojama medžio spalva, o servetėlės piešinys yra tamsesnių atspalvių.
Ne tik neprapuls, bet dar ir labai gražiai apsijungs į bendrą visumą.
Jei kam kyla klausimai, paprasta pasibandyti: imam vandeniu ir priklijuojam lopinėlį ir matysim, kokio rezultato galima tikėtis...
Manau, ant beicuoto paviršiaus klijuojant yra šioks toks kitas pavojus. Kai kurie beicai leidžia spalvą...Kartais netgi lakuojant keletą sluoksnių vis dar dažo.
Taigi, prieš klijuojant ant beico, manau, taip pat vertėtų laku "uždaryti" beicą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 09 liepos 2010 - 20:48
[quote=bite,2010 07 09, 20:48]

Labas, Bite smile.gif . Kaip tik šiandien dariau darbelį su beicu. Dėžutę nubeicavau tamsesniu beicu, skiestu su akriliniu laku. Kadangi servetėlė buvo su baltais motyvais, tai prieš ją klijuojant, patapšnojau tose vietose baltais dažais ( kursuose irgi buvo toks momentas, kai reikėjo klijuoti ant tamsaus fono). Taigi servetėlės "baltumas" nenukentėjo thumbup.gif . Ir beico spalva nieko "netepa, neleidžia", kadangi lakas sutvirtina. Jau ne kartą naudojuosi šitu Linutukės patarimu iš laikraštapynio temos thumbup.gif.
Tuo pačiu noriu paklausti : ar "Spalvų namuose" Tekstilės marginimas / 3D dažai "Tulip" tinka ir ant medžio? Jeigu naudočiau dekupažui? Ir akriliniu laku ar tiktų padengti ant viršaus? Nes rašo, kad gali būti naudojami kaip kontūriukai įvairiems paviršiams g.gif .
Dėkui, Bitute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 09 liepos 2010 - 22:06
QUOTE(bite @ 2010 07 09, 21:48)
Ir tai kartais yra puiku, kad persišvies... wink.gif
Klausimas, koks skirtumas tarp spalvų. Na, tarkim servetėlė šviesi su baltais piešiniais, tai tuomet, žinoma, jokių spalvų po apačia nereikia, tik baltas fonas (o jei tai beicas? mirksiukas.gif ), tačiau apsvarstykim ir tokius jaukius sprendimus, kai beicuojama medžio spalva, o servetėlės piešinys yra tamsesnių atspalvių.
Ne tik neprapuls, bet dar ir labai gražiai apsijungs į bendrą visumą.
Jei kam kyla klausimai, paprasta pasibandyti: imam vandeniu ir priklijuojam lopinėlį ir matysim, kokio rezultato galima tikėtis...
Manau, ant beicuoto paviršiaus klijuojant yra šioks toks kitas pavojus. Kai kurie beicai leidžia spalvą...Kartais netgi lakuojant keletą sluoksnių vis dar dažo.
Taigi, prieš klijuojant ant beico, manau, taip pat vertėtų laku "uždaryti" beicą.

Dėkui Bitute, taip ir turėjau mintyje. Labai jau išsamiai aprašėte thumbup.gif
Atsakyti
O kur jūs perkate dėžutes ir kitus medinukas? ax.gif Kad būtų geros kokybės, bet ir kaina nebaisinga doh.gif Man Artmanijoj pasirodė didelis pasirinkimas, o kokybė? rolleyes.gif
Atsakyti