Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(ruteliauskas @ 2010 07 01, 14:14)
Vika12, o gal užuot pirkus vis naujas priemones geriau nueikit bent į vieną dekupažo pamokėlę,kur jum paaiškins ir parodys su kokiom priemonėm kokį efektą galima pasiekti, tikiu, kad tada efektyviau galėsit panaudoti jau turimas ir pirkti naujas 4u.gif
ilgai tylėjau, nes pati tik žaidžiu su šia technika, bet matau, kad sunkiai sekasi savarankiškai susigaudyti, o parduotuvėj konsultantė negali žinoti, kiek informacijos jums reikia, todėl atsako tik į konkretų klausimą ax.gif

Taip jūs esate visiškai teisi. 4u.gif
Bet pirkau priemones tada, kai aš beveik nieko nežinojau apie dekupažą, o dabar, kai jau žinau, ne vien iš interneto, bet visa grupe mokėmės daryti sages ir panašiai, pas žmogų, kuris dekupažu užsiiminėja ilgą laiką.
Atsakyti
norejau paklaust, kokie dazai dar tiktu dekupazui isskyrus akrilinius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 06 29, 16:58)
laba,
Sakykit, ar kas dekupažinat ant Fimo modelino?
Turiu problemą, iškepiau modeliną, pagrąžinau, nulakavau akriliniu laku ir zarazą lipnus darbelis gavosi verysad.gif Baisingai gaila verysad.gif Ką daryt g.gif
Dėkui, kas pasidalins patirtim 4u.gif

nu čia manau fimas nekaltas, o tik jau kaip sakė kažkas pats akrilinis lakas. Aš jau daug pridarius darbelių iš fimo ir dekupažinus, tai nė vienas nelipo. O lakavau paprastu jonstone akriliniu pusiau matiniu laku.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 07 06, 14:55)
norejau paklaust, kokie dazai dar tiktu dekupazui isskyrus akrilinius? smile.gif

Aliejiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 06, 21:55)
Aliejiniai mirksiukas.gif

abejotinas pasiūlymas g.gif doh.gif
aliejiniais aš tik skilimus įtrinu, o žinant bent jau tai,kad šie labai ilgai džiūsta, nenaudočiau jų nei fono dažymui, nei pritapymams
Atsakyti
sutinku su lukasta. vietoj paciu akriliniu dazu galima naudoti pigmentus, sumaisius juos su specialia(atrodo vadinasi C baze) baze.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 06 29, 17:34)
zydraake, nupursk purskiamu laku wink.gif jis visada padeda wink.gif arba naudok kita akrilini laka.

Dėkui, tikrai labai pagelbėjo 4u.gif
Atsakyti
dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i vilnietes merginas, gal kas galetu nupirkti decopatch lakas Vilniuje yra "STAIPA" parduotuvese Uz preke ir atsiuntima i Kauna sumokeciau ax.gif
Jei kas galetumet pasukit 865207649
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 07 06, 22:05)
abejotinas pasiūlymas  g.gif  doh.gif
aliejiniais aš tik skilimus įtrinu, o žinant bent jau tai,kad šie labai ilgai džiūsta, nenaudočiau jų nei fono dažymui, nei pritapymams

O aš fonui kartais panaudoju, džiūsta aišku kelias dienas, bet nieko blogo dar nepastebėjau user posted image Jei netinka tik dėl ilgo džiūvimo laiko, tai nieko manau, ar dėl kažkokios kitos priežasties nelabai tinkami aliejiniai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gabriele-: 07 liepos 2010 - 22:08
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 07, 23:08)
O aš fonui kartais panaudoju, džiūsta aišku kelias dienas, bet nieko blogo dar nepastebėjau user posted image Jei netinka tik dėl ilgo džiūvimo laiko, tai nieko manau, ar dėl kažkokios kitos priežasties nelabai tinkami aliejiniai? unsure.gif

žinoma, galima rinktis ir sunkesnį kelią - ilgiau džiūsta, sunkiau išplauti teptukus....

jei namie turim aliejinių ir jaučiam pareigą juos sunaudoti - kodėl gi ne rolleyes.gif , galima dažyti ir aliejiniais (gal pavyks g.gif ), bet jei pirkti - tai tik akrilinius
Atsakyti
Labai reikia patarimo: kaip geriau pritaisyti ant dezutes dangtuko nuotrauka? Ar spausdinti ant ryzinio (bet kiek bandziau ne itin ryskiai gaunasi), ar kazkokiu budu pacia nuotrauka pritaisyti.

Help ax.gif
Atsakyti