Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

laba,
Sakykit, ar kas dekupažinat ant Fimo modelino?
Turiu problemą, iškepiau modeliną, pagrąžinau, nulakavau akriliniu laku ir zarazą lipnus darbelis gavosi verysad.gif Baisingai gaila verysad.gif Ką daryt g.gif
Dėkui, kas pasidalins patirtim 4u.gif
Atsakyti
zydraake, nupursk purskiamu laku wink.gif jis visada padeda wink.gif arba naudok kita akrilini laka.
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu paklauti dėl dažų 4u.gif Turiu dvejus tokius dažus (akrilinius dekupažui skirtus) ir jie jau ištiesų seniai, gal prieš 5 metus pirkti - dabar visiškai kieti ir išdžiūvę. Ar įmanoma dar juos ''atminkštinti'' ir naudoti, ar jau mest lauk? unsure.gif Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Anksčiau vis rašydavau į senąją 40-ąją dekupažo temą, bet šiandien pastebėjau, kad jau sukurta nauja. ax.gif
Aš noriu paklausti jūsų. 4u.gif Aš dariau auskarus, turiu visas dekupažo priemones, ir auskarai kažkodėl nesuskeldėję.. schmoll.gif Mano lakas vadinasi " Skeldėjantis lakas " mokėjau už jį 40 lt. Ant medinukų be servetėlių suskeldėję o jeigu naudoju servetėlę, tai ne........ Ką man daryti? blush2.gif Nejaugi pirktis naują laką? blush2.gif schmoll.gif Aš jau labai daug pinigų išleidau dekupažo priemonėms.
Aš galiu įdėti nuorodą, kokios pas mane priemonės lakai ir panašiai. Buvau į senąją idėjus. ax.gif
Papildyta:
http://www.ipix.lt/d...47970/oAuuFiWA/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika 12: 30 birželio 2010 - 12:30
Nuoroda neveiksni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 06 30, 14:25)
Nuoroda neveiksni smile.gif

Na aš pabandžiau, ir man dabar kažkodėl nerodo, nors buvo viskas gerai.. schmoll.gif Reikės naujas nuotraukas daryti.
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 06 30, 11:40)
Sveikos merginos, noriu paklauti dėl dažų 4u.gif Turiu dvejus tokius dažus (akrilinius dekupažui skirtus) ir jie jau ištiesų seniai, gal prieš 5 metus pirkti - dabar visiškai kieti ir išdžiūvę. Ar įmanoma dar juos ''atminkštinti'' ir naudoti, ar jau mest lauk? unsure.gif  Lauksiu atsakymo 4u.gif

mesk lauk.
Akrilas džiūdamas sukietėja negrįžtamai...
Atsakyti
Aišku tada, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Na aš šiandien jau gavau atsakymą apie laką sendinamąjį iš dekotex parduotuvės konsultantės. Pasirodo, kad pas mane buvo vienkomponentis, todėl ir pats piešinukas ar servetėlė ir nesutrūkinėjo. Pirkau naują rinkinį dvikomponenčio sendinamojo lako. ax.gif verysad.gif
Paaiškino taip, kad vienkomponentis skaldo dažą, o dvikomponentis, pats save.
Atsakyti
Taip, visiškai teisingai.
Yra kiek kitokių sendinimų, truputį nukrypusių nuo 'tradicinių', dvikomponenčių skaldančių dažus. Todėl patartina visada skaityti instrukciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 07 01, 12:23)
Laba diena  smile.gif
Na aš šiandien jau gavau atsakymą apie laką sendinamąjį iš dekotex parduotuvės konsultantės. Pasirodo, kad pas mane buvo vienkomponentis, todėl ir pats piešinukas ar servetėlė ir nesutrūkinėjo. Pirkau naują rinkinį dvikomponenčio sendinamojo lako. ax.gif  verysad.gif
Paaiškino taip, kad vienkomponentis skaldo dažą, o dvikomponentis, pats save.

Vika12, o gal užuot pirkus vis naujas priemones geriau nueikit bent į vieną dekupažo pamokėlę,kur jum paaiškins ir parodys su kokiom priemonėm kokį efektą galima pasiekti, tikiu, kad tada efektyviau galėsit panaudoti jau turimas ir pirkti naujas 4u.gif
ilgai tylėjau, nes pati tik žaidžiu su šia technika, bet matau, kad sunkiai sekasi savarankiškai susigaudyti, o parduotuvėj konsultantė negali žinoti, kiek informacijos jums reikia, todėl atsako tik į konkretų klausimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 07 01, 14:14)
Vika12, o gal užuot pirkus vis naujas priemones geriau nueikit bent į vieną dekupažo pamokėlę,kur jum paaiškins ir parodys su kokiom priemonėm kokį efektą galima pasiekti, tikiu, kad tada efektyviau galėsit panaudoti jau turimas ir pirkti naujas 4u.gif
ilgai tylėjau, nes pati tik žaidžiu su šia technika, bet matau, kad sunkiai sekasi savarankiškai susigaudyti, o parduotuvėj konsultantė negali žinoti, kiek informacijos jums reikia, todėl atsako tik į konkretų klausimą ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti