Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(efauto @ 2010 06 26, 10:42)
jei ir sendintoja ermitaze pirkai, tai speju, jis vienkomponentis, tai tada blogai sendinai. isvir reikejo duris issiimti, jas pasveisti su svitriniu. tada nudazyti kokia nors spalva(tarkim tamsesnia), tada tepti ta sendintoja prisinga kryptim nei dazei, kai nudzius tada baltus dazus ir tada klijuoti popieriu. o tada bent jau 2-3 kartus nulakuoti. nes tas vienkomponents sendintojas sutraukia dazus, jis pats neskyla wink.gif tikiuosi, dabar aiskiau wink.gif

siek tiek aiskiau....tik va ten tos durys plokste kazkokia...ar ir svitriniu reikia? o kaip dabar man kapstytis,,jai jau baltais dazais padengta? aciu unsure.gif
Atsakyti
na, jei baltais jau pdengta, tai dazyk tamsesne spalva, paskui sendintoju, paskui vel balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 06 26, 11:00)
na, jei baltais jau pdengta, tai dazyk tamsesne spalva, paskui sendintoju, paskui vel balta smile.gif

o gal cia sendintojas netinka? as pirkau is ermitrazo skardineje dezuteje,,,Sadolin efect Anticue ...o nebus perdidelis sluoksnis dazu,?,,,,tada beciau pirktis kitos spalvos dazus ..o kokie geriausiai tinka? ...ar gerai kad cia daziau su paprastais akriliniais kur namu remontui
Atsakyti
taip ir galvojau, kad vienkomponenti turi. tai sakau, viskas bus gerai. tamsesnia spalva derink prie motyvo. o dazyti reikia su akriliniais dazais, jie tinkamiausi dekupazuj.
Atsakyti
gal tada nusipirkti kita sendintoja,,,nebedaug ir like ten.....po to eksperimento netikusio..?...kiek supratau ten rasete sendintoja kelis kartus uztepti...? ar paprasta laka?..visai as cia pasimetusi
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2010 06 26, 11:17)
gal tada nusipirkti kita sendintoja,,,nebedaug ir like ten.....po to eksperimento netikusio..?...kiek supratau ten rasete sendintoja kelis kartus uztepti...? ar paprasta laka?..visai as cia pasimetusi

sendintojas toks kokio reik, nebek pirkt kito, tik tepti reikia viena kryptimi ir tik viena karta, ant virsaus tada tepsi vel baltos spalvos dazus tik jau priesinga kryptimi nei tepei sendintoja, ir tik ant virsaus lako kelis sluoksnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 06 26, 11:20)
sendintojas toks kokio reik, nebek pirkt kito, tik tepti reikia viena kryptimi ir tik viena karta, ant virsaus tada tepsi vel baltos spalvos dazus tik jau priesinga kryptimi nei tepei sendintoja, ir tik ant virsaus lako kelis sluoksnius smile.gif

o laka koki geriau?...as nusipirkau tepama...oi,,prisiviriau koses....nu gal pavyks issrept,,,gal nera to,,kad is pirmo karto nezinant pavyktu ... doh.gif
Papildyta:
o serveteles tiks su lipalu priklijuoti?
Papildyta:
parasysiu kiek suparatau ka man dabar daryti,,kad jau prisiviriau koses,,,dabar perdazysiu kokia ruda spalva duris...nudziuvus pasiausiu,,,paskui sendintojo...nevisiskai isdiuvus uzdazyti baltais dazais...ir paskui isdziuvus dazams klijuoti sreveteles...ir pakui laku kelis kartus ..ar taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2010 06 26, 11:35)
parasysiu kiek suparatau ka man dabar daryti,,kad jau prisiviriau koses,,,dabar perdazysiu kokia ruda spalva duris...nudziuvus pasiausiu,,,paskui sendintojo...nevisiskai isdiuvus uzdazyti baltais dazais...ir paskui isdziuvus dazams klijuoti sreveteles...ir pakui laku kelis kartus ..ar taip? ax.gif

biski ne taip:
pasiausi dabar ta pavirsiu ant kurio dazysi, tada rudai, lauki kol visiskai isdzius, tada viena kryptimi sendintoja, palauki kol visiskai isdzius, nes jei neisdzius tada kiti dazai prades veltis, tada dazai kita kryptimi baltus dazus, lauki kol isdzius, tada klijuoji serveteles, palauki kol klijai isdzius, tada laka kelis kartus bet po kiekvieno sluoksnio lauki kol isdzius gerai. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikule...: 26 birželio 2010 - 10:41
QUOTE(Monikule... @ 2010 06 26, 11:40)
biski ne taip:
pasiausi dabar ta pavirsiu ant kurio dazysi, tada rudai, lauki kol visiskai isdzius, tada viena kryptimi sendintoja, palauki kol visiskai isdzius, nes jei neisdzius tada kiti dazai prades veltis, tada dazai kita kryptimi baltus dazus, lauki kol isdzius, tada klijuoji serveteles, palauki kol klijai isdzius, tada laka kelis kartus bet po kiekvieno sluoksnio lauki kol isdzius gerai. smile.gif 4u.gif

nu dabar visiskai aisku,,, 4u.gif aciu labai uz patarimus,,,gal ir pavyks kas,,gal pasipuosiu durikes rolleyes.gif
Atsakyti
miargynos, padėkit.. aš noriu pasidaryt dėžutę susidėt vokeliam per savo vestuves... blush2.gif dariau vieną bet nepatiko numečiau.. gal kokių minčių turit..padėkit... help help help... unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 06 26, 23:21)
miargynos, padėkit.. aš noriu pasidaryt dėžutę susidėt vokeliam per savo vestuves... blush2.gif  dariau vieną bet nepatiko numečiau.. gal kokių minčių turit..padėkit... help help help... unsure.gif  4u.gif  4u.gif

paziurek tema su darbeliais, neseniai MamaKa ir Raseleb grazias vestuvines dezutes rode, man rodos Raseleb net kelias si sezona vestuvem dare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 06 27, 18:21)
paziurek tema su darbeliais, neseniai MamaKa ir Raseleb grazias vestuvines dezutes rode, man rodos Raseleb net kelias si sezona vestuvem dare  mirksiukas.gif

reiks išnagrinėt,ačių lb mieloji... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti