Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(oliushka @ 2010 06 19, 06:39)
gal kas naudojat ši daikčiuką?
http://www.ikea.com/...oducts/60148678
4u.gif  kokie būtų atsiliepimai?

QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 12:23)

lauksim Nerytes  4u.gif  ax.gif

blush2.gif aš ir galiu pasisakyt, nes turiu būtent šitą, iš ikėjos.

aš žiūrėjau kitur irgi, bet kai pamačiau kainų skirtumą doh.gif doh.gif vienur dizainas kitoks, spalva, kainuoja 18-24 eurų doh.gif durni jie ar ką, ką jau kitaip nudžiovins....
o šitą tai pirkau ar ne už 3 eur nebepamenu iek ten pas mus.

MAn tai labai super. reikėjo tik stiprių rankų sunert rankenėlę, niekaip man neįsitvritino, bet b sunėrė, tai laikos stipriai. nemanau ,kad kada nulūžtų kas, nu nebent jei ant žemės nutėškus iš aukštai biggrin.gif
o šiaip man nepamainomas daiktas pirktinėm salotom, na , ką reikia plauti.
dariau "bandymą" tokį pat kiekį salotų ploviau ir džiovinau ant vienkart. rankšluosčio ir tada dsar įdėjau į aną pasukt, vistiek dar geras šaukštas vandens išbėgo. neišdžius taip, nebent reikia ilgai palikt. o ten sumeti, nuplauni tam pačiam, ir išdžiovini.
Žodžiu, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 06 19, 15:36)
Žodžiu, rekomenduoju 4u.gif

dekui dideliausias. jauciu reiks griebti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 12:56)
reiktu gal ir man kokioj maximoj dirsteleti  g.gif  ar kas matete pas mus? nes as tik tupervarine zinau, bet nesiruosiu tiek pinigu uz ja moketi, kai galima pigiau nusipirkti  schmoll.gif

zvilgtelk IKI, tikrai buvo, man rodos ar ne 15 lt. kainavo.... del kainos galiu klysti, bet IKI kaune tikrai buvau maciusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 19, 15:50)
zvilgtelk IKI, tikrai buvo, man rodos ar ne 15 lt. kainavo.... del kainos galiu klysti, bet IKI kaune tikrai buvau maciusi 4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 12:56)
reiktu gal ir man kokioj maximoj dirsteleti  g.gif  ar kas matete pas mus? nes as tik tupervarine zinau, bet nesiruosiu tiek pinigu uz ja moketi, kai galima pigiau nusipirkti  schmoll.gif

jo tupervare sudure su sita dziovykle, kad giria kad giria, o kaina kosmine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 06 19, 16:44)
jo tupervare sudure su sita dziovykle, kad giria kad giria, o kaina kosmine  doh.gif

as naudojuosi ir tupervare daiktais ir esu patenkinta, taciau nereikia ten visko is eiles griebti uz kosmines kainas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 14:54)
as naudojuosi ir tupervare daiktais ir esu patenkinta, taciau nereikia ten visko is eiles griebti uz kosmines kainas  biggrin.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif labai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 13:45)
dekui dideliausias. jauciu reiks griebti  bigsmile.gif

jaučiu ir aš griebsiu drinks_cheers.gif

Atsakyti
Toks dakciukas yra ir TF parduotuviu tinkle. Kaina berots apie 15 lt. Iki tinkle jos brangesnes. Jei atmintis mano neslubuoja tai maciau kaina apie 30 lt. Bet ir indas truputi didesnis ir gylesnis nei TF.
O dziovina gerai, tikrai, ne tik salotas, bet ir visas kitas lapines darzoves.
As dziovinau dar ir vysnes, serbentus, melynes, slyvas ries saldant.

Panasia metaline lova snd maciau stovincia Jyske. Spalva alyvuoges (zalsva). Tik ornamentas truputi kitoks. Bet tikrai daili. Kaina 300lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 20 birželio 2010 - 21:37
QUOTE(oliushka @ 2010 06 19, 06:39)
gal kas naudojat ši daikčiuką?
http://www.ikea.com/...oducts/60148678

as irgi labai sita centrifugele rankine dziaugiuos. labai gerai vandeni issuka thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, IKEA sumažino asortimentą??? blink.gif Pusės numatytų daiktų neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 06 21, 14:03)
Merginos, IKEA sumažino asortimentą???  blink.gif Pusės numatytų daiktų neberandu  doh.gif

sakai g.gif ko neberandi? g.gif
Atsakyti