Pataisau nuoroda
http://www.ikea.com/...oducts/40149457
gal kas turite tokia lova?
ar ji komplektuojama su grotelemis, ar reiktu nusipirkti atskirai?
QUOTE(~vintage~ @ 2010 06 18, 09:34)
gal kas turite tokia lova?
Aš turiu Grotelės buvo.
QUOTE(flour-pasta @ 2010 06 17, 22:41)
kodel plaka prastai?
manau ji skirta didesniems dubenims, ta prasme didesniems kiekiams, nes jei tik ant dugno bus tai neivykdys savo funkcijos, tada geriau normali nei apvali
bet plautis manau geriau plaunasi nei si (is desines)
http://www.ikea.com/...oducts/50093172
as tokia turiu, tai jei tik palieku neplauta ir nepamerkta tai po to reikia pavargti, bet vis tiek esu labai patenkinta ja
Dar viena idėja vaikų kambariui ar kampeliui... Kažkada panašų vaizdelį buvau įkėlusi... Beje, tie indeliai pieštukams ir metaliniai bėgeliai virtuvės skyriuje IKĖJOJE...
Staliukas ir kėdutės irgi iš ten pat
Staliukas ir kėdutės irgi iš ten pat
QUOTE(oliushka @ 2010 06 19, 08:39)
mane sitas irgi domina labai
lauksim Nerytes
Mergaites, jei megstate salotas si dziovykle super dalykelis, greitai salotos issiplauna ir issidziovina, nereikia kratyti, sausinti ant popieriniu ranksluosciu
galima dziovinti (nuvarvinti) ne tik salotas bet ir uogas (braskes, vysnias, tresnias)
Papildyta:
as si irgi nusiziurejus, kai irenginesim vaiko kambari butinai pasinaudosiu sia ideja
galima dziovinti (nuvarvinti) ne tik salotas bet ir uogas (braskes, vysnias, tresnias)
Papildyta:
QUOTE(stebuklaz @ 2010 06 19, 11:26)
Dar viena idėja vaikų kambariui ar kampeliui... Kažkada panašų vaizdelį buvau įkėlusi... Beje, tie indeliai pieštukams ir metaliniai bėgeliai virtuvės skyriuje IKĖJOJE...
as si irgi nusiziurejus, kai irenginesim vaiko kambari butinai pasinaudosiu sia ideja
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 19, 14:36)
Mergaites, jei megstate salotas si dziovykle super dalykelis, greitai salotos issiplauna ir issidziovina, nereikia kratyti, sausinti ant popieriniu ranksluosciu
Papildyta:
Papildyta:
nu super. ka ji daro tai as zinau, tik vat nezinojau, ar normaliai veikia. O tu butent sita turi?
QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 12:40)
nu super. ka ji daro tai as zinau, tik vat nezinojau, ar normaliai veikia. O tu butent sita turi?
ne, as turiu marketine
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 19, 14:45)
ne, as turiu marketine
reiktu gal ir man kokioj maximoj dirsteleti ar kas matete pas mus? nes as tik tupervarine zinau, bet nesiruosiu tiek pinigu uz ja moketi, kai galima pigiau nusipirkti