Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(janna @ 2010 06 16, 18:13)
Merginos, kreipiuosi dar su vienu prasymu  blush2.gif

Ar neteko niekur matyti o gal ir zinot kur galima butu isigyti "daikta" sudeti sasiuvinius ar piesinius ar ...... kaip paveiksliuke:

user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/70083501
user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/20118174

user posted image
Atsakyti
o koks fainas tas pirmasis, nemačiau tokio pas mus ikėjoj g.gif mes tai antrą turėjom ant sineos, talpūs gan, daug tilpo..
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 06 16, 17:35)

jie abu pakankamai talpus. Dabar neatsimenu, kuriam is situ dvieju gan nemazai skyliu sienoj reik isgrezti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 06 16, 14:34)
man parase kad jis uzsieny, uzsakiau per Renalda.

nezinau, ka daryti g.gif Paskaiciau apie Renalda cia SM, tai biski neramu pasidare su tais zadamais pristatymais iki namu duru ir pan..
Nezinot, Valentinas tik atostogauja, t.y. trumpam islekes is LT, ar, kaip ir puse Lietuvos, emigravo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 06 16, 19:35)

Antraji turiu darbe, problema, kad kai prikrauna visi zurnalu, tie metaliukai atsilenkia, todel svarbu priziureti, kad nebutu perkraunama. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(stebuklaz @ 2010 06 03, 09:54)
Kashaya , labai informatyviai pradėta tema  thumbup.gif  4u.gif
Senokai čia nerašiau, bet visad užsuku paskaitinėti  blush2.gif
Merginos, turiu klausimuką... Vis varvinu seilę į šią sofą su miegamaja f-ja, tik nežinau kaip jos kokybė ir ar ji verta tos kainos? Kaip medžiaginė, tai tikrai nepigi, nes odinės už tokią kainą parduodamos, bet va odos aš nemėgstu...  schmoll.gif O man jos dizainas  wub.gif Tik dėl spalvos dar neapsisprendusi esu, planuoju rudeniop važiuoti į IKEA, tai tada jau rimtai ją pačiupinsiu gal  rolleyes.gif Bet labai noriu sužinoti Jūsų atsiliepimus, ar verta dėl jos "svaigti"?
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/S39862917

Dizainas geras, bet medziagos nesirinkciau, uz oda nieko nera geriau, tuomet gali rinktis ir sviesu balda, lengva prieziura, nes turejau pufa is ikeos balta medziagini, gerai, kad nurengiamasbuvo, bet atsibosta plauti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 06 17, 12:24)
nezinau, ka daryti g.gif Paskaiciau apie Renalda cia SM, tai biski neramu pasidare su tais zadamais pristatymais iki namu duru ir pan..
Nezinot, Valentinas tik atostogauja, t.y. trumpam islekes is LT, ar, kaip ir puse Lietuvos, emigravo unsure.gif

as su renaldu tik bendrauju, nes valentinas mane uzsiutino nerealiai su savo nenormaliais kainu skaiciavimais (vaiku darzelis kazkoks). tai nei karto problemu neturejome, ir atveze ir nunesti padejo. jei nesurenka uzsakymo, tai pranesa is anksto, bet kiek supratau, tai ir valentinui taip yra buve, cia jau nuo ju nepriklauso. atvezdavo viska, net ir smulkmenas, jei tik ju budavo. nemanau, kad labai jau reiktu bijoti. siaip viska galite aptarti juk pries uzsakant, kaip atves, iki kur atves, jei netiks, tada ir spresite.
Atsakyti
Gal kas turite kuria nors is siu? 4u.gif Ieskau praktiskos ir nebrangios, nes darbe statyti noriu, butu idomi pasaline nuomone.
http://www.tenerife....php?id=10119466

http://www.tenerife....php?id=20119461
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 17, 11:41)
as su renaldu tik bendrauju, nes valentinas mane uzsiutino nerealiai su savo nenormaliais kainu skaiciavimais (vaiku darzelis kazkoks). tai nei karto problemu neturejome, ir atveze ir nunesti padejo. jei nesurenka uzsakymo, tai pranesa is anksto, bet kiek supratau, tai ir valentinui taip yra buve, cia jau nuo ju nepriklauso. atvezdavo viska, net ir smulkmenas, jei tik ju budavo. nemanau, kad labai jau reiktu bijoti. siaip viska galite aptarti juk pries uzsakant, kaip atves, iki kur atves, jei netiks, tada ir spresite.

Aš irgi persikrausčiau pas Renaldą dėl tos pačios kainų skaičiavimo priežasties- vienam viena kaina, kitam kita doh.gif Jokių problemų schmoll.gif Malonus vyrukas, man ir į 5-ą aukštą padėjo užsinešti sunkius daiktus.
Kaip žinia, jis Kaune, tai man keista, kad žmonės, užsisakę kelias smulkmenas ir nieko nemokėdami nei už atvežimą, nei už prekes iš anksto, dar pyksta, kad atvežė nesutartu laiku ar pan. Visko, aišku, gali pasitaikyti, bet tai tik išimtiniai atvejai, manau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 06 17, 10:24)

viskas normaliai su tuo Renaldu, kalbesit zmoniskai ir susikalbesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 17, 12:26)
Aš irgi persikrausčiau pas Renaldą dėl tos pačios kainų skaičiavimo priežasties- vienam viena kaina, kitam kita doh.gif Jokių problemų schmoll.gif Malonus vyrukas, man ir į 5-ą aukštą padėjo užsinešti sunkius daiktus.
Kaip žinia, jis Kaune, tai man keista, kad žmonės, užsisakę kelias smulkmenas ir nieko nemokėdami nei už atvežimą, nei už prekes iš anksto, dar pyksta, kad atvežė nesutartu laiku ar pan. Visko, aišku, gali pasitaikyti, bet tai tik išimtiniai atvejai, manau cool.gif

ok, nuraminot smile.gif drinks_cheers.gif pabandysiu pas Renalda, suma nemaza, tai nesinori dar lakstyt paciam, kazkur pasiimti.. o su Valentinu niekad jokiu problemu nebudavo, visada i geraja puse paskaiciuodavo, su atvezimu irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 06 17, 13:20)
ok, nuraminot smile.gif  drinks_cheers.gif pabandysiu pas Renalda, suma nemaza, tai nesinori dar lakstyt paciam, kazkur pasiimti.. o su Valentinu niekad jokiu problemu nebudavo, visada i geraja puse paskaiciuodavo, su atvezimu irgi  thumbup.gif

du kartus jau užsakinėjau pas Renaldą, 1-ą kartą užsakymas buvo mažesnis tai tiesiog susitikom prie senukų parduotuvės, nes gyvenam užmiesty, tai jau ten vakare būtų ilgai mūsų ieškojes, o kitas užsakymas buvo rimtesnis, tai atvežė viska namo. thumbup.gif dabar vėl ruošiu jam užsakymėlį ax.gif
Atsakyti
Gal kuriai pravers mano patirtis:
Labai nusivyliau siuo daiktu
http://www.ikea.com/...atalog/products
Plaka labai prastai, o ir isplauti sunkoka
Atsakyti