Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Merginos, gal galetumet padet?

Ikejos kataloge buvau maciusi balta medine lovyte su stalciukais apacioje ir iremintais sonais is triju pusiu. Na ir dabar niekaip negaliu rasti. (o domina ir kaina, ir konstrukcija ir kiek jos parvezimas kainuotu ?)

aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 16 birželio 2010 - 09:49
QUOTE(janna @ 2010 06 16, 10:48)
Merginos, gal galetumet padet?

Ikejos kataloge buvau maciusi balta medine lovyte su stalciukais apacioje ir iremintais sonais is triju pusiu. Na ir dabar niekaip negaliu rasti. (o domina ir kaina, ir konstrukcija ir kiek jos parvezimas kainuotu ?)

aciu.

Šita? (GULLIVER)
user posted image
Šita? (HENSVIK)
user posted image

Bet įtariu, kad minty turit berods iš Hemnes kolekcijos lovytę, kuri su dviem čiužiniais. Bet nė vienam kataloge neberadau schmoll.gif

Oi, be reikalo tas lovas įdėjau, nedaskaičiau, kad parašėt su stalčiukais doh.gif Tada tikrai čia toji iš Hemnes smile.gif

Šita, ar ne?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 16 birželio 2010 - 10:30
cia hemnes lova

http://www.ikea.com/.../bedroom/19037/

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 16, 12:11)

Nu geras, įvedus į paiešką Hemnes ar iš viso łóżka man neranda jos doh.gif
Kaip radot, cobre?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 16 birželio 2010 - 11:43
Taip, taip sitaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aciuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Na ir as lyg ir pavadinima uzfiksavau, ale bet neranda man jos kataloge nors tu pasiusk....
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 06 16, 12:40)
Taip, taip sitaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aciuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Na ir as lyg ir pavadinima uzfiksavau, ale bet neranda man jos kataloge nors tu pasiusk....

Ir man nesekas jos rast biggrin.gif gal reik pabandyt per kitą naršyklę, visaip iekojau, nu nėr ir viskas doh.gif
Atsakyti
o gal kas jau isigijes tokia lova? kokie atsiliepimai?

matau kaina 1300zlt. ir matmenys lovos kurie man nelabai tinka... 7 cm perdaug sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 16, 13:37)
Nu geras, įvedus į paiešką Hemnes ar iš viso łóżka man neranda jos doh.gif
Kaip radot, cobre?

Nesakyk man "jus" mirksiukas.gif biggrin.gif

Tiesiog prisiminiau, kad ieskant per
Wszystkie produkty

pasirenki
Łóżka i materace

ir ten tiksliai prisimenu, kad si lova yra kaip ne keista prie
Łóżka dla gości i leżanki

tiesiog labai ilgai galvojau, kad noreciau sios lovos savo berniukui. tai puikiai jau zinojau kur ji yra paieskoje biggrin.gif berniukui vistik pirkome tokia, kokios jis norejo, o ne as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 16, 15:03)
Nesakyk man "jus"  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Supratau smile.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 06 16, 15:03)
ir ten tiksliai prisimenu, kad si lova yra kaip ne keista prie
Łóżka dla gości i leżanki

Ir aš žinojau, kur ji paieškoje, nes lova, kurią pirkau dukrai irgi buvo būtent prie Łóżka dla gości i leżanki. Bet dabar man net neleidžia tiek išskleisti, kad būtų tos svečių lovos doh.gif Va:
user posted image

Tiesiog smalsu, kodėl taip yra. Gal dėl tos neiaškios priežasties aplamai kai kurių prekių neberandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 16 birželio 2010 - 14:19
tu eini per sypialnia, o pabandyk eiti per wszystkie produkty mirksiukas.gif gal bus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 16, 15:32)
tu eini per sypialnia, o pabandyk eiti per wszystkie produkty  mirksiukas.gif  gal bus geriau  g.gif

Nu taip, per čia randu doh.gif Ačiū, Cobre smile.gif
Atsakyti
Merginos, kreipiuosi dar su vienu prasymu blush2.gif

Ar neteko niekur matyti o gal ir zinot kur galima butu isigyti "daikta" sudeti sasiuvinius ar piesinius ar ...... kaip paveiksliuke:

user posted image
Atsakyti