Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

mane tai nudžiuginęs šis mažas pirkinukas, man jie labai patiko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 19, 14:40)
mane tai nudžiuginęs šis mažas pirkinukas, man jie labai patiko  thumbup.gif

user posted image

o gal ir vamzdį, tam daiktui kabint, iš ikeos turi?
Atsakyti

user posted image

Pritariu drinks_cheers.gif Tikras gėris thumbup.gif , turim pasikabinę virtuvėje ant vamzdžio porą didelių ir tris mažus, o vonioje į tokį mažiuką dantų šepetėliai sudėti, o dar kitas mažiukas indukas kaip pieštukinė tarnauja...

Man jų dizainas wub.gif na ir kaina ne paskutinis dalykas rolleyes.gif

Planuoju pirkti 2 malm komodas, kaip skaičiau lyg neblogos jos. Ar klystu? g.gif
Atsakyti
pasikartosiu, man malm geros, na taip, ne grynas medis, bet man medžio ir nereikia, tai palyginus ar Jisk, ar IKEA, tai geriau ikea

aš tuos puodukus naudosiu irgi visokioms kanceliarinėms, pabandymui ėmiau vieną mažą, kitą didelį, reiks kada dar gal porą užsisakyti
Atsakyti
user posted image
doh.gif blush2.gif niekaip nerandu šių gėrių pieštukams laikyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 19 spalio 2010 - 15:53
QUOTE(Kristiniux @ 2010 10 19, 16:52)
[img] doh.gif  blush2.gif  niekaip nerandu šių gėrių pieštukams laikyt  blush2.gif

Va, radau bigsmile.gif http://www.ikea.com/...oducts/30184446

Visa serija BYGEL: http://www.ikea.com/...ch/?query=BYGEL
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 19, 16:42)
pasikartosiu, man malm geros, na taip, ne grynas medis, bet man medžio ir nereikia, tai palyginus ar Jisk, ar IKEA, tai geriau ikea

aš tuos puodukus naudosiu irgi visokioms kanceliarinėms, pabandymui ėmiau vieną mažą, kitą didelį, reiks kada dar gal porą užsisakyti

Ačiū 4u.gif Reikės imti, lyg ir radau LT Malm komodas zymiai pigiau pirkti, nes jas Freda gamina ax.gif dar pasiaiskinsiu irjei viskas ok, imsim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 19 spalio 2010 - 17:58

user posted image

Aš juose prieskonius auginu smile.gif Žodžiu, tokie universalūs labai indukai smile.gif
Atsakyti
O kkas čia? ax.gif Tas baltas??? galima nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 10 19, 19:39)
O kkas čia?  ax.gif Tas baltas??? galima nuorodą?

Prašom http://www.ikea.com/...oducts/70105659 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 10 19, 18:19)
Aš juose prieskonius auginu smile.gif Žodžiu, tokie universalūs labai indukai smile.gif

sakykit, ar dedat į juos tada dar kokį vazonėlį mažutį ar tiesiai žemes pilat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 20, 08:16)
sakykit, ar dedat į juos tada dar kokį vazonėlį mažutį ar tiesiai žemes pilat?  g.gif

Tiesiog žemę ir viskas, ant dugno, tiesa, keramzito (ar kap jis ten) pyliau ir auga gražiausiai smile.gif
Atsakyti
bet ten juk dugne skylutė g.gif tai ant kokios lėkštutės dėjot, kad laistant nevarvėtų?
Atsakyti