Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(grange @ 2010 10 13, 14:51)
o sakyk, tos gėlės ant sienos - lipdukai ar piešta?

man atrodo ten lipdukai, gal kas galetumete imesti ju nuoroda, nes nerandu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 13, 13:59)
man atrodo ten lipdukai, gal kas galetumete imesti ju nuoroda, nes nerandu blush2.gif  doh.gif

http://www.ikea.com/...oducts/50151001

šitie?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 13, 15:08)

taip taip cia lipdukai is IKEA.

Atsakyti
klausykit, kaip galvojat, ar verta tokius? (gundausi, kol dar neprasidėjo kalėdinė karštinė) g.gif

user posted image

user posted image

kaina kiekvieno rinkinio - 9,99 zlotuvkės
Atsakyti
Šiaip dalykas fainas, jei žinote, kad tikrai kepsite dažnai sausainius, tai verta pirkti, iš kitos pusės šie kalėdiniai kitų metų laiku greičiausiai tikrai gulės nenaudojami. Bet smagu su vaikais forminius sausainius gaminti ir valgyti. Aš irgi vis pasižiūriu į formeles, kadangi norisi įvairių, tai neperku jokių smile.gif

O Ikea turi silikoninių kepimo formų?
Atsakyti
ai, kalėdinių formelių gal tada nepirksiu, tik tuos žvėriukus, vaikų neturiu, gaila, IKEA neparduoda gražių mažų skandinaviško dizaino vaikų smile.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas sita "gyvai" turit?

http://www.ikea.com/......011>prodView

Labai idomu kaip kokybe ir kiek spalva pati realybe atitinka. Bo atsimenu pirkau pintus kreslus is Ikejos...internete tamsiai pilki buvo, o kai atvaziavo pasirodo sviesiai rusvi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2010 10 13, 20:53)
Mergaites gal kas sita "gyvai" turit?

http://www.ikea.com/......011>prodView

Labai idomu kaip kokybe ir kiek spalva pati realybe atitinka. Bo atsimenu pirkau pintus kreslus is Ikejos...internete tamsiai pilki buvo, o kai atvaziavo pasirodo sviesiai rusvi  lotuliukas.gif

turiu tik turiu zemesni, ten kur sujungimas tai tokio aukscio. gyvai taip ir atrodo. faini man patinka, jei noresi galesiu veliau nufotkinti ir ikelti realia nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 10 13, 23:52)
turiu tik turiu zemesni, ten kur sujungimas tai tokio aukscio. gyvai taip ir atrodo. faini man patinka, jei noresi galesiu veliau nufotkinti ir ikelti realia nuotrauka

Oy labai prasau nufotkink 4u.gif bo sestadieni Renaldas vaziuoja taij man per ketvirtadieni-penktadieni reik apsispresti jamu ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 13, 15:49)
klausykit, kaip galvojat, ar verta tokius? (gundausi, kol dar neprasidėjo kalėdinė karštinė)  g.gif

jei daznai kepi, tai kodel ne smile.gif as turiu zveriuku rinkini. sunui labai patinka eziuka spausti tesloje. visus zveris labai greita tokiu budu ismoko

QUOTE(Sense @ 2010 10 13, 16:36)
O Ikea turi silikoninių kepimo formų?

nesu maciusi, nors pro indu skyriu reguliariai prasieinu schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas gaėtumėt parašyti kokio kauniečio vežančio iš IKĖJOS telefono numerį. notworthy.gif
Atsakyti
[quote=GreenLady,2010 10 13, 23:12]Oy labai prasau nufotkink  4u.gif  bo sestadieni Renaldas vaziuoja taij man per ketvirtadieni-penktadieni reik apsispresti jamu ar ne smile.gif
[/quote]
pafotkinau is keliu pusiu, nes kaip matyti nuo apsvietimo irgi spalva keiciasi. gal pades apsispresti mirksiukas.gif

user posted image

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 14 spalio 2010 - 12:50