Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Krisss @ 2010 09 28, 14:56)
Šituos stalčius turiu, kaip tik ieškojau foto, ale nerandu darbiniame kompe.. man superiniai, ir kaina nedidelė, ir važinėja visai smagiai, aš juos 8 susidėjus, vietoj paprastų stalčių.. jei reiktų dėčiau vėl.. vat tos kabyklos neturiu, nes nebeužteko jai vietos..  verysad.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif superiniai! jau greitai bus 3 metai kaip naudojam kiekviena diena -ir jokio priekaisto jiems. ko nepasakyciau apie 3kartus brangesnius pirktus lietuvoje doh.gif

del "piestukiniu"...pas mane tie metaliniai kibiriukai panaudoti. as dar tas laikancias detales spalvotai nudaziau-mums labai patinka thumbup.gif ir patogu be galo vaikams thumbup.gif nufotkinciau parodyt, bet labai prastos nuotraukos su man fotiku gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 09 29, 15:49)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  superiniai! jau greitai bus 3 metai kaip naudojam kiekviena diena -ir jokio priekaisto jiems. ko nepasakyciau apie 3kartus brangesnius pirktus lietuvoje  doh.gif

del "piestukiniu"...pas mane tie metaliniai kibiriukai panaudoti. as dar tas laikancias detales spalvotai nudaziau-mums labai patinka  thumbup.gif  ir patogu be galo vaikams  thumbup.gif  nufotkinciau parodyt, bet labai prastos nuotraukos su man fotiku gaunasi  unsure.gif

Labai labai prasom nufotkinti ax.gif
Atsakyti
padekit doh.gif kaip man pasiziureti info apie sias lentynu sistemas? kaip suprantu cia naujiena ir internete info dar nera, tik kataloge pavaizduota, kaip man jas uzsakyti g.gif
http://www.ikea.com/...age_rooms_ideas
kalbu apie ilgaja lentyna kaireje su plastikiniais stalciais ir salia esancia triju skyriu komoda su persvieciamais metaliniais stalciais
Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
gal jau ir kalbėjote apie tai, bet perverčiau čia kažkiek puslapių, neradau nieko. Tai gal nepyksite ax.gif
ar pirkote kas tokį kilimuką? Ar verta pirkti?
user posted image

O kaip manote, ar verta vaikams žaidimų kambaryje pirkti tokį kilimą? Nebus po to problemų dėl ilgesnių plaukelių?

Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2010 09 30, 16:30)
ar pirkote kas tokį kilimuką? Ar verta pirkti?
http://www.ikea.com/...PE266980_S4.JPG

O kaip manote, ar verta vaikams žaidimų kambaryje pirkti tokį kilimą? Nebus po to problemų dėl ilgesnių plaukelių?

tas pirmasis koks fainas bigsmile.gif jauciu neatsispirsiu jam, kai irenginesim maziui kambari rolleyes.gif
Atsakyti
bet neprisimenu ar tik ne tas, bet toks labai jau sintetika, kietas g.gif
Atsakyti
O gal kas gyvai esat toki mate? Idomu, ar nera plonas g.gif
user posted image
Atsakyti
nezinau tiksliai kuris cia , nes tokie apvalus spalvoti yra dveji-pigesni (apie 10zl) ir brangesni siek tiek (gal apie 30zl g.gif ), tai va tuos brangesnius turim-tai labai labai fainuciai-mikstuciai, tikrai neplonyciai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 10 01, 08:30)
nezinau tiksliai kuris cia , nes tokie apvalus spalvoti yra dveji-pigesni (apie 10zl) ir brangesni siek tiek (gal apie 30zl g.gif ), tai va tuos brangesnius turim-tai labai labai fainuciai-mikstuciai, tikrai neplonyciai... wink.gif

As i tuos uz 39 zl ziuriu. Sakot neploni g.gif Vilnoniai jie kaip suprantu. O kokia spalva turit?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 10 01, 10:26)
As i tuos uz 39 zl ziuriu. Sakot neploni g.gif Vilnoniai jie kaip suprantu. O kokia spalva turit?

Turim tokius ax.gif
Pirkau dukrytės kambariui, tai man labai thumbup.gif
Jie vilnoniai, tokie minkštučiai. Be to mums labai tiko kambary.
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 10 01, 11:16)
Turim tokius ax.gif
Pirkau dukrytės kambariui, tai man labai  thumbup.gif
Jie vilnoniai, tokie minkštučiai. Be to mums labai tiko kambary.

O gal galit nufotkint, kaip gyvai atrodo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 10 01, 11:27)
O gal galit nufotkint, kaip gyvai atrodo ax.gif  4u.gif

tik rytoj galėsiu nufotkinsiu 4u.gif
Atsakyti