Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(grange @ 2010 09 20, 20:26)
nu tai jei kaldra vienguba tai ir pagalvės užvalkalas vienas, jei pasirinksi dydį tą kur dviguba, tai ir du pagalvės užvalkaliukus gausi.

o jus ir pagalves bei antklodes ikejoj perkat? nes juk ismatavimai lietuvisku standartu neatitinka? kaip jums miegasi ikejiniuose pataluose?

QUOTE(junera @ 2010 09 21, 08:54)
O IKEA galima atsiskaityti kortele (Mastercasrd ar VISA)?

tikrai galima

QUOTE(stebuklaz @ 2010 09 21, 13:54)
Merginos gal matėt ir čiupinėjot šį komplektėlį? Ar labai jau jis blizgus? Ar toks pusė bėdos?  bigsmile.gif Reiktų man kažko panašaus... Labai labai lauksiu atsiliepimų...  4u.gif

kaip pati parasei - toks puse bedos smile.gif Ner labai blizgus.
O matei, kad jis skirtingu siek tiek spalvu abejose pusese?
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 09 21, 18:37)
kaip pati parasei - toks puse bedos smile.gif Ner labai blizgus.
O matei, kad jis skirtingu siek tiek spalvu abejose pusese?

Ačiū 4u.gif Skaičiau aprašyme, kad vienoje pusėje tamsesnė, o kitoje šviesesnė, o kaip kokybė įdomu? Ar maloni rankai, ar tokia grynai "sintetična" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2010 09 21, 15:30)
As jau baigiu atmintinai Ike'os puslapi ismokti, bet naujoj virtuves planavimo programoje neberandu stalciu organizatoriu suskirstymo programeles....

as tai programos tokios neradau (ir neieskojau kazkaip), tai pati pirma nusipirkau ta organizatoriu plius jo papildyma ir ziurejausi kiek ten iseina plocio, kaip susiskirsto ax.gif paskui kitakart uzsisakiau kiek dar truko. del visu kitu organizatoriu nieko nezinau, nes nepirkau rolleyes.gif

dar norejau pasakyti zodeli del Renaldo: puikiai jau treciakart su juo susibendraujam ir susikalbam, operatyviai viska pristato drinks_cheers.gif tik geri atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 09 21, 18:11)
Ačiū  4u.gif Skaičiau aprašyme, kad vienoje pusėje tamsesnė, o kitoje šviesesnė, o kaip kokybė įdomu? Ar maloni rankai, ar tokia grynai "sintetična"  biggrin.gif

malonumas tai toks labai asmeniskai suvokiamas zodis, tai net nezinau, ka atsakyti smile.gif ta sintetika kaip sintetika, normaliai man. ner nemalonu liesti
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 09 21, 20:05]
as tai programos tokios neradau (ir neieskojau kazkaip), tai pati pirma nusipirkau ta organizatoriu plius jo papildyma ir ziurejausi kiek ten iseina plocio, kaip susiskirsto ax.gif paskui kitakart uzsisakiau kiek dar truko. del visu kitu organizatoriu nieko nezinau, nes nepirkau rolleyes.gif

senoj programoje buvo. todel ir ieskau... bet baigiu prieiti isvados, kad puslapis dar ne iki galo padarytas
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 09 21, 17:37)
o jus ir pagalves bei antklodes ikejoj perkat? nes juk ismatavimai lietuvisku standartu neatitinka? kaip jums miegasi ikejiniuose pataluose?

taip, tik paklodžių dar nepirkau, nes radau kitur su guma, kur man tiko, tai kol kas užtenka.
o patalynė mane tenkina, ir ne labai brangią pirkau, nes man patinka pakeisti dažniau, tai turiu vieną geresnę, vieną biški pigesnę, antrus metus tarnauja gerai, šiek teik apsiplovė aišku spalva, bet nenublukus, dar metus palaikysiu ir pakeisiu.
bet šiaip patalynė, tiek rankšluosčiai kokybė man jų gera.
o dėl standartų nieko negaliu pasakyt, aš ne lt. tai nežinau kokie skaitos standartai, nes ir namie kai buvau, paklodžių nenaudojom su guma, o kaldroms viskas tiko (kaldras iš lt turiu atsivežus).
mes ,beje, naudojam atskiras, turiu ir vieną dyydelę kaldrą bet miegot po ja man nepatinka, man patinka turėt atskirą rolleyes.gif
Atsakyti
Pinavija, jusu issirinkti baldukai mano akimis nelabai dera vienas prie kito, nebent tik tiek, kad balti ax.gif Is skirtingu kolekciju, formos skirtingos, vieni kampuoti (lova, komoda, staliukas), kiti uzapvalinti (lentynele, lentyna zaislams). Ar nebus formu makalyne kambary? Be to, zaislams tokia lentyna nera labai patogi, amzina betvarke. Mes turim va tokia:
user posted image, tai apatinems lentynoms pirkau krepsius, kad sukist zaislus, noretusi, kad butu dureles.
Be to, skirtingu kolekciju balta spalva irgi gali but ne to paties atspalvio, kad nebutu baldukai kaip visai ne is tos operos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 09 21, 20:56)
malonumas tai toks labai asmeniskai suvokiamas zodis, tai net nezinau, ka atsakyti smile.gif ta sintetika kaip sintetika, normaliai man. ner nemalonu liesti

Dėkoju labai 4u.gif Gal reiks gundytis tada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 09 21, 18:13)
cia kazkoks variantas, tik nezinau, ar su pakabom galima padaryti..

http://www.ikea.com/...ducts/S49876103
user posted image
turbut galima, nes  kiek matau komplektuojama su iv. priedais smile.gif
Sized for KOMPLEMENT interior organizers. http://www.ikea.com/...ducts/S29826487

O ivedus i paieska Komplement ir galima rasti pakaboms skirta vamzdi  smile.gif

oo, kokia fainute, kaip tik mazai erdvei. Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Užknisiu aš jus juodai... biggrin.gif Gal kas gali patarti kaip šis komplektėlis? Kokia jo kokybė? Man kaip ir reikėtų natūralesnio, tai jau 90% linkstu link šio...
user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/20162647

Prižadu, gavusi atsakymą daugiau nebekankinsiu... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 22 rugsėjo 2010 - 11:28
Mergaites ar kas nors uzsakinejo sia savaite baldus per http://www.ikeabaldai.com/ ?
Ar gavot atsakymus? Nes as jau visa savaite negaunu, jau tris kartus priminimus rasiau. Kadangi bandau uzsakinet pirma karta tai nelabai aisku kaip cia bus? Ar apsiims atvezti ar per kitur kur ieskot?

Atsakyti
QUOTE(sonia1 @ 2010 09 23, 14:56)
Mergaites ar kas nors uzsakinejo sia savaite baldus per http://www.ikeabaldai.com/ ?
Ar gavot atsakymus? Nes as jau visa savaite negaunu, jau tris kartus priminimus rasiau. Kadangi bandau uzsakinet pirma karta tai nelabai aisku kaip cia bus? Ar apsiims atvezti ar per kitur kur ieskot?

uzsakinejau, atsake 4u.gif kaip keista, kad nesusiekia su Jumis g.gif sis vezejas man kol kas geriausias variantas, kiek esu isbandziusi, atvezimo kaina aiski ir nera didele, jokiu papildomu mokesciu uz gabaritus ar svori, nereikia jokiu avansu, vaziuoja daznai, veza visas smulkmenas, zodziu man jie thumbup.gif net nezinau, skambtelkit, gal negauna emailu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~vintage~: 23 rugsėjo 2010 - 14:01