Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Aciu visoms uz komentarus, "atkomentuoju" atgal smile.gif

Del paskutines idejos ant sienos- labai liuks, ko gero taip ir darysim ateity (dabar dar nereik dukrai piestuku ir t.t., per maza dar), nes kaip tik skliautas nueina palepeje labai zemai (man ties keliais), tai reikes sumastyt, kaip ta erdve isnaudot, o tokia erdve ir yra didzioji sienu dalis, pagal ilgi turiu omeny.

Del stuva- man patiko tas staliukas ir kaip supratau po juo pakistas suoliukas-daiktadeze. Bent jau pristatyme ten mergyte labai sauniai isnaudoja visa tai, taciau velgi, turi buti atitinkamai sviesu, kad galetu ten prie to staliuko prisedus kazka veikt. (pas mus tik vienas stoglangis sad.gif

Del lovyciu, man hensvik tokia irgi miela atrodo, realiai turbut ju kokybe panasi, o dydis taip pat (165 cm kazkur, kodel grange sakei, kad ilga? na juk ne dvimetrine smile.gif , tai po kokiu metu kitu nusipirkus antra tokia, bus panasiai kaip granges fotkej- sudeliotos lovytes dvieju vaikiuku, man kaip grazu wub.gif Neapsisprendziu dar vienu zodziu. O ta apsaugele, kazin, naudinga- nes raso, kad tik 9 cm aukstis, tai man sunku patiket, ka ten ji gali apsaugoti nuo issiridenimo g.gif

Komodos.... tai malm geresne furnitura sudeta stalciu taip iseina? Ot kaip sunku aklai pirkt, nepaciupinejus, tas mane ir stabdo.

Lentynos...
Na tas patogumas su plastmasinem dezutem tai suprantu, bet vat cia ne tik del grozio, dar biski del ekologiskumo biggrin.gif man tiesiog "pjaunasi" plastmase + medis viename, labiausiai megstu aisku naturaluma, todel dezutes daiktam/zaislam noreciau medziagines, medines ar panasiai darytis. Bet vat del lentynu aukscio ir as suabejojau- ar neuzsivers. Vaikai juk kudikeliai dar. Galeciau dabar susipirkti expedit 2x2 tas lentyneles (kur po keturis kvadratelius), bet kaip paskui, kai vaikai paaugs, ir noresis i auksti kad eitu lentynos- ju viena ant kitos turbut neuzdesi SAUGIAI? Gal kas bandet taip modeliuot? Uz poros metru palepeje yra tevu kampas, tai sakau i ta kambareli gal pasiimt didele lentyna, o vaikams tas zemesnes expedit, paskui persinest... nezinau. Norisi KAZKUR patalpint kruva vaiko zaislu, be abejo- ir pliusiniu, kurie netilps nei i plastmasines dezutes, nei i kitokias, o turbut turetu buti "eksponuojami" ant lentynu, ar jose.

Man uzkliuvo ir smadal lentyna zaislams/knygoms, kur ka tik foto ikelta buvo. smile.gif Ziurejau as ja, ir man expedit pasirode talpesne, o ir auksta ta smadal taip pat- tai is esmes skirtumas tik dizaine ir plotyje, bet lentynu gilumas panasus kaip suprantu, tai daugiau telpa i didesne. g.gif

Duok moteriai fantazijos galimybe, tai.... lotuliukas.gif Vyras jau juokiasi, sako nesuplanuosi kiekvieno kampo....aisku ne...bet norisi, kad jie neliktu tusti, o butu funkcionaliai suplanuoti. Apsunkina tai, kad pastacius antraja lovyte po 1-2 metu, baldai vel tures keisti vieta, o jos ne per daugiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 09 19, 15:40)

Del lovyciu, man hensvik tokia irgi miela atrodo, realiai turbut ju kokybe panasi, o dydis taip pat (165 cm kazkur, kodel grange sakei, kad ilga? na juk ne dvimetrine smile.gif

nu ne dvimetrinė, bet 1.65 tai juk vaikui irgi daug. tai turėjau omeny kad tikrai jei tinka pagal visą kitą,ir nesulūžus tai bent iki 6 metų miegot gali, jau po to be apsaugėlių.o jos padeda, šiaip.
Atsakyti
Loveco, nezinau kaip su lentynom, bet manau turetu btui, bet komodos turi spec. montavima prie sienos, kad vaikai neuzsimestu ant saves... manau lentynos irgi turi - saugu, nera ko baimintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 09 19, 17:21)
Loveco, nezinau kaip su lentynom, bet manau turetu btui, bet komodos turi spec. montavima prie sienos, kad vaikai neuzsimestu ant saves... manau lentynos irgi turi -  saugu, nera ko baimintis 4u.gif

na gerai, bet nuo laipiojimo tai niekas neapsaugos biggrin.gif nes kaip laipteliai iseina. Vyras jau irgi sako gal imti du kvadratus 2x2 lentyneliu, kad pazeme stovetu g.gif
O buna taip, kad asrotimentas pasikeicia? Mes baldeliu statyt noretume tik apie naujuosius metus, dabar nera ko jiems garaze stovet..ar buna, kad nebelieka baldelio kazkokio?
Atsakyti
gal dar galit siek tiek padet susigaudyt del stuva komplektacijos, maciau pries tai poste viena is jusu saket, kad imsit stuva staliuka. Lenkiskame psl kazkaip neuzmaciau, bet angliskame radau. O kaip padaryt, kad butu tokia konstrukcija kaip pavyzdyje ten su mergyte- ji sau skaito ant to suoliukol, paskui issitraukia stalciu (ar deze ten), ir gaunasi kaip staliukas.
Tai jei paprasta stuva daiktadeze, tai nera tos funkcijos? Reikia pirkti atskirai stuva staliuka ir toki daikta?
http://www.ikea.com/...oducts/20128677

g.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
mergaites,o kaip su patalynes komplektais is Ikea,as kazkaip nesuprantu,jie niekur nerado,kad butu 2 pagalves,va,kad ir sis,uz juokinga kaina,ko gero,tinklas visiskai http://www.ikea.com/...oducts/50175059, na,kad ir sis http://www.ikea.com/...oducts/50171179 bet vistiek nematau,kad butu 2 pagalves uzvalkalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 20, 17:47)
mergaites,o kaip su patalynes komplektais is Ikea,as kazkaip nesuprantu,jie niekur nerado,kad butu 2 pagalves,va,kad ir sis,uz juokinga kaina,ko gero,tinklas visiskai http://www.ikea.com/...oducts/50175059, na,kad ir sis http://www.ikea.com/...oducts/50171179 bet vistiek nematau,kad butu 2 pagalves uzvalkalai g.gif

kaip supratau, tai ten vienas pagalves ir vienas kaldros uzvalkalas... nera paklodes net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 09 20, 17:50)
kaip supratau, tai ten vienas pagalves ir vienas kaldros uzvalkalas... nera paklodes net smile.gif

tai,kad paklodes nera,tai nieko tokio,nes dabar daugumoje komplektu ju nera,ale vat,kad pagalves vienas uztiesalas....nieko nesuprantu...
Atsakyti
manau, kad pagalvės užvalkalas yra, nes prie išmatavimų matosi ir pagalvės užvalkalo dydis, o tai kam jį tada rašyti? g.gif

P.S. tik kad va tas, kuris labai pigus, tai pusė sintetikos unsure.gif aš tai vis tiek pirkčiau tik medvilninį... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 20 rugsėjo 2010 - 19:10
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 09 20, 20:09)
manau, kad pagalvės užvalkalas yra, nes prie išmatavimų matosi ir pagalvės užvalkalo dydis, o tai kam jį tada rašyti?  g.gif

P.S. tik kad va tas, kuris labai pigus, tai pusė sintetikos  unsure.gif  aš tai vis tiek pirkčiau tik medvilninį...  unsure.gif

eina kalba ne apie tai,kad pagalves uzvalkalo nera, o tai,kad jis tik vienas schmoll.gif
Atsakyti
vienas žmogus - viena pagalvė, o katinams pagalvės atskirai lotuliukas.gif
Atsakyti