Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

gal galit pasakyti, ar si sofkute yra isskleidziama, t.y. sofa-lova miegojimui? ax.gif raso ''Sofa dwuosobowa'' tai cia tipo sofa-lova suprantu g.gif help cool.gif
http://www.ikea.com/...ducts/S19872074
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 13, 15:15)
gal galit pasakyti, ar si sofkute yra isskleidziama, t.y. sofa-lova miegojimui? ax.gif raso ''Sofa dwuosobowa'' tai cia tipo sofa-lova suprantu  g.gif help  cool.gif

neiskleidziama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 09 13, 17:40)
neiskleidziama 4u.gif

ech, kaip gaila verysad.gif man ji tokia grazi, o ir medziagos tokios nera ikejoj doh.gif
kazkaip maniau tas zodis 'dwuosobowa' reiskia dvigule unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 13, 20:19)
ech, kaip gaila  verysad.gif man ji tokia grazi, o ir medziagos tokios nera ikejoj  doh.gif
kazkaip maniau tas zodis 'dwuosobowa' reiskia dvigule  unsure.gif

tai juk ir lietuvoje nei su ziburiu nerasite dviguliu sofu, nes sofos visu pirma skirtos sedeti smile.gif rasite dvivietes, trivietes ir t.t. na ir ten jau papildomai tada pridedamas mechanizmas, kad galima butu miegoti.
na, bet dabar jau zinosite uztai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 07, 13:58)
Jų psl. radau "Baldų pristatymo kaina skaičiuojama nuo užsakymo vertės. Principas paprastas, kuo daugiau užsakote, tuo pigesnis atvežimas. Vidutiniškai įkainis yra 20-25%,  (nuo didesnės nei 10'000 litų sumos, % derinamas atskirai)."

Jau geriau rinktis šiuos vežėjus:
http://www.ikeabaldai.com/

Esu pirkusi pas siuos, viskas nepriekaistinga, ir pristatymas, ir kaina zinoma lotuliukas.gif

O vat su tuo kur is kauno, tai tokiu nuotykiu buvo..... Geriau nepasakosiu, nedarysiu antireklamos R...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 09 14, 09:23)
Esu pirkusi pas siuos,

Pas kuriuos?
Nes pacitavot žinutę, kurioje kalba eina apie du vežėjus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri turite kokybšką lovatiesę iš IKEA? Ar galite parekomenduoti? Būčiau nerealiai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite sia spinta, koks ten vidaus isdestymas, idomu g.gif biggrin.gif

user posted image

Del vezeju, yra ikeab....com ir ikeaba...lt, tai as tik pas pirmus, nes salygos ir aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 09 14, 12:44)
gal kas turite sia spinta, koks ten vidaus isdestymas, idomu g.gif  biggrin.gif

Kaip tik nesenai įsigijom tokią. Dešinėje pusėje, kur platesnės durelės - ten gal 5 lentynos. Kairėj pusėj (už dvigubų durelių) balkis rūbams ir lentyna apačioje. Spinta gana kompaktiška, bet talpi. Tiesa medžiagų kokybė atitinka kainą wink.gif
Atsakyti
jau žiūriu pakeista, nes pernai aš sau pirkau tokią, laikinam reikalui tai ėmiau nes pigi buvo ir, tai pas mane taip pat durys, tik dar po dešine aapčioj du stalčiai, ir po kaire rūbams sukabint, ir dar lentyna viršuj dedas.
man tai visai gerai, lentynos laiko stipriai, nemažai prikrauta pas mane visko, ir nieko. durys ir laiko, stalčiai ir,ko norėt daugiau už 100 eur. tai man gerai.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 14, 09:49)
Pas kuriuos?
Nes pacitavot žinutę, kurioje kalba eina apie du vežėjus smile.gif

Pacituotoj zinutej yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos smile.gif

planuoju virtuve ir nezinau kaip susiplanuoti stalciuose visokius skirtukus irankiams, indeliams ir pan. Nesinori nereikalingu "uzsipirkti". Be to, kai ne pati vaziuosiu, tai turiu pateikti tik saraseli prekiu g.gif

Gal kas galit padeti susigaudyti blush2.gif

aciu

Atsakyti