Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Ech.....o aš noriu pati į IKEA važiuot blush2.gif MAn ten idėjų lobynas ir, aišku, vargas piniginei doh.gif
Ne į temą aš čia visai, bet pasvajot gi galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 09 09, 11:35)
na ta lentyna pagal paveiksliuka tikrai neatrodo tokio jau liauna turetu buti  g.gif

O ta paklode vienos dalies, ar dvieju daliu? na turiu minty viena medvilne, paskui tik tokia klijonke is apacios?  Nes tokia turejom cia pirke, tai vis susigaranksciuoja  doh.gif

Nuotraukoj optinė apgaulė... atrodo viskas ok. Iš priekio prisitvirtina lentelės ir todėl ji taip atrodo solidžiai... o atidžiau pažiūrėk... vidinės pertvaros matosi ir nuotraukoje, kad plonos.

Ta paklodė hm... kaip čia apibūdinus g.gif pagerinta cerata su medvilne viršui, bet esu patenkinta, mergina jau ant jos pasidarbavo... puikiai sugėrė. Ji vienos dalies išmatavimai parašyti, kaip tik lovytei tinka
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 09, 11:40)
kadangi megstu konkretuma, o ne pletkus, tai emiau ir padariau to ko nepadare si mamyte - parasiau uzklausima apkalbetam vezejui del atvezimo salygu. atsakyma gavau:
Dekoju uz laiska. Mano visos atvezimo salygos liko nepasikeitusios, dirbu su tais paciais 11 procentu. Lauksiu Jusu laisko.

stai ir viskas. gal kita karta tiesiog reikia normaliai suformuluoti laiska-uzsakyma ir nebus jokiu kosminiu atvezimo salygu.

Nu va, štai ir viskas aišku smile.gif Nesusikalbėjimas ir tiek gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 09, 15:53)
Nu va, štai ir viskas aišku smile.gif Nesusikalbėjimas ir tiek gavosi smile.gif

butent, kad lengviau lengvo yra issiaiskinti, jei tikrai to nori. vienas paprastas sakinys, kiek procentu imate uz atvezima, ar salygos nepasikeite dar? ir viskas aisku. Reikia arba berasciu buti, arba suinteresuotu kazka pasmeizti.
Kadangi viska issiaiskinome, tai konsultuojames ir dalinames patirtim toliau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 08 31, 16:45)
Gal kuri apžiūrinėjot gyvai knygų spintą ? Ar ne "popierinė"? Taip jau gundausi, seniai ieškau kažko, kad knygos nedulkėtų...
O gal galit kas pažiūrėt, jei važiuosit mėnesio eigoj  ax.gif  Dėkinga būčiau labai  4u.gif

Dar kartą prašau pagalbos. Gal galit kas pasižiūrėti ar tvirtai atrodo šios knygų spintos lentynos, ar nekliba stiklai... user posted image

(nuoroda į katalogą yra žinutėje, kurią cituoju)
Nuotraukoje lyg ir neplonos lentynos atrodo, o gal ir čia optinė apgaulė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 09 09, 15:48)
Dar kartą prašau pagalbos. Gal galit kas pasižiūrėti ar tvirtai atrodo šios knygų spintos lentynos, ar nekliba stiklai...                                                                 

jei niekas nepasikeis, važiuosiu kt savaitę, jei nebus per vėlu, pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 10, 00:12)
jei niekas nepasikeis, važiuosiu kt savaitę, jei nebus per vėlu, pažiūrėsiu  4u.gif

Nebus per vėlu mirksiukas.gif nes ir taip jau kokį pusmetį svarstom ir renkamės..
Didelis AČIŪ iš anksto 4u.gif
Atsakyti
vakar gyvai namuose padariau kelių baldų foto, tai norėčiau parekomenduot, jei kas tokio panašaus kartais ko ieškotumėt, šitą foteliuką

user posted image

kas sėdėjo, niekas nesiskundė, nu man tai ypač patogus, atrodo galėčiau visą dieną su kompu ant kelių prasedėt...

cameron, jei dar skaitai, specialiai dar kartą vakar pažiūrėjau šitą

user posted image

nu ką aš žinau, dabar atrodo geriau, nei kas aš kai gyvenau doh.gif gal sakau pakeitė biggrin.gif bet vistiek, stalčiai man nesidaro lengvai taip, kaip norėtųsi, kažkoks garsas eina džirgždantis, nors iš išorės tai atrodo gerai, dėl to nieko negalima sakyt, bet stalčių darinėjimas man nepatiko visgi schmoll.gif

čia tos vaikiškos lovytės kur kažkada buvo kalbėta, tai du metai jau joms, kol kas nei iš išorės nei grotelės nepasikeitė

user posted image

user posted image

ir valgomąjam man patinka šitei baldukai

user posted image

user posted image

turėčiau didelį kambarį pas save, tai ypač pirmo,tikrai norėčiau,patinka man tokie rolleyes.gif lentynos stiprios atrodo
Atsakyti
o gal kur matete atskiru apsaugeliu vaikiskai lovai prisukamu (mediniu tokiu)?
Atsakyti
QUOTE(SKristina @ 2010 09 13, 11:13)
o gal kur matete atskiru apsaugeliu  vaikiskai lovai prisukamu (mediniu tokiu)?

http://www.ikea.com/...oducts/30099293
Atsakyti
grange, valgomojo baldeliai superiniai, man irgi patinka tokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 09, 14:39)
butent, kad lengviau lengvo yra issiaiskinti, jei tikrai to nori. vienas paprastas sakinys, kiek procentu imate uz atvezima, ar salygos nepasikeite dar? ir viskas aisku. Reikia arba berasciu buti, arba suinteresuotu kazka pasmeizti.
Kadangi viska issiaiskinome, tai konsultuojames ir dalinames patirtim toliau  smile.gif  4u.gif

Niekas nieko nenrejo apsmeisti, ivyko neusikalbejimas, zmogus nerase kokiais procentais kaina skaiciuojama ir kaip, veliau kitas vezejas parase koknkreciai 10 proc nuo baldu sumos ir del ano vezejo nebesigilinau, nes tik sestoje zinuteje parase kad skaiciuoja atvezima procentais o ne kitaip.
Atsakyti