norisi gyvai pavartyt nauja IKEA kataloga. gal kas gali parvezti pakeliui? i Kauna aciu
QUOTE(makse* @ 2010 09 07, 14:56)
norisi gyvai pavartyt nauja IKEA kataloga. gal kas gali parvezti pakeliui? i Kauna aciu
parduotuvese pasirodys 13 diena, vakar buvau ir klausiau
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 07, 14:08)
Jei zmogus tris kartus paraso 250 Lt tai supranta kad tai daro samoningai
tikrai kazka jus nesusikalbejote. gal ne ta nuoroda issiuntete. Jei jau jums tikrai dar rupi parvezimas, tai uzklauskite, kiek gi jis dabar procentu ima ir aplamai nuo ko skaiciuoja kaina, ar dabar atvezimas jau apie 50 procentu pas ji? vat ir isaiskes viskas, nes normalus zmogus, ne plevesa, tai man kazko panasu, kad jus apie skirtingas prekiu sumas kalbate. Jus jam nuorodas siuntete, ar taip kaip mums dabar parasete?
As, kad nebutu nesusipratimu, tai siunciu nuoroda, kaina ir koda prekes, kad isvengti klaidu. veziau per ji jau daug kartu, paskutini vasara ir viskas budavo gerai.
QUOTE(Cobre @ 2010 09 07, 21:18)
tikrai kazka jus nesusikalbejote. gal ne ta nuoroda issiuntete. Jei jau jums tikrai dar rupi parvezimas, tai uzklauskite, kiek gi jis dabar procentu ima ir aplamai nuo ko skaiciuoja kaina, ar dabar atvezimas jau apie 50 procentu pas ji? vat ir isaiskes viskas, nes normalus zmogus, ne plevesa, tai man kazko panasu, kad jus apie skirtingas prekiu sumas kalbate. Jus jam nuorodas siuntete, ar taip kaip mums dabar parasete?
As, kad nebutu nesusipratimu, tai siunciu nuoroda, kaina ir koda prekes, kad isvengti klaidu. veziau per ji jau daug kartu, paskutini vasara ir viskas budavo gerai.
vežuosi jau 3ą kartą, ir tikrai galiu pasakyt - kažkas šitam skaičiavime ne taip. man visada gaunasi pigu ir greita ir tikslu. užsakymą siunčiu griežtai taip, kaip jis ir pageidavo - ikea psl suformuotam pdf'e. nes tik ten atsiranda prekių kodai tikri, kuriuose ir spalvos atsispindi.
Susikalbėt su juo įmanoma, nes normalus vyrukas.
p.s. per tas kelias dienas, per kurisa FORUME aiškinamasi kodėl jis taip brangiai veža, galima buvo minimum per e-mailus susikalbėt, max per 5min išsiaiškint viską telefonu . o tada paviešint gerą/prastą info apie vežėją. Galbūt pas jį mašina mažesnė nei tipltų čiužinys, tad ir kaina atsispindi dėl kokio tai nuomojamo autobusiuko. Interpretacijų gali būi daug, o reali situacija tik viena. Belieka paskambinti
Gal kas pirkot tokias lovas, pasidalinkit mintimis Idomu kokias groteles prie ju reiktu pirkti
Papildyta:
Po antraja lova raso medis bet ar tikrai medis
QUOTE(Nerytė @ 2010 09 07, 18:19)
parduotuvese pasirodys 13 diena, vakar buvau ir klausiau
Neryte,ar Jus neminejote,kad galetumete pagriebti katalogeli?
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 08, 09:41)
*Gal kas pirkot tokias lovas, pasidalinkit mintimis
**Idomu kokias groteles prie ju reiktu pirkti
***Po antraja lova raso medis bet ar tikrai medis
**Idomu kokias groteles prie ju reiktu pirkti
***Po antraja lova raso medis bet ar tikrai medis
*dukrai antra pirkau, tik viengule ir balta. normali lova. kokia kaina, tokia ir kokybe, per du metus nieko jai neatsitiko.
** nelabai suvokiu, del groteliu perki, kad atitiktu matmenis ir tiek. na ir kiek leidzia jusu kisene. nes siaip sios lovos nera kazkokios ypatingos, kad jom reiktu kazkokiu specialiu groteliu
***o kodel jus nutarete, kad medis?
Rama łóżka:
Płyta pilśniowa, Płyta wiórowa, okleina jesionowa, Farba akrylowa
jus tikriausiai sita vieta perskaitete?
środowisko
Rama łóżka:
Surowiec odnawialny (drewno)
tai cia pradine zaliava, na kitaip nemoku paaiskinti. na, plokstes is drozliu, ar medzio dulkiu, tai zaliava medis, na vat taip mastyti reiktu sioje vietoje
siaip imetinekite nuorodas, daug lengviau pasitikslinti ar butent apie ta daikta kalbame, nei ieskoti. juk nesunku tarkime, kai rasete apie lovyte ir ciuzinuka, tai ciuzinio pavadinima visai i pievas parasete, siaip ne taip atkasiau apie ka cia eina kalba.
Pas mus jau stovi vaiko kambary dalis baldų, beliko sulaukti kitų. Įspūdžiai apie vežėją anksčiau kritikuotą... tikrai nieko bloga negaliu pasakyti. Atvežė, anksčiau nei tikėjausi, o dėl atsiskaitymo viskas taip pat tvarkoj. Dabar laukiu kada vėl atveš likusius baldus. Va tik baldais truputį nusivyliau. Lovytė "hensvik" graži, panelytei labai patinka, bet man kažkaip nejauku ant jos prisėsti, rodos suluš... gal tik man taip atrodo, nes forume tik geri atsiliepimai O lentyna "bitrade"... Kai pamačiau gyvai plonesnes plokštės turbut neturi jie na bet čia jau mano neapsižiūrėjimas... už tokią kainą daugiau negali tikėtis žodžiu.. skūpas moka du kartus Tikiuosi atlaikys baldeliai kokius 5 metelius ir užteks. O visumoj atrodo gražiai, bet kokybe... suabejojau. Tiesa čiužinukas labai mielas, pati išbandžiau ir neperšlampanti paklodė
Katulis galite pasakyti o tos lentynos plokstes kokio storio?
Koki ciuzinuka emete? O kuri ta neperslampama paklode ? Gal galite nuoroda duoti?
Koki ciuzinuka emete? O kuri ta neperslampama paklode ? Gal galite nuoroda duoti?
QUOTE(wilike @ 2010 09 09, 10:12)
Katulis galite pasakyti o tos lentynos plokstes kokio storio?
Išmatavau korpuso plokšte 1.5 cm, o vidinės 7 mm... žaislus manau atlaikys, o kaip su knygom...
Čiužinukas toks http://www.ikea.com/...oducts/00155073, o paklodė http://www.ikea.com/...oducts/40143304 panagrinėk, ten gal dar naudingo ką aptiksi.
QUOTE(Katulis1028 @ 2010 09 09, 11:02)
Išmatavau korpuso plokšte 1.5 cm, o vidinės 7 mm... žaislus manau atlaikys, o kaip su knygom...
Čiužinukas toks http://www.ikea.com/...oducts/00155073, o paklodė http://www.ikea.com/...oducts/40143304 panagrinėk, ten gal dar naudingo ką aptiksi.
na ta lentyna pagal paveiksliuka tikrai neatrodo tokio jau liauna turetu buti
O ta paklode vienos dalies, ar dvieju daliu? na turiu minty viena medvilne, paskui tik tokia klijonke is apacios? Nes tokia turejom cia pirke, tai vis susigaranksciuoja
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 08, 09:41)
kadangi megstu konkretuma, o ne pletkus, tai emiau ir padariau to ko nepadare si mamyte - parasiau uzklausima apkalbetam vezejui del atvezimo salygu. atsakyma gavau:
Dekoju uz laiska. Mano visos atvezimo salygos liko nepasikeitusios, dirbu su tais paciais 11 procentu. Lauksiu Jusu laisko.
stai ir viskas. gal kita karta tiesiog reikia normaliai suformuluoti laiska-uzsakyma ir nebus jokiu kosminiu atvezimo salygu.