naujas katalogas IKEA online
http://onlinecatalog...a_catalogue/PL/
QUOTE(Nuk @ 2010 08 25, 11:40)
Sveikos
Noreciau si ta uzsisakyti is IKEA, bet glumina nemazai prastu atsiliepimu, o, zinoma, masina gana zema kaina
Gal kas nors turite siuos baldelius:
Ir si vystymo stalo dalis, sakyciau, savo ismatavimais neatitinka nei vieno mano nusiziureto vystymo stalo varianto Ar jinai ir turi buti mazesne? gal kuri mamyte turi ir gali pakomentuoti
Noreciau si ta uzsisakyti is IKEA, bet glumina nemazai prastu atsiliepimu, o, zinoma, masina gana zema kaina
Gal kas nors turite siuos baldelius:
Ir si vystymo stalo dalis, sakyciau, savo ismatavimais neatitinka nei vieno mano nusiziureto vystymo stalo varianto Ar jinai ir turi buti mazesne? gal kuri mamyte turi ir gali pakomentuoti
as turiu, naudojau ant kito vystymo stalo. Man dydis tinkamas, todel kad ir stalas mano buvo gan mazas, nebutu daugiau niekas ten tilpes - naudojau kaip paminkstinima. Ir naudoju iki siol pervystyti vaika, t.y. jau 9 men Siaip ciuzinukas labai simple, is polietileno, sonai - pripuciami ,pagrindas - vidui porolonas. Bet as dar pirkau tokius apvilkmus siam ciuziniui, tai razultate visai simpatiskai atrodo ir ganetinai patogu. Ir be ajebo, pigu, Taciau man butent jo reikejo, jeigu yra platesne pasirinkimo galimybe, tuomet galima rasti ir kitokiu variantu.
Sveikos,
pries kelias dienas aplankiau IKEA Lenkijoj...
Del katalogu galiu paskyk, kad nemaciau jog ju kur nors butu.
Daug kas klausinejate del tos Hemnes linijos, tai galiu pasakyti kokybe komodos ir lentynu nebloga. Bufetai ir panasus dalykai kas turi dureles su stiklu nepatiko, nes stiklas juda, atrodo, kad stipriau trinktelsi ir iskris.
Laba nusivyliau Besta linija, o ji is katalogu man labai patiko... ten kur yra tokios slankiojancios dureles, tai jos sunkiai juda ir man asmeniskai net siurpas per oda nuejo, nes toks garsas nuo trinties buvo.
Dar ziurejau sofas... kas man nepatiko tai tie uzvalkalai, jie visi kazkokie susiglamze nuo sedejimo, atrodo kad per didelius uzdejo. Tiesa, sofoms jie duoda 10 metu garantija, ten turbut mechanizmui...
Labai patiko virtuviu ivairus sprendimai. Lentynos dauguma tikrai kokybiskos, netaip kaip pas mus SBA palieti, o jos svyruoja i salis, cia tokiu blogybiu nemaciau...
Vaikiski baldeliai irgi dauguma neblogi, kilimuku vaikisku kai kuriu tikrai nepirkciau, nes labai nemalonus liesti ir manau, kad po kurio laiko apsipukuos, susivels...
Patalyne vaikiska labai patiko ir maloni liesti (tokia biski satina primena) ir kaina gera...
Na ir zinoma daugybe visokiu namu aksesuaru... kai kuriu kokybe ir kaina tikrai super, o kai kas man primena YSK kokybe (man ten siusklynas)...
tai tiek... tikiuosi si info kam nors pagelbes
pries kelias dienas aplankiau IKEA Lenkijoj...
Del katalogu galiu paskyk, kad nemaciau jog ju kur nors butu.
Daug kas klausinejate del tos Hemnes linijos, tai galiu pasakyti kokybe komodos ir lentynu nebloga. Bufetai ir panasus dalykai kas turi dureles su stiklu nepatiko, nes stiklas juda, atrodo, kad stipriau trinktelsi ir iskris.
Laba nusivyliau Besta linija, o ji is katalogu man labai patiko... ten kur yra tokios slankiojancios dureles, tai jos sunkiai juda ir man asmeniskai net siurpas per oda nuejo, nes toks garsas nuo trinties buvo.
Dar ziurejau sofas... kas man nepatiko tai tie uzvalkalai, jie visi kazkokie susiglamze nuo sedejimo, atrodo kad per didelius uzdejo. Tiesa, sofoms jie duoda 10 metu garantija, ten turbut mechanizmui...
Labai patiko virtuviu ivairus sprendimai. Lentynos dauguma tikrai kokybiskos, netaip kaip pas mus SBA palieti, o jos svyruoja i salis, cia tokiu blogybiu nemaciau...
Vaikiski baldeliai irgi dauguma neblogi, kilimuku vaikisku kai kuriu tikrai nepirkciau, nes labai nemalonus liesti ir manau, kad po kurio laiko apsipukuos, susivels...
Patalyne vaikiska labai patiko ir maloni liesti (tokia biski satina primena) ir kaina gera...
Na ir zinoma daugybe visokiu namu aksesuaru... kai kuriu kokybe ir kaina tikrai super, o kai kas man primena YSK kokybe (man ten siusklynas)...
tai tiek... tikiuosi si info kam nors pagelbes
QUOTE(mazojiR @ 2010 08 24, 08:29)
Kaip subratau Blum furnitura jau ikea nebeprekiauja?
Kaip tik montavausi vieną spintelę - durelių vyriai Blum.
QUOTE(Auruma @ 2010 07 23, 17:05)
Sveikos,
Noriu paklausti gal turite tokį daiktą?
Ar patogu naudoti? Aš jo norėčiau cannelioni įdarinėti,nes labai nusibosta su šaukšteliu kimšti
Noriu paklausti gal turite tokį daiktą?
Ar patogu naudoti? Aš jo norėčiau cannelioni įdarinėti,nes labai nusibosta su šaukšteliu kimšti
Nors klausėt seniai, bet atsakysiu, gal kam dar bus aktualu.
Aš tokį komplektą naudoju jau metus. Tikrai nepamainomas, ir nepakeičiamas, ir net nesulyginamas su mano iki tol turėtais. Konditerinis maišelis tikrai patogus. Jų komplekte yra du. Lengvai dedasi kremas į juos, lengvai plaunasi ir greitai džiūsta. Na ir kas kepa tortus, tai ta ale lopetėlė labai puikiai padeda užtepti kremą ant torto, išlyginti ir dar pavingiuoti šonus.
QUOTE(cameron @ 2010 08 03, 12:58)
Gal kiekvienoj Ikejoj sava tvarka... Pas mus pvz katalogai irgi tik paštu atkeliauja, o ant parduotuvėse esančių užklijuoti lipdukai, kad šis katalogas skirtas naudojimui parduotuvėje, prašo neišsinešti...
Pas mus Ikea irgi tik paštu katalogus siunčia. Vietoje esantys tik naudojimui parduotuvėje. Jau metai tokia tvarka. Iki tol buvo padėti ir buvo galima imti kiek nori. Matyt ir su nauju katalogu bus ta pati tvarka, nes jau gavau žinutę, kad nuo rugsėjo 6 d. reikia atsiųsti patvirtinimą, jei noriu katalogo.
Gal kuri apžiūrinėjot gyvai knygų spintą ? Ar ne "popierinė"? Taip jau gundausi, seniai ieškau kažko, kad knygos nedulkėtų...
O gal galit kas pažiūrėt, jei važiuosit mėnesio eigoj Dėkinga būčiau labai
O gal galit kas pažiūrėt, jei važiuosit mėnesio eigoj Dėkinga būčiau labai
norim isigyti sia lova ar ji jau su grotelem eina? Pasidalinkit mintim kas ja turit
QUOTE(sviestassviestuotas @ 2010 09 01, 15:41)
norim isigyti sia lova ar ji jau su grotelem eina? Pasidalinkit mintim kas ja turit
Su grotelem, tik ciuzini atskirai reik pirkt. Mes turim. Kazinau normali ta lova, graziai ziuris, tvirta, tik man dabar jau patalynes dezes joje truksta
QUOTE(Marcela* @ 2010 09 01, 17:08)
Su grotelem, tik ciuzini atskirai reik pirkt. Mes turim. Kazinau normali ta lova, graziai ziuris, tvirta, tik man dabar jau patalynes dezes joje truksta
o kokį čiužinuką pirkote? ar iš ikea?
QUOTE(Marcela* @ 2010 09 01, 16:08)
O kaip su ciuziniu, kaip suprantu lovyte didinasi tai kelta kartu tenka ciuzini pirkti?