Sveikos
Noreciau si ta uzsisakyti is IKEA, bet glumina nemazai prastu atsiliepimu, o, zinoma, masina gana zema kaina
Gal kas nors turite siuos baldelius:
HEMNES komoda, suoliuka, GULLIVER lovyte ir vystymo stala.
Niekaip nesuprantu, ar sis vystymo stalo virsus dedasi tik ant tos spinteles, kuri yra paveiksliuke salia, ar ir ant komodos, kurios nuoroda idejau pirmaja? Serija ta pati, bet neaisku, kokia skyle palikta tos vystymo dalies Nenusprendziu ar pirkti tik ta dali, kuri dedasi ant komodos, ar visa atskira vystymo stala.
Ir si vystymo stalo dalis, sakyciau, savo ismatavimais neatitinka nei vieno mano nusiziureto vystymo stalo varianto Ar jinai ir turi buti mazesne? gal kuri mamyte turi ir gali pakomentuoti
QUOTE(Nuk @ 2010 08 25, 11:40)
Ir si vystymo stalo dalis, sakyciau, savo ismatavimais neatitinka nei vieno mano nusiziureto vystymo stalo varianto Ar jinai ir turi buti mazesne? gal kuri mamyte turi ir gali pakomentuoti
apie kitus daug komentuot negaliu, bet šitą konkrečiai atvejį tai žiūrėjau.
taip jis turi būt mažesnis, nes čia toks guminis viduj oro pripūstas, nu kur vystyti vaiką,
nu kaip kažkas tokio , kur būna įvairių formų ir dizainų
tai jis dedas ant vystymo lentos ar komodos, nu apvilkus aišku prieš tai su kažkui.
o konkrečiai pavyzdyje mačiau ant šio baldo:
tai jis ant viršaus ir užsideda, bet jis mažesnis nei pati komoda, laisvai ten guli, nebus įsispaudęs į kampus.
bet šiaip, nežinau man jis keistai atrodė,nelabai kokybiškas,ir toks mažas kažkaip gal, nežinau ar verta tokį pirkt
va čia žiūriu aiškiau matos kaip jis užsideda
QUOTE(grange @ 2010 08 25, 13:35)
bet šiaip, nežinau man jis keistai atrodė,nelabai kokybiškas,ir toks mažas kažkaip gal, nežinau ar verta tokį pirkt
Nekokybiskas pats ciuzinukas? ar visas vystymo stalas?
Vat man ir keista, pagal pavyzdi, tas ciuzinukas turetu pilnai uzpildyti vystymo stalo remus, nu bet jis visiem per mazas
Pagal ankstesnius postus suprantu, kad HEMNES gan kokybiski baldai. Labai idomu ar verta demesio GULLIVER lovyte ir vystymo stalas
QUOTE(Nuk @ 2010 08 25, 13:58)
Nekokybiskas pats ciuzinukas? ar visas vystymo stalas?
pats čiužinukas
nežinau, man taip pasirodė, teko čiupinėt ir kitokių, tai palyginimui su kitais, tai šis nekoks atrodo. bet gal patogus, dėl to nieko negaliu sakyt, neišbandžiau dar,
gal tame baltam užpildp daugiau, nežinau, aš konkrečiai pas save Ikėjoj mačiau su tuo rudu baldu pavyzdin į...
Aciu, grange
tuomet reikia pasiieskoti ciuzinuko kito, gal pavyks pritaikyti mano nuziuretam vystymo stalui.
tuomet reikia pasiieskoti ciuzinuko kito, gal pavyks pritaikyti mano nuziuretam vystymo stalui.
QUOTE(Nuk @ 2010 08 25, 14:26)
Aciu, grange
na,čia tik mano nuomonė gal atsiras kas naudoja ir patenkintos
na, uzvakar parsivezem isTargowek virtuves spinteles, tai eisim tverti keletos detaliu nebuvo deja, tai dabar reiketu to vyruko, kur veza prekes, koordinaciu - gal imeskit kuri turit i a.z. beje, gal zinot kada jis vaziuoja?
dar buvo toks nemalonumas: dali prekiu reikejo pasiimti is ikea sandelio, bet pries tai sumoketi pacioj ikejoj ir tik tada su cekiu nuvaziuoti i sandeli. nuvaziuojam, o gi vienos prekes jie neturi, o pinigai sumoketi tipo gryzkit i ikea ir grazins bet jau nebegryzom, tai galvoju gal tas vyrukas man prigriebs
dar buvo toks nemalonumas: dali prekiu reikejo pasiimti is ikea sandelio, bet pries tai sumoketi pacioj ikejoj ir tik tada su cekiu nuvaziuoti i sandeli. nuvaziuojam, o gi vienos prekes jie neturi, o pinigai sumoketi tipo gryzkit i ikea ir grazins bet jau nebegryzom, tai galvoju gal tas vyrukas man prigriebs
QUOTE(RositaK @ 2010 08 26, 09:45)
na, uzvakar parsivezem isTargowek virtuves spinteles, tai eisim tverti keletos detaliu nebuvo deja, tai dabar reiketu to vyruko, kur veza prekes, koordinaciu - gal imeskit kuri turit i a.z. beje, gal zinot kada jis vaziuoja?
mums buvo dar blogiau sumokejom targovek uz prekes, o atsiimti reikejo tam sandely. perkasta ta warsuva visa, navigacija bludina vakaras, tamsu ir nespejom iki uzdarymo sandelio turejom likt warsuvoj nakvot .
taigi patarimas : neklausykit jei jums sakys, kad iki sandelio tik 10 min kelio pasilikit tikrai didesni rezervava. mes isvaziavom 22val nuo targovek, o sandeli uzdaro 22.30 val , bet del anksciau aprasytu priezasciu vistiek nespejom...
QUOTE(RositaK @ 2010 08 28, 09:52)
gal galit pasakyti, kaip rasti situos stalciu suskirstytojus - nu niekaip uzsimusus nerandu
http://www.ikea.com/...2ka do szuflady
QUOTE(BevardeX @ 2010 08 28, 12:27)
ot tai aciu didelis tik va nesuprantu-ten neraso ismatavimu, tai kaip zinot, i koki stalciu telpa? ar jie ten reguliuojasi pagal stalcio dydi? man reikia i 60 ir 80cm stalciams