Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(c@stell @ 2010 08 18, 21:34)
drinks_cheers.gif tuom man jis ir patinka, kad toks minimalistinis smile.gif

o mes toki balta turim. ir draugai turi - super staliukas. sakyciau gal ent maziukus ratukus turi imontuotus, pasleptus.
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 08 19, 15:56)
Vakar gryzau is Ikejos varsuvoj (Torgowek), del katalogu... neturi ju parduotuvej... Konsultantai sake kad katalogai tik siunciami pastu klientams, parduotuvej ju neplatina  g.gif Ta pati patvirtino ir vieni pazystami kurie gyvena Varsuvoj... Deficitas pasirodo tas katalogas...

Gryzom pilna masina hihihi.gif du pusdieniai Ikejoj prabego akimirksniu  blush2.gif jau planuoju kita vizita rudeni  doh.gif

tik pastu klientams siuncia? sad.gif o i Lietuva turbut nesiuncia...
Atsakyti
kaip įdomiai, ne visur vienodai, pas mus tai katalogų pridėta imk kiek nori jei reikia....
Atsakyti
Sveikos,

Domina atsiliepimai apie Hemnes komodas:
user posted image
user posted image

Kaip suprantu, Hemnes yra iš brangesnių IKEA linijų, gryno medžio. Man pigesnėse komodose pirmiausia šaibom išeina stalčių bėgeliai ir ratukai doh.gif O kaip Hemnes laiko?
Atsakyti
Gal kas katalogeli prigriebtu i Vilniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2010 08 20, 05:22)
Sveikos,

user posted image
user posted image

Kaip suprantu, Hemnes yra iš brangesnių IKEA linijų, gryno medžio. Man pigesnėse komodose pirmiausia šaibom išeina stalčių bėgeliai ir ratukai  doh.gif O kaip Hemnes laiko?

Ten vietoje sios komodos, gan kokybiskai atrode. O kaip yra su jomis, kai naudojasi, tai negaliu nieko pasakyti. Siaip labai graziai jos ziurisi smile.gif
Papildyta:
O del katalogu, tai ir mes ju Varsuvoje negavom. Pasiiemem tik atskirtai virtuves, darbo, lovu. Mazai labai ten medziagos popierines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 20 rugpjūčio 2010 - 09:43
merginos gal padesit, neraukiu visai lenkiskai blush2.gif , si lova su komplektacijoje turi groteles ar ne? ax.gif
http://www.ikea.com/...oducts/40180565
ir jei kas galite parasykite i AZ tarpininku kontaktus ax.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 rugpjūčio 2010 - 09:53
QUOTE(cameron @ 2010 08 20, 03:22)
Sveikos,

Kaip suprantu, Hemnes yra iš brangesnių IKEA linijų, gryno medžio. Man pigesnėse komodose pirmiausia šaibom išeina stalčių bėgeliai ir ratukai  doh.gif O kaip Hemnes laiko?

nu galiu pasakyt savo patirtą nuomonę, nes pas žmones, kur dirbau, turėjau grynai tokias pat. tai antroji dar kažkaip atrodė nieko,o gal kad mažiau darinėjau, bet pirmoji man ypač nepatiko, stalčiai atrodė tokie traškantys įdomiai darinėjos, ypač tie du mažiukai. kiti ir taip įdomiai, nežinau ar surinkę buvo blogai ką, ar kas, bet man asmeniškai super didelio įspūdžio nepadarė. 4u.gif gal kitos turės geresnių atsiliepimų.

dabar namie turim iš kitos serijos tai visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2010 08 18, 22:08)
turiu toki juoda smile.gif

Is pradziu, kai nusipirkom, tai nepatiko, nes kazkoks nestabilus pasirode..  biggrin.gif  Bet dabar tai jau pripratau, tai visai nieko smile.gif Siaip stalas visas plastmasinis, tik koja metaline), todel toks yra biski "vejo puciamas" smile.gif
user posted image
(nuotrauka ne mano, bet lygiai taip atrodo )

o gal pacioje ikea'joje yra tokiu, bet be to tarpo?
Atsakyti
QUOTE(Katulis1028 @ 2010 08 16, 01:30)
Labas, gal kas galėtų pasidalinti patikimo vežėjo kontaktais? Sumąsčiau pabandyti pirkti vaikui baldus. Gal kas pirkot ...  ir lentynas http://www.ikea.com/...oducts/70103085http://www.ikea.com/...oducts/60157578 kartu? Įdomu ar labai skiriasi jų išvaizda, nes man norisi, kad lyg komplektas būtų. O kokybe kiek skaičiau forume, nei vieno nusiskundimo... ar taip gali buti?  g.gif

Mes nesiskundziame, niekas nekleba ir vietos pasidejimui daug. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 20, 11:16)
nu galiu pasakyt savo patirtą nuomonę, nes pas žmones, kur dirbau, turėjau grynai tokias pat. tai antroji dar kažkaip atrodė nieko,o gal kad mažiau darinėjau, bet pirmoji man ypač nepatiko, stalčiai atrodė tokie traškantys įdomiai darinėjos, ypač tie du mažiukai. kiti ir taip įdomiai, nežinau ar surinkę buvo blogai ką, ar kas, bet man asmeniškai super didelio įspūdžio nepadarė.  4u.gif  gal kitos turės geresnių atsiliepimų.

dabar namie turim iš kitos serijos tai visai kitaip.

Ačiū, grange 4u.gif
O iš kokios serijos jūs turit?
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2010 08 21, 15:37)
Ačiū, grange  4u.gif
O iš kokios serijos jūs turit?

dar palauk gal kas atsilieps kas turi kitaip, ir pati gerai apžiūrėk ikėjoj. gal čia buvo negerai tie stalčiai įmontuoti, velnias žino g.gif

o dabar tai turim komodą tokią panašią

user posted image
tik pas mus 4 stalčiai dideli, ir viršutiniai du mažiukai padalinti.
ikejos psl ant greičio nerandu, tai čia per google. nepamenu kaip jie vadinas doh.gif doh.gif žinau kad yra kelių spalvų, pas mus tokia biški vos vos tamsesnė nei ši.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 21, 15:49)
o dabar tai turim komodą tokią panašią

tik pas mus 4 stalčiai dideli, ir viršutiniai du mažiukai padalinti.
ikejos psl ant greičio nerandu, tai čia per google. nepamenu kaip jie vadinas  doh.gif  doh.gif  žinau kad yra kelių spalvų, pas mus tokia biški vos vos tamsesnė nei ši.

vadinasi MALM, yra iv. spalvu

mes turim irgi is sios serijos stai tokia
user posted image
esam patenkinti ax.gif
o stai cia visa serija ju
http://www.ikea.com/...ery=komoda malm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 21 rugpjūčio 2010 - 17:36