Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 08, 11:55)
oj, geras, ieskau audiniu panu lovatiesems - IKEA pamirsu buvau  doh.gif
O tie kas veza nedideliais kiekiais paims? man gal po kelis metrus reiketu tik...

Šiaip jie perka ir smulkmenas, bet audinių neprisiprašiau, kad parvežtų. Gal todėl, kad ikejoje patiems reikia audinius "atsimatuoti". Tai draugė nupirko Dublino ikejoje smile.gif
Atsakyti
Supratau, aciu 4u.gif
Labai noriu pati iki Ikejos nulekt... neprisiprasau MB, sake nedrysta vaziuot - bijo kad bankrutuosim hihihi.gif Sake su tuo kad sedeciau ten visa diena jau susitaike hihihi.gif

O siaip gal mintis - jei dar kam ko smulkaus reiketu - galeciau parvezti g.gif
Reik numatyti data rolleyes.gif Liepa vaziuosim i Zalgirio musio minejima, bet su vaikais, shopingas nekoks gausis... Reikia atskirai planuotis jauciu g.gif
Papildyta:
gal cia jums jokia naujiena - bet susekiau kad Domino baldai prekiauja Ikejos prekemis, bet jau kainas uziraitoje tai normalei... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 08, 12:58)

gal cia jums jokia naujiena - bet susekiau kad Domino baldai prekiauja Ikejos prekemis, bet jau kainas uziraitoje tai normalei...  doh.gif

Argi?
lendu pasižvalgyti, nebent kas pasikeitė ir pradėjo prekiauti ikėjišku asortimentu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
O gal kas neseniai buvote Ikejoj, is lenkisko puslapio dingo vaikiski ciuziniai (reikia 160X70), tai idomu ar nebeprekiaus jais daugiau, ar iki galo puslapio nesutvarke?
Ir dar prasymas, kas turi Ikejines lovytes 160X70, ir ciuzinukus pirkot ne Ikejoj, o Lietuvoj, tai gal galit man i AZ parasyt, kur gaminot ar pirkot, kiek mazdaug mokejot 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit žinių, kame bėdos, kad neberodo vaikiškų prekių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 06 09, 21:25)
gal kas turit žinių, kame bėdos, kad neberodo vaikiškų prekių?  g.gif

o ko jums konkreciai nerodo g.gif ?
nes as desineje virsuje issirenku vaiku kambari, tada ismeta langa pirma, ten man nerodo. bet kai noriu apziureti kazka is kaireje esancio sarasiuko, tada rodo. gal ne viska patikrinau ir kazko tikrai nebesimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 09, 20:39)
o ko jums konkreciai nerodo  g.gif ?
nes as desineje virsuje issirenku vaiku kambari, tada ismeta langa pirma, ten man nerodo. bet kai noriu apziureti kazka is kaireje esancio sarasiuko, tada rodo. gal ne viska patikrinau ir kazko tikrai nebesimato?  g.gif

veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 06 08, 19:11)
Sveiki 4u.gif
O gal kas neseniai buvote Ikejoj, is lenkisko puslapio dingo vaikiski ciuziniai (reikia 160X70), tai idomu ar nebeprekiaus jais daugiau, ar iki galo puslapio nesutvarke?
Ir dar prasymas, kas turi Ikejines lovytes 160X70, ir ciuzinukus pirkot ne Ikejoj, o Lietuvoj, tai gal galit man i AZ parasyt, kur gaminot ar pirkot, kiek mazdaug mokejot 4u.gif  Aciu 4u.gif

ciuzinuku ir man nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 03, 09:56)
Aš esu pirkusi štai tokius audinukus dukros kambariui (dekoratyvinėms pagalvėlėms):
user posted image
user posted image
user posted image
Audinys labai tvirtas, tankus ir labai ryškus smile.gif

sitos medziagos ir man labai patinka. as is ju prisisiuvau apvaliu krepsiuku duonai, vaiku smulkmei sukrauti ir savo siuvimo reikmenims laikyti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

ziurineju ir as baldeliu is Ikejos. Noriu tokios lovytes, gal kas turite ar teko matyti gyvai?

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
peržiūrėjau kitas Ikea temas ir neradau atsiliepimų apie taburetes.
Domina šie variantai:
1
2
3
gal kas turi, ar tiesiog teko čiupinėti g.gif
Labiausiai imponuoja tokios:
user posted image
patinka, kad šios tvirtos, stabilios, bet norisi pigiau surasti ir neprasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 06 09, 23:24)
sitos medziagos ir man labai patinka. as is ju prisisiuvau apvaliu krepsiuku duonai, vaiku smulkmei sukrauti ir savo siuvimo reikmenims laikyti.  thumbup.gif

Labai sudominot bigsmile.gif Gal galite pademonstruoti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinap @ 2010 06 10, 09:47)
Sveikos,
peržiūrėjau kitas Ikea temas ir neradau atsiliepimų apie taburetes.
Domina šie variantai:
1
2
3
gal kas turi, ar tiesiog teko čiupinėti g.gif
Labiausiai imponuoja tokios:
user posted image
patinka, kad šios tvirtos, stabilios, bet norisi pigiau surasti ir neprasčiau biggrin.gif

Mes turime tos pačios serijos kaip šitos taburetės, tik kėdes.
user posted image
Manau skirtumo didelio nėra, tik, kad atlošą kėdės turi. Mums laaaaabai jos patinka thumbup.gif , labai funkcionalios, susideda vien ant kitos, tvirta fenera, dažyta baltai, atlaiko net ir didelį svorį (turime kompanijoje draugų, sveriančių iki 135 kg rolleyes.gif ). Rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti