Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Forgete @ 2010 08 04, 11:19)
tiesiu dar ikejine neperslampama paklode, tai joks susysiojimas nepapuole ant ciuzinio smile.gif

gal gali nuoroda? musu kol kas be avariju, bet maza kas gali nutikti. O as nieko geresnio tam reikalui, kaip papildomo ikejinio paklotelio nesumasciau. ir tai, kai viska pirko, tai tuo metu jo nebuvo. tai jei yra kazkas tinkamesnio tam reikalui, tai butu labai smagu suzinoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2010 08 04, 10:15)
Pinavija, kur toki radai? noriu noriu noriu ir as  lotuliukas.gif

prie naujienų, vaikų skyriuj, atrodo 2 lape g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 04, 11:19)
jo erogeniniu zonu tai gal ir nereik, bet man kazkaip vistiek norisi vaikui geresnio. As po paklode tiesiu dar ikejine neperslampama paklode, tai joks susysiojimas nepapuole ant ciuzinio smile.gif

gali imesti nuoroda lenkiskame puslapyje. pas renalda uzsakysiu tada.

O vat klausimas - jei perki ciuzini kad ten ekologija, kvepuotu, vedintusi ir t.t. ir uztiesi tokia paklode - tai koks rezultatas? ar tas ciuzinys vistiek lieka toks pat stebuklingas? tipo raso kad tos spec paklodes irgi "kvepuoja" bet ka as zinau...

tiesa, o tai jei paprasta paklode susisioja tai ta speciali nesuslampa? ar jas reik dvi turet? nes musiske paryciais kartais padaro beda....
Papildyta:
vartau elektronini ikejos nauja kataloga. jau dalykeliu! matet tokios dezes kabinamos ant sienos! super vaiku kambariui!
sjovik bufetas su israizytok durim irgi nerealus aj, nu zodziu -eikit ikist nosi wink.gif

lyskit per USA tinklapi
Atsakyti
čia
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2010 08 04, 12:20)

lyskit per USA tinklapi

Na aš turbūt visai žiopla, bet man kažkaip nesiseka įlysti į 2011 katalogą... doh.gif Gal pamokysit bigsmile.gif Labai jau smalsu... blush2.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
www.ikea.com/us/en/ 2011 katalogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamarte: 04 rugpjūčio 2010 - 13:58
QUOTE(stebuklaz @ 2010 08 04, 14:06)
Na aš turbūt visai žiopla, bet man kažkaip nesiseka įlysti į 2011 katalogą...  doh.gif Gal pamokysit  bigsmile.gif Labai jau smalsu... blush2.gif Ačiū iš anksto  4u.gif

http://info.ikea-usa.com/Catalog/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man patiko sitas staliukas http://www.ikea.com/...oducts/00120818 gal kas turit? kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 08 04, 11:49)
gal gali nuoroda? musu kol kas be avariju, bet maza kas gali nutikti. O as nieko geresnio tam reikalui, kaip papildomo ikejinio paklotelio nesumasciau. ir tai, kai viska pirko, tai tuo metu jo nebuvo. tai jei yra kazkas tinkamesnio  tam reikalui, tai butu labai smagu suzinoti  bigsmile.gif

man atrodo mes apie ta pati daikta kalbam smile.gif tik pavadinau as ji paklode. stai toki turiu http://www.ikea.com/...oducts/40143304

QUOTE(dresin @ 2010 08 04, 12:20)
gali imesti nuoroda lenkiskame puslapyje. pas renalda uzsakysiu tada.

O vat klausimas - jei perki ciuzini kad ten ekologija, kvepuotu, vedintusi ir t.t. ir uztiesi tokia paklode - tai koks rezultatas? ar tas ciuzinys vistiek lieka toks pat stebuklingas? tipo raso kad tos spec paklodes irgi "kvepuoja" bet ka as zinau...

tiesa, o tai jei paprasta paklode susisioja tai ta speciali nesuslampa? ar jas reik dvi turet? nes musiske paryciais kartais padaro beda....
Papildyta:
vartau elektronini ikejos nauja kataloga. jau dalykeliu! matet tokios dezes kabinamos ant sienos! super vaiku kambariui!
sjovik bufetas su israizytok durim irgi nerealus  aj, nu zodziu -eikit ikist nosi wink.gif

lyskit per USA tinklapi

oi as ekologiskumu liga nesergu, tikrai apie tai negalvoju ir neverkiu jei mano vaiko kambary kilimas sintetinis smile.gif Tiesiog kai rinkausi ciuzini, rinkausi as ji is interneto. jei buciau realiai rinkusis tai buciau spaudzius ir pagal tai atsirinkus, o dabar paziurejau visus variantus ir pasirinkau brangiausia, nu tipo brangiausias - geriausias biggrin.gif

as tas palas turiu dvi, nes virsutinis sluoksnis suslampa.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 04, 22:21)
man atrodo mes apie ta pati daikta kalbam smile.gif tik pavadinau as ji paklode. stai toki turiu http://www.ikea.com/...oducts/40143304
.

nea, ne apie ta pati, as iskart supratau, kad tu kazka kitka sau nusipirkusi, nes sakei, kad neperslampantis mirksiukas.gif .
as apie toki masciau
http://www.ikea.com/...oducts/30156269

tavo sprendimas geresnis ir pigesnis mirksiukas.gif reiks pirkti.
Atsakyti
atsidarau audiniu puslapi, randu medziaga kurios reikia (ne prekiu sarase, o kur kolekcijas kaip suprantu pateikia), bet prekyboje tokios nera... kaip taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 04, 22:21)

as tas palas turiu dvi, nes virsutinis sluoksnis suslampa.

as irgi jau persirgau eko liga biggrin.gif ir pas didziaja kilima kambaryje irgi sintetinis - nes nerenka erkuciu ir turi kazkokia danga kuri jei pripila vandens neleidzia i tuos ilgus plaukus kad subegtu. Zodziu, va as stovejau kotrynoj stovejau prie tu paklodziu ir pagalvojau, kad vistik ju matyt dvieju reik - nu ziuriu - akurat! tai as paklotukus vaistinej tuos tena pirkau.....
Atsakyti