Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

dėkui už atsakymus. mums reikia šviesios lempos, tai įtariu ta saulė atkrinta.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 07 23, 23:57)
Ta prasme kaip pili, tai labai lėtai bėga? Ar iš pastatyto indo bėga ( nors neįsivaizduoju per kur)?

Kai pili lėtai bėga... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2010 07 23, 15:43)
O dar prasau pasakykit del tos salotu centrifugos - nu kiek realiai ja naudojat? nes kaina tai ne dramblio tik va nesinori tureti daikta ir jo nenaudot  - ir taip naujai dastatyta spinta jau prigrusta visokio chlamelio biggrin.gif ar daug ten ka plaut buna? tiesiog ar patogu naudot?

turiu ne Ikea salotų centrifūgą, tai naudoju pavasarį, auginuosi salotas, tad jos pas mane ant stalo būna kasdien, ir salotas nuplovusi visuomet pradžiovinu, nepatinka, kai būna vanduo salotose schmoll.gif Tad naudojamas tik pavasarį, šiemet naudojau salierų, špinatų, rūgštynių, petražolių lapams nusausinti, nes dėjau į šaldiklį, tai irgi nenorėjau ledo luito smile.gif man patinka tas daikčiukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
susidomejau ir as pirkimu is ikea smile.gif tik neturiu jokiu tarpininku kontaktu, gal galetumete pagelbeti ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
ir mane domintu per ka galima uzsisakyti is ikea ax.gif ir gal pasakytumet kas nors, kkokiam mieste artimiausia ikea randasi? jei vaziuot su savo transportu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakarolina: 26 liepos 2010 - 09:41
Artimiausia IKEA yra Varsuvoje wink.gif
Atsakyti
vaziuoju i IKEA si treciadieni-ketvirtadieni 4u.gif
galim tuo paciu parvezti kazka ir jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 07 26, 12:20)
Artimiausia IKEA yra Varsuvoje wink.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2010 07 26, 12:31)
vaziuoju i IKEA  si treciadieni-ketvirtadieni  4u.gif 
galim tuo paciu parvezti kazka ir jums wink.gif

aciu labai, bet man per greitai si treciadieni lotuliukas.gif as i ateiti ieskausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2010 07 16, 21:58)
Kaip patalynes uzvalkalai Ikejos, domina tie pigesni, pvz iki 70 lt?Nelabai jie skysti?

esu pirkus tik vaikiskus-pries 2,5metu-negaliu nei vieno blogo zodzio pasakyt-naudojam tuos ryskius , kur po 59,90zl smile.gif

sakykit ar kas turit i lietuvoje gamintus stalcius susideja va situs http://www.ikea.com/.../kitchen/10470/ skirtukus? idomu ar pritaikomi g.gif
Atsakyti
kontaktų ieškokit googlej
Atsakyti
ar kas gali atsakyti, ar yra speciali indaplovei imontuoti spintele? nu niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 07 27, 13:15)
ar kas gali atsakyti, ar yra speciali indaplovei imontuoti spintele? nu niekaip nerandu  doh.gif

Indaplovei nereikia spintelės, nebent planuojate visai mažutę (būna tokios ~50cm aukščio).
Atsakyti