Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

pasakykit kur kataloge ieškoti šviestuvų ir kilimų? nerandu niekaip net gėda.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 07 22, 15:56)
tikrai ne, katalogai buna sudeti spec dezese, imk kiek nori biggrin.gif

nebent tu prasei naujo katalogo, gal jau pasirode  bigsmile.gif , tai tada pirmiausia jie issiuntineja, po to tik atkeliauja i parduotuve  ax.gif

kazkodel nesistebiu isgirdus tavo atsakyma doh.gif lotuliukas.gif Po nosim padeto daikto nemato, o cia as tikejau tokioj Ikejoj jis kataloga ras...
Prasiau bilekokio koki tik ras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 07 23, 13:43)
pasakykit kur kataloge ieškoti šviestuvų ir kilimų? nerandu niekaip net gėda.

lempai:
http://www.ikea.com/...tments/lighting

kilimai:
http://www.ikea.com/...Textiles/10653/
Papildyta:
O dar prasau pasakykit del tos salotu centrifugos - nu kiek realiai ja naudojat? nes kaina tai ne dramblio tik va nesinori tureti daikta ir jo nenaudot - ir taip naujai dastatyta spinta jau prigrusta visokio chlamelio biggrin.gif ar daug ten ka plaut buna? tiesiog ar patogu naudot?
Atsakyti
user posted image

gal kas tokią turit?

dresin, dėkui už nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 07 23, 16:15)
user posted image

gal kas tokią turit?

dresin, dėkui už nuorodas.

turi mano drauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 07 23, 16:23)
turi mano drauge  4u.gif

man irgi sitas sviestukas super,ale neprisimenu kuri is cia mamu rase,kad tipo,visai negrazi sviesa-geltona per daug,tai ir nebesigundziau..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 07 23, 16:40)
man irgi sitas sviestukas super,ale neprisimenu kuri is cia mamu rase,kad tipo,visai negrazi sviesa-geltona per daug,tai ir nebesigundziau..... g.gif

jo - sviecia visiskai geltonai
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti gal turite tokį daiktą?
user posted image
Ar patogu naudoti? Aš jo norėčiau cannelioni įdarinėti,nes labai nusibosta su šaukšteliu kimšti doh.gif
Ir gal dar turite indelius aliejui laikyti? Negražu man plastmasinis butelis, noriu ko nors gražesnio
user posted image
Atsakyti
Auruma,
turim tą aliejui laikyti... Gan patvarus daikčiukas, tik man nlb patinka, kad tas aliejus po truputį bėga... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 07 23, 16:42)
jo - sviecia visiskai geltonai

o tai cia kaip su ta sviesa?normaliai ji atrodo,ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 07 23, 23:06)
Auruma,
turim tą aliejui laikyti... Gan patvarus daikčiukas, tik man nlb patinka, kad tas aliejus po truputį bėga...  doh.gif  unsure.gif

Ta prasme kaip pili, tai labai lėtai bėga? Ar iš pastatyto indo bėga ( nors neįsivaizduoju per kur)?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 07 23, 22:57)
o tai cia kaip su ta sviesa?normaliai ji atrodo,ar ne g.gif

na tai priklauso nuo to kas jum normalu. kaip pagrindinio sviestuvo tai tokios lempos nesirinkciau, nes sviesa geltona. bet kaip papildoma, daugiau del dekoro, tai gal ir nieko.
Atsakyti