Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Sin City @ 2010 07 16, 20:58)
Kaip patalynes uzvalkalai Ikejos, domina tie pigesni, pvz iki 70 lt?Nelabai jie skysti?

man visai neblogi ax.gif

oj, kaip laukiu pasirodant naujo katalogo ir nauju ekspoziciju wub.gif kai buvau Ikejoj, kai kurias ekspozicijas jau ruose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 07 17, 11:50)
man visai neblogi ax.gif

oj, kaip laukiu pasirodant naujo katalogo ir nauju ekspoziciju wub.gif  kai buvau Ikejoj, kai kurias ekspozicijas jau ruose thumbup.gif

kaip manai, kada bus internete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 07 17, 10:59)
kaip manai, kada bus internete?  4u.gif

manau kai pasirodys ir popierinis variantas mirksiukas.gif liepos gale turetu pasirodyti, nes sis katalogas galioja iki rugpjucio 1d. ax.gif
Atsakyti
aŠ vakar ir lankiaus ikėjoj, pas mus ilgai tvarkė, tai rūpėjo pažėt ką padarė. tai fainai, praplėtė, pakeitė nemažai "kambarių", naujų daiktų, taip pat atsirado daug daugiau virtuvės prietaisų - didžiulis pasirinkimas orkaičių, tų viršų, kur gaminama, gartraukių, šaldytuvų, indaplovių, daug pasirinkimo spintelių virtuvinių kur susimontuot gali. kažkaip fainai.
ir kūdikių skyrius prasiplėtė, daugaiu visokių žaislų, kt.dalykų atsirado. fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 07 17, 12:07)

ir kūdikių skyrius prasiplėtė, daugaiu visokių žaislų, kt.dalykų atsirado. fainai  bigsmile.gif

thumbup.gif oi laukiam laukiam
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 07 17, 11:07)
aŠ vakar ir lankiaus ikėjoj, pas mus ilgai tvarkė, tai rūpėjo pažėt ką padarė. tai fainai, praplėtė, pakeitė nemažai "kambarių", naujų daiktų, taip pat atsirado daug daugiau virtuvės prietaisų - didžiulis pasirinkimas orkaičių, tų viršų, kur gaminama, gartraukių, šaldytuvų, indaplovių, daug pasirinkimo spintelių virtuvinių kur susimontuot gali. kažkaip fainai.
ir kūdikių skyrius prasiplėtė, daugaiu visokių žaislų, kt.dalykų atsirado. fainai  bigsmile.gif

pas jus jau pakeite, jau matei nauja kolekcija? pardei irgi jau naujas asortimentas? gal ka nors isigyjai? bigsmile.gif

laukiu ir as, bet galesiu nuvaziuoti tik kai is atostogu grisiu, laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 07 17, 11:15)
pas jus jau pakeite, jau matei nauja kolekcija? pardei irgi jau naujas asortimentas? gal ka nors isigyjai? bigsmile.gif

laukiu ir as, bet galesiu nuvaziuoti tik kai is atostogu grisiu, laukiu nesulaukiu thumbup.gif

nu bent jau nuo paskutinio karto tai tikrai daug kas naujo, naujų baldų, sofų atsirado, ne viską peržiūrėjau šiaip.
o pirkau kelias smulkmenas virtuvei tik, nieko naujo ar didelio.
Atsakyti
O kaip tą popierinį variantą gaut blush2.gif Kompe nelabai patogu žiūrinėt doh.gif
Atsakyti
reikia prašyt, kad kas parvežtų, nes šiaip nemokamai parduotuvėj...
Atsakyti
o man popierinis kaip tik nelabai patinka, geriau nete ziurinetis ax.gif
Atsakyti
as irgi uz popierini varianta thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal galėtų kas nors iš važiuosiančių pagriebti keletą "lyšnų" katalogėlių blush2.gif
Atsakyti