QUOTE(vyšnelė @ 2008 04 02, 11:54)
Ačiū už atsakymą.
Jop,Norde tikrai palankias salygas duoda.Mums vakar skyrė 6,42%, o Hanse duoda 7.5%.Bet esam pasimete dar ir delto,kad musu saskaitos hansa banke,darboviet4s perbeda pinigus i hansa.Vyras sako,kad gausis tas pats,kol is Nordo perves pinigus i Hansa. Tad siandien davem uzklausima Hansa banke.Ryt zadam keliauti i Norda.
MERENGE,o kaip pačiai su tom saskaitom,gal Norde saskaita turi,kad tokias nedideles palukanas skiria?
Ka pati galvoji del tos paskolos emimas eurais,ar nenukentesim ?Kokia suma norite imti?
Jop,Norde tikrai palankias salygas duoda.Mums vakar skyrė 6,42%, o Hanse duoda 7.5%.Bet esam pasimete dar ir delto,kad musu saskaitos hansa banke,darboviet4s perbeda pinigus i hansa.Vyras sako,kad gausis tas pats,kol is Nordo perves pinigus i Hansa. Tad siandien davem uzklausima Hansa banke.Ryt zadam keliauti i Norda.
MERENGE,o kaip pačiai su tom saskaitom,gal Norde saskaita turi,kad tokias nedideles palukanas skiria?
Ka pati galvoji del tos paskolos emimas eurais,ar nenukentesim ?Kokia suma norite imti?
Gavau tokias palūkanas eurais, nes darė kliento vertinimą, tai buvau labai gerai įvertinta nes su mūsų darbovietę yra pasirašyta kokia tai sutartis, tai kažkiek proc numetė va ir gavosi tokios palūkanos ai dar turbūt dėl trumpo laikotarpio mažesnės palūkanos gavosi, mes 2 metam norėjom imti.
O šiaip tai mum minusas norde buvo, kad maksimum be užstatymo gali duoti tik 40000Lt, mums reikėjo daugiau bet kai padarė paskaičiavimus imant paskolą eurais ar litais, tai imant eurais 40000Lt, 2 metams palūkanų suma visu tūkstančiu su trupučiu buvo mažesnė negu imant paskolą litais ir plius įmokos mėnesio buvo šimtu su biškiu mažesnės, tai jei galėtų duoti tiek mes norime tai aš daugiau nieko ir neieškočiau, nes sąlygos čia būtų palankiausios...O dėl to, kad atlyginimas pervedamas į kitą banką tai nieko baisaus, tiesiog kiekvieną mėnesį pervedi reikiamą dalį pinigų į nordą ir viskas, o jeigu ką tai jau galima tą paskolos laikotarpį ir persivesti atlyginimus į jų banką, su kuo daugiau bankų turėsi reikalų, tuo tik bus geriau ateityje, turėsi geresnį kliento įvertinimą ir tau suteiks palankesnes kreditų sąlygas. Nu čia mano tokia nuomonė
O man dabar reikia susirinkti popierius užpildyti paraiškas vartojimo paskolai ir nešiu į ūkio banką bei į hansa, žiūrėsiu katras geresnes palūkanas ir sąlygas pasiūlys.