Įkraunama...
Įkraunama...

Vartojamosios paskolos

QUOTE(pantherrra @ 2009 09 28, 12:26)
As jusu vietoje kreipciausi i banka ir paaiskinciau susidariusia situacija.
Gal pavyktu rasti koki nors sprendima.

mano pažįstami vieni kreipėsi į banką dėl įmokų atidėjimo, tai neatidėjo, o pasiūlė pasiimti iš greitus kreditus teikiančios firmos arba iš pažįstamų susiskolinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marinatas @ 2009 09 29, 10:26)
mano pažįstami vieni kreipėsi į banką dėl įmokų atidėjimo, tai neatidėjo, o pasiūlė pasiimti iš greitus kreditus teikiančios firmos arba iš pažįstamų susiskolinti schmoll.gif

o as buvau banke ir man liepe susirasti laiduotoja, tada atides trim menesiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 09 29, 14:06)
o as buvau banke ir man liepe susirasti laiduotoja, tada atides trim menesiam  thumbup.gif
o jei skolos nepadengsi ir neturi jokio turto, antstolis ateis pas laiduotoja smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 29, 18:28)
o jei skolos nepadengsi ir neturi jokio turto, antstolis ateis pas laiduotoja smile.gif  smile.gif

jei sugebate galvoti, kad noriu iklampinti kita zmogu, tai nesu tokia lietuve, kaip ir jus, pati galesiu moketi nuo kito menesio, bet dziaugiuosi, kad man atides mokejima keliem menesiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 09 29, 19:04)
jei sugebate galvoti, kad noriu iklampinti kita zmogu, tai nesu tokia lietuve, kaip ir jus, pati galesiu moketi nuo kito menesio, bet dziaugiuosi, kad man atides mokejima keliem menesiams  thumbup.gif
daznai buna, kad piniginiai reikalai nuo geru noru ir ketinimu nepriklauso 4u.gif Laiduotoja net artimiausioms giminems nesutikciau tapti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 29, 19:57)
daznai buna, kad piniginiai reikalai nuo geru noru ir ketinimu nepriklauso 4u.gif Laiduotoja net artimiausioms giminems nesutikciau tapti rolleyes.gif

yra zmoniu, kurie negalvoja vien tik apie save
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 09 29, 21:24)
yra zmoniu, kurie negalvoja vien tik apie save
man pagalba draugams pinigais 6000 Lt kainavo - nei draugu, nei pinigu biggrin.gif bet matyt pamokos gyvenime kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 29, 20:44)
man pagalba draugams pinigais 6000 Lt kainavo - nei draugu, nei pinigu biggrin.gif bet matyt pamokos gyvenime kainuoja mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va ir man taip buvo. 1800lt nėra, draugų nėra blush2.gif
Atsakyti
o aš ėmiau blickreditas.lt - ir visai jokių nesklandumų.
Atsakyti
Kokia Jus kilni - prisiregistravot pasidalint džiaugsmu... doh.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisinga_mama @ 2009 11 03, 16:59)
o aš ėmiau blickreditas.lt - ir visai jokių nesklandumų.
turite rimtu nesklandumu su pajamas virsijanciomis islaidomis ir matematika, pries juos nublanksta visi kiti nesklandumai 4u.gif
300 Lt paskola su 60 Lt menesiniu palukanu... niekad sau neleisciau prabangos skolintis su 240 proc. metiniu palukanu, kai banke metines palukanos daugiausiai 25 proc. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 11 03, 16:15)
turite rimtu nesklandumu su pajamas virsijanciomis islaidomis ir matematika, pries juos nublanksta visi kiti nesklandumai 4u.gif
300 Lt paskola su 60 Lt menesiniu palukanu... niekad sau neleisciau prabangos skolintis su 240 proc. metiniu palukanu, kai banke metines palukanos daugiausiai 25 proc. schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet ką daryk jeigu greit reikia pinigų, aš irgi baisiai prieš, bet kai pagalvoju o jeigu kam prireiktų, nu šakės, gal imčiau ir su 200 proc palūkanomis, ką gali žinot unsure.gif unsure.gif
Atsakyti