QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 29, 10:11)
Na objektyvumo delei, reiketu paziureti, o kaip gi paciai Ka_kavai sekasi su ta gramatika
Giliai nekapstom, o pasiziurim keliu pastaruju savaiciu zinutes:
Sakau, gal is pradziu pradekim nuo saves Aaaaaaaaa?
Giliai nekapstom, o pasiziurim keliu pastaruju savaiciu zinutes:
Sakau, gal is pradziu pradekim nuo saves Aaaaaaaaa?
juhūūūū, kažkas matyt irgi ant pečiuko atsisėdo ir ėmė tikrinti gramatiką Vistik džiaugiuosi, kad dėl manęs nepatingėjote ir gramatika pasidomėjote
Juk aiškia pasakiau, kad skubėdama darau klaidas - praleidžiu raidę, sumaišau vietomis ir pan. Dėkui, kad parodėte tai praktiniais pavyzdžiais
Toks žmogus, kaip jūs, ko gero dar ir į mokyklą mano nulėktų pažiūrėt, kaip gi aš ten mokiausi ir kokie pažymiai iš gramatikos
Kitas dalykas, jei iškapstot žinutę, atsižvelkit į kontekstą. Kaip ir dėl žodžio "cekavas - jis parašytas atsakyme į ankstesnę žinutę, kur žmogus taip išsireiškė. Tiesiog bendraujant su normaliais žmonėmis, į tokius dalykus dėmesio nekreipi, bet toks DIDIS žmogus kaip JŪS, kuris dedasi viską žinantis ir išmanantis, visus kelyje pakliuvusius su žemėm maišo ir demonstruoja savo BEGALINĮ intelektą ir žinias, bent jau gramatiką galėtų išmanyti. Tai kažkaip ir užkliuvo
Kadangi aš nesu tokia visa išmananti, kaip Jūs, nuolankiai prašau atleidimo, jeigu kokią klaidelę įvelsiu- aš juk nesu tokia DIDI kaip Jūs Juk Jūs toks išskirtinis..
Bent jau bandote toks pasirodyt.