Įkraunama...
Įkraunama...

Vartojamosios paskolos

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 29, 10:11)
Na objektyvumo delei, reiketu paziureti, o kaip gi paciai Ka_kavai sekasi su ta gramatika smile.gif

Giliai nekapstom, o pasiziurim keliu pastaruju savaiciu zinutes:
Sakau, gal is pradziu pradekim nuo saves smile.gif Aaaaaaaaa?

thumbup.gif lotuliukas.gif juhūūūū, kažkas matyt irgi ant pečiuko atsisėdo ir ėmė tikrinti gramatiką lotuliukas.gif doh.gif Vistik džiaugiuosi, kad dėl manęs nepatingėjote ir gramatika pasidomėjote bigsmile.gif

Juk aiškia pasakiau, kad skubėdama darau klaidas - praleidžiu raidę, sumaišau vietomis ir pan. Dėkui, kad parodėte tai praktiniais pavyzdžiais 4u.gif

Toks žmogus, kaip jūs, ko gero dar ir į mokyklą mano nulėktų pažiūrėt, kaip gi aš ten mokiausi ir kokie pažymiai iš gramatikos doh.gif

Kitas dalykas, jei iškapstot žinutę, atsižvelkit į kontekstą. Kaip ir dėl žodžio "cekavas - jis parašytas atsakyme į ankstesnę žinutę, kur žmogus taip išsireiškė. Tiesiog bendraujant su normaliais žmonėmis, į tokius dalykus dėmesio nekreipi, bet toks DIDIS žmogus kaip JŪS, kuris dedasi viską žinantis ir išmanantis, visus kelyje pakliuvusius su žemėm maišo ir demonstruoja savo BEGALINĮ intelektą ir žinias, bent jau gramatiką galėtų išmanyti. Tai kažkaip ir užkliuvo blush2.gif

Kadangi aš nesu tokia visa išmananti, kaip Jūs, nuolankiai prašau atleidimo, jeigu kokią klaidelę įvelsiu- aš juk nesu tokia DIDI kaip Jūs 4u.gif Juk Jūs toks išskirtinis..
Bent jau bandote toks pasirodyt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 29 spalio 2008 - 10:11
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 27, 10:15)
Nematau as su kuo cia diskutuoti, elementariu dalyku neismanote, o dedates labai protinga.

Taigi taigi thumbup.gif Nuolankiai Jums pritariu thumbup.gif
Tik pabaigoj pakeiskim "o dedatės labai protingas" mirksiukas.gif

Viso. Kadangi Jums sėkmės sakėte nereikia - pasiliksiu ją sau, kad puodynė papilnėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 29 spalio 2008 - 10:11
QUOTE(Ka_kava @ 2008 10 29, 11:49)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  juhūūūū, kažkas matyt irgi ant pečiuko atsisėdo ir ėmė tikrinti gramatiką  lotuliukas.gif  doh.gif Vistik džiaugiuosi, kad dėl manęs nepatingėjote ir gramatika pasidomėjote bigsmile.gif

Juk aiškia pasakiau, kad skubėdama darau klaidas - praleidžiu raidę, sumaišau vietomis ir pan. Dėkui, kad parodėte tai praktiniais pavyzdžiais  4u.gif

Toks žmogus, kaip jūs, ko gero dar ir į mokyklą mano nulėktų pažiūrėt, kaip gi aš ten mokiausi ir kokie pažymiai iš gramatikos  doh.gif

Kitas dalykas, jei iškapstot žinutę, atsižvelkit į kontekstą. Kaip ir dėl žodžio "cekavas - jis parašytas atsakyme į ankstesnę žinutę, kur žmogus taip išsireiškė. Tiesiog bendraujant su normaliais žmonėmis, į tokius dalykus dėmesio nekreipi, bet toks DIDIS žmogus kaip JŪS, kuris dedasi viską žinantis ir išmanantis, visus kelyje pakliuvusius su žemėm maišo ir demonstruoja savo BEGALINĮ intelektą ir žinias, bent jau gramatiką galėtų išmanyti. Tai kažkaip ir užkliuvo  blush2.gif

Kadangi aš nesu tokia visa išmananti, kaip Jūs, nuolankiai prašau atleidimo, jeigu kokią klaidelę įvelsiu- aš juk nesu tokia DIDI kaip Jūs  4u.gif  Juk Jūs toks išskirtinis..
Bent jau bandote toks pasirodyt.  doh.gif

Nesiteisinkite, nes juokingai atrodote, cia is tos serijos "juokiasi puodas, kad katilas juodas". smile.gif
Pradekite nuo savo klaidu, kuriu galima nesunkiai rasti bent 5-8 kiekvienoje zinuteje... tai apie ka mes cia dar kalbame???

Tai atsakykite i klausima, ar visiems zmonems reiskiate pastabas, del gramatikos, ar tik tiems, su kuriais sunku argumentuotai diskutuoti... smile.gif

Na jei kas dar nemate gyvo ananaso, tai dabar gali ji pamatyti gyvai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka_kava @ 2008 10 29, 12:09)
Taigi taigi  thumbup.gif  Nuolankiai Jums pritariu  thumbup.gif
Tik pabaigoj pakeiskim "o dedatės labai protingas"  mirksiukas.gif

Viso. Kadangi Jums sėkmės sakėte nereikia - pasiliksiu ją sau, kad puodynė papilnėtų  mirksiukas.gif

O ko jus kiekviena zinute redaguojate taip daznai? Mintys padrikos tapo, kraujas uzvirda, pirstai ant klaviaturos dreba? Parasot viena atsakyma, paskui istrinate rasote kita? smile.gif smile.gif

Jus nesinervuokite taip jau labai, na isrisom jusu gramatikos sugebejimus, nieko nepadarysi... Jau sakiau, nesiteisinkite, nes apgailetinai atrodote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 29, 12:52)
Nesiteisinkite, nes juokingai atrodote, cia is tos serijos "juokiasi puodas, kad katilas juodas". smile.gif
Pradekite nuo savo klaidu, kuriu galima nesunkiai rasti bent 5-8 kiekvienoje zinuteje... tai apie ka mes cia dar kalbame???

Tai atsakykite i klausima, ar visiems zmonems reiskiate pastabas, del gramatikos, ar tik tiems, su kuriais sunku argumentuotai diskutuoti... smile.gif

Na jei kas dar nemate gyvo ananaso, tai dabar gali ji pamatyti gyvai smile.gif
Papildyta:
O ko jus kiekviena zinute redaguojate taip daznai? Mintys padrikos tapo, kraujas uzvirda, pirstai ant klaviaturos dreba? Parasot viena atsakyma, paskui istrinate rasote kita? smile.gif smile.gif

Jus nesinervuokite taip jau labai, na isrisom jusu gramatikos sugebejimus, nieko nepadarysi... Jau sakiau, nesiteisinkite, nes apgailetinai atrodote smile.gif

Nieko neišrišote, nes nieko aš ir neslepiu 4u.gif
"Virda virda" tas kraujas, ką darysi, gyva esu, ne mirus bigsmile.gif Ir neturėdama ką veikt, redaguoju žinutes po dešimt kartų cool.gif

Ir jei domina atsakymas, kad aš reiškiu pastabas, jį lengvai rasite ankstesnėse žinutėse, kur rašiau, kad tokiu DIDŽIU žmogum besidedant, derėtų gramatiką išmanyt mirksiukas.gif Man matot, būrui ant mamos pečiuko, tai nėra taip svarbu, kaip tokiam protingui ir svarbiam žmogui, kaip jūs, kuris kas antroje žinutėje aiškina "dlia osoba tupich", moko kaip "nenusišnekėt", visiems įrodinėja, kaip jie elementarių dalykų neišmano ir t.t. Tad jūsų pasisakymai jus ir įpareigoja VISKĄ išmanyti smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai neturesiu kur gara nuleisti jau zinau su kuo forume pasigincysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2008 10 29, 14:26)
Nieko neišrišote, nes nieko aš ir neslepiu  4u.gif
"Virda virda" tas kraujas, ką darysi, gyva esu, ne mirus  bigsmile.gif Ir neturėdama ką veikt, redaguoju žinutes po dešimt kartų  cool.gif

Ir jei domina atsakymas, kad aš reiškiu pastabas, jį lengvai rasite ankstesnėse žinutėse, kur rašiau, kad tokiu DIDŽIU žmogum besidedant, derėtų gramatiką išmanyt  mirksiukas.gif  Man matot, būrui ant mamos pečiuko, tai nėra taip svarbu, kaip tokiam protingui ir svarbiam žmogui, kaip jūs, kuris kas antroje žinutėje aiškina "dlia osoba tupich", moko kaip "nenusišnekėt", visiems įrodinėja, kaip jie elementarių dalykų neišmano ir t.t. Tad jūsų pasisakymai jus ir įpareigoja VISKĄ išmanyti  smile.gif

Ir vel teisinates, jau trecia karta ant to pacio greblio uzlipate... Kazkas cia sake, kad i diskusijas nesivels, bet nervai nelaiko, ania???
Xe xe xe... smile.gif
Atsakyti
Prašėt atsakyt į klausimą - atsakiau. Atsakymą jūs laikote pasiteisinimu? Tuomet matote tik tą, ką norite matyti.

What ever doh.gif
Su jumis ginčytis, kaip su pliku peštis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 29 spalio 2008 - 13:48
Jums dar neatsibodo? doh.gif
SM yra puiki opcija "Ignoruoti" - pasinaudokite ja, please!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 29 spalio 2008 - 13:55
QUOTE(Ka_kava @ 2008 10 29, 15:48)
Prašėt atsakyt į klausimą - atsakiau. Atsakymą jūs laikote pasiteisinimu? Tuomet matote tik tą, ką norite matyti.

What ever  doh.gif
Su jumis ginčytis, kaip su pliku peštis  lotuliukas.gif

4-tas kartas... smile.gif

Numirti galima is juoko... Pasirodo ne veltui anekdotai apie blondines kuriami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 29, 16:43)
4-tas kartas... smile.gif

Numirti galima is juoko... Pasirodo ne veltui anekdotai apie blondines kuriami smile.gif

Tadai Blinda, o jus dirbate kur nors? Cia siaip, bendram isilavinimui mirksiukas.gif , nes tiek laiko forumuose "chatint" gali arba zmogus visai neturintis darbo, arba zmogus , kuris darbe tik "atsedi", bet tokiu atveju, krizes akivaizdoje, neilgai, tsakant, sedesite...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 10 29, 17:06)
Tadai Blinda, o jus dirbate kur nors? Cia siaip, bendram isilavinimui  mirksiukas.gif , nes tiek laiko forumuose "chatint" gali arba zmogus visai neturintis darbo, arba zmogus , kuris darbe tik "atsedi", bet tokiu atveju, krizes akivaizdoje, neilgai, tsakant, sedesite...
g.gif

Matote, as nedirbu, as vadovauju...
Man dirba zmones, kurie uzdirba man atlyginima, o as tuo metu chatinu smile.gif. Tuo ir skiriames as ir jus. Kad jus lenkiate nugara kazkam, o as kaip tik ir esu tas kazkas. smile.gif
Stai paskutinis mano laisvalaikio darbo vaisius, visuotines krizes akivaizdoje. Gal jums pravers...
http://sites.google....koloslietuvoje/
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 29, 18:28)
Matote, as nedirbu, as vadovauju...
Man dirba zmones, kurie uzdirba man atlyginima, o as tuo metu chatinu smile.gif. Tuo ir skiriames as ir jus. Kad jus lenkiate nugara kazkam, o as kaip tik ir esu tas kazkas. smile.gif
Stai paskutinis mano laisvalaikio darbo vaisius, visuotines krizes akivaizdoje. Gal jums pravers...
http://sites.google....koloslietuvoje/

Gerbiamasis Tadai, negaliu gincytis, pazeriate vertu demesio minciu, matyt protingas zmogus esate.... Taciau Jusu arogancija ir zmoniu niekinimas... tikrai nera auksto lygio vadovo bruozas, juolab, kad nei jus mane pazistate, nei zinote ka as darau... Jus, jei esate vadovas, galite, aisku, pasirinti savo kalbos stiliu, ir bus zmoniu, kurie prie jusu derinsis, taciau, paprastai tokiu vadovu laukia "kietasis nusileidimas" mirksiukas.gif . Tikiuosi, Jusu tai neistiks. unsure.gif
Atsakyti