QUOTE(Ka_kava @ 2008 10 28, 23:32)
1. Nebūkit toks jautrus
Darau - raidę praleidžiu,taip pat raides sumaišyti galima, kai klavišas vienas šalia kito. Bet esminių gramatikos klaidų nedarau nei rašydama greitai, nei lėtai.
2. Man klausimų nekyla, kokie gramatikos ir kalbų išmanymo pliusai, tad žmogui, kuris to nesupranta - nematau prasmės aiškinti.
3. Nemanau, kad prasminga būtų sėdėti "ant pečiaus" ir laukti, kol pinigai ar darbas iš dangaus nukris
O ir pati nesu mėgėja sėdėt rankas susidėjus. Tad užsiimu šiokia tokia veikla ir užsidirbu būtiniausioms reikmės: šiandien susiradau veiklą, kas padės bent minimalų atlyginimą užsidirbti, taip pat ir toliau aktyviai ieškausi darbo, ruošiuosi konkursui, užsiimu tuo, kam dirbant nebuvo laiko - vaikštau su šuniu į dresūrą, šunų klubą, bei skaitau knygas.
4. Labai ačiū, tačiau iš ankstesnių jūsų pasisakymų ne kokį įspūdį apie jūsų bendravimą susidariau, tad nemanau, kad domintų dirbti su tokiu žmogumi
5. Kaip jau minėjau - ir verčiuosi
6. Dar kartą dėkoju
Jums taip pat
Beje, taupydama savo ir jūsų laiką, toliau tęsti diskusijos su jumis nesiruošiu, nes labai nemalonu su jumis bendrauti. Be gramatikos siūlau ir etiketo kursus palankyti
1. Na man atrodo, kad jus labai jau jautri, jei ieskote klaidu, matyt daugiau nelabai ka ir sugebate... Suprasciau, jei klaida keistu sakinio esme, nors gal jums ir truksta IQ, kad suprastumete, kas parasyta, sito as nezinau...
2. Jau sakiau, kas is tos gramatikos kai jusu kisenese vejai svilpia... Kai zmogus nelabai turi argumentu ka pasakyti ta tema (o siuo atveju taip ir buvo), tada prasideda kableliai, taskai, raides... Naturalus dalykas...
Kita vertus, jus ir nelabai galite ka ir paaiskinti , nes tu pliusu nera daug...
3. Paskaitykite dar karteli savo 3-ia punkta... Jei perskaitete, atsakykite pati sau: "kodel as turiu cia kazkam teisintis"
4. Na va ir atsiskleide tikroji klaidu paieskos priezastis. Kaip tik norejau klausimeli uzduoti: "ar visiems taisote gramatika, ar visiems duodate pastabas, ar cia tik TB yra isskirtinis..." Bet atsakymas aiskus...
5. Kai puodyne vietoje galvos, tai kas daugiau belieka? Tik - "verstis"...
uzuojauta
6. na sekmes jums daugiau reikia, o ne man...
P.S. Koki laika jus ten taupote? Mano? Artiste...
Jus gerbiamoji nepamariskite, kad cia virtualus pasaulis ir jokie kurai nepakeis mano bendravimo, o jei esate pripratusi, kad jums visi antrintu ir lystu i viena vieta, tai cia jau jusu bedos...