Įkraunama...
Įkraunama...

Mano spalvota keramika

QUOTE(mamulia @ 2010 07 02, 00:42)
Sveiki! Seniai seniai ir aš lipdydavau:) norėčiau atgaivinti! Kur veiksmas? smile.gif

Aciu,imbir,tikrai-kur jau cia liudesi biggrin.gif
Mamulia-veiksmas-prie Olandu ziedo,konservu fabrikas ,,Gerovė,, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Netoli namu! Jėga! Kaip čia reikia tartis? Ar įmanoma savaitgalį? Nes siaip dirbu...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2010 07 02, 20:33)
Netoli namu! Jėga! Kaip čia reikia tartis? Ar įmanoma savaitgalį? Nes siaip dirbu...

Galim tartis,tik tada dar su viena noretoja derintios reiktų.
Atsakyti
Man susirasti ar yra norinčių? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2010 07 05, 20:00)
Man susirasti ar yra norinčių? wink.gif

Ne ne,as pati paklausiu.
Atsakyti
Uzsakymai

user posted image

Kriksto sauksta
user posted image

Dubuo
user posted image
Atsakyti
O ho dirbtuvės smile.gif
O pečius, oooo pečius--- pinkis kartus didesnis nei mano...

Ale, atrodo, kad pavargai nemažai toj dirbtuvei unsure.gif

Bet tas pastatomas ant grindų vazonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 07 09, 08:20)
O ho dirbtuvės smile.gif
O pečius, oooo pečius--- pinkis kartus didesnis nei mano...

Ale, atrodo, kad pavargai nemažai toj dirbtuvei unsure.gif

Bet tas pastatomas ant grindų vazonas wub.gif

Sakai,pInkis lotuliukas.gif

Rojus ten dirbtuvėse-tsakant,kur pa..ikai,ten palika lotuliukas.gif -ne taip,kaip namuos-švarintis.
Atsakyti
O tai ten du kambariukai, ar vienas ??

Namuose keramikui ne vieta. Na, kaip karvei vieno kambario bute blush2.gif Skirtumas tik toks, kad karvė ekologiška, g.gif bigsmile.gif , o mes ne...a...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 07 11, 19:34)
O tai ten du kambariukai, ar vienas ??

Namuose keramikui ne vieta. Na, kaip karvei vieno kambario bute blush2.gif Skirtumas tik toks, kad karvė ekologiška,  g.gif  bigsmile.gif , o mes ne...a...

Nu kur jau ten-du schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Va va,ikikolei namie lipdziau,skaiciau,kad per vargus viskas imanoma,bet kai ten persikrausciau-akys atsivere.Jau tikrai-namie svara patapo,sugryzti pailset,o pamenu,vis šokinėdavau aplink savo puodus. blush2.gif
Atsakyti
nmante, pirmą kart užsukau į svečius ir pasidarė taaaip geeera: tiek meilės, šilumos ir dar kažko gražaus ir šilto jūsų darbeliuose wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 07 11, 22:11)
nmante, pirmą kart užsukau į svečius ir pasidarė taaaip geeera: tiek meilės, šilumos ir dar kažko gražaus ir šilto jūsų darbeliuose wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dekoju už šiltus zodzius.Sekmes Jums.
Atsakyti