Įkraunama...
Įkraunama...

Mano spalvota keramika

QUOTE(nmante @ 2012 09 03, 16:55)

laisvas didelis dubuo
user posted image

nu bet šitas dubuo realybėj blink.gif apakau nuo grožio, gyvai nepakartojamai atrodo wub.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai labai gražus thumbup.gif

gal galima dar vieną tokį užsakyti? blush2.gif
Atsakyti
gal ir galima,tik zinai,visada egzistuoja paklaida del to grozio
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2012 09 29, 12:26)
gal ir galima,tik zinai,visada egzistuoja paklaida del to grozio

tai gal, ar galima? biggrin.gif neturi būti identiškas jau mano turimam, bet labai panašaus noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2012 09 29, 13:05)

Atsakyti
Laba diena,

Laaabai gražūs darbai wub.gif Aš laaabai noriu tokio dubens kaip paskutinėje foto, kiek kainuoja? Esu Vilniuje. Ir dar, kokio skersmens tas dubuo? smile.gif arba tokio

Atsakyti
na bet ir mandagumas pas šią ponią keramikę... niekada daugiau nenorėčiau su tokia pasikėlusia ir nemandagia "menininke" bendrauti. Ponia, nespjaukit taip ant klientų, nes be jų duonos neturėtumėte už ką nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 10 spalio 2012 - 13:33
Ok.cituoju susirasinejima,tegu sprendŽia,kas cia nemandagus...

NMANTE
o jei kalbate apie ta,su katinu,jos nemazas,apie 30cm,tik nebeturiu,kaina butu 75.jei dayt(tik jei neskubiai)

JŪS
Aš norėčiau tokios raudona-juoda-balta kaip ši http://www.flickr.co.../in/photostream

Tai kaip supratau jos nebeturite? Ar būtų imanoma iki gruodžio pradžios tokią gauti?[

NMANTE
deja.ne

JŪS
O kada imanoma? Nepasiulysite kito varianto? Aš galiu ir nepirkti, kad Jus tokia nemandagi...

NMANTĖ
O kame nemandagumas,juk parasiau,kai paklausete,ar galima iki gruodzio menesio pagaminti-atsakiau,,deja,ne,,-kame nemandagumas? 4u.gif
Turiu maza leliu,dar dirrbu,tai uzsakymus darau,jei nera numatytos datos-stai ir viskas...

Kitas variantas būtų-jei nera numatyto termino.
Kaina tokios leksteles butu-65lt.

JŪS
Na matot, aš pati esu dailininkė, gaunu užsakymus ir taip pat turiu mažą kūdikį, kuriam reikia labai daug dėmesio. Jūs puikiai suprantu ir tikrai nespaudžiu ir tikiuos taip nepasirodė. Bet kai manęs paklausia kada galiu padaryti darbą ir jei aš negaliu tai datai - pasiųlau PATI kitą man patogų laiką. Tačiau jūs trupai metėte man atsakymą, jog ne negalite, nepasiųlėte kito jums patogaus laiko. Todėl pasijaučiau tarsi atėjusi į parduotuvę ir pasijautusi kalta, kad atėjau kažko pirkti. Mane pilnai tenkina tie 75lt. Tačiau aš nenoriu rašinėti ir prašinėti kada jūs galite ir ar galite ir t.t.

NMANTĖ
Na,as parasiau ne taip,kaip Jūs.Nematau cia nieko blogo.

JŪS
Tada viso gero ir kitiems nerekomenduosiu smile.gif
..................................................................................................

BŪKIT GERA, NETERŠKITE TEMOS.VIEŠAI KERŠYTI,KAD NESULAUKĖTE TOKIO ATSAKYMO,KOKIO NORĖJOTE SULAUKTI,NEGRAŽU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 10 spalio 2012 - 14:09
nmante, visokiu yra, visokiu ir reikia;) bendravau su Jumis, dabari likau patekinta, o bendravimas konkretus, be vyniojimo i vata, bet jokiu budu negaleciau sakyti, kad nemandagus;) neizvelgiu ir as is to dialogo, nei kruopos nemandagaus tono;)
Atsakyti
Ponia keramike, jei jau pasijaučiau blogai po jūsų nemandagaus bendravimo ir nenoro parduoti, ok tegu tai būna mano problema, bet jei jau cituojate laiškus, tai cituokite iki galo

[QUOTE][QUOTE]Na,as parasiau ne taip,kaip Jūs.Nematau cia nieko blogo.
[/QUOTE]
Tada viso gero ir kitiems nerekomenduosiu smile.gif [/QUOTE]
Oi,kaip baisu.
Gal ir Jums neprošal mandagumo pasimokyt.

Gryžtant-Jūs paklauset konkreciai,as atsakiau konkreciai,jei nesu iskalbinga,tai nieko cia blogo.

O del kito laiko-pati ir nepasiūlete.As atsakiau i Jusu konkretu uzklausima del lekstes padarymo.

Taip kad-kaip sako liaudyje-,,neieskokit siknoj smegenu,,.[/QUOTE]
Atsakyti
Laba rytą

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
dar dariau dekoratyvines sagas

user posted image

LAISVAS DRAMBLIUKAS ZVAKIDE