Įkraunama...
Įkraunama...

Mano spalvota keramika

labas ,Džiuga,siuo metu uzsakymu nedarau,nes turiu menesio leliuka.Siaip-tikrai nemokeciau identiskai atkartoti....bet kazka panasaus-imanoma.Kokie auskariukai domintų...

........................
pilka,giria-labai labai aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 09 liepos 2011 - 19:26
QUOTE(nmante @ 2011 07 09, 20:26)
labas ,Džiuga,siuo metu uzsakymu nedarau,nes turiu menesio leliuka.Siaip-tikrai nemokeciau identiskai atkartoti....bet kazka panasaus-imanoma.Kokie auskariukai domintų...
........................
pilka,giria-labai labai aciu wub.gif

bigsmile.gif sveikinu, na as ir turiu menesio leliu biggrin.gif , be sustot dirbt man neiseina blush2.gif liga...
Man daug graziu... as panagrinesiu atidziau...del vazos tai jei sumastyciau, man tik lapkriciui reiktu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, o mane domintu vazonai. Ypac dideli. Reiktu pradziai dvieju dideliems pinigu medziams. Ar apsiimtumet? kokia mazdaug butu kaina vieno? Man visiskai neskubu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 07 23, 14:42)
Sveiki, o mane domintu vazonai. Ypac dideli. Reiktu pradziai dvieju dideliems pinigu medziams. Ar apsiimtumet? kokia mazdaug butu kaina vieno? Man visiskai neskubu... smile.gif

oi,kad gal veliau,dabar nei laiko,ojei jo yra-tai potencijos nera smile.gif
Atsakyti
Kol kas tik eskiziukai,bet greit bus ir ,,cielos,, dėžutės:)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 14 rugpjūčio 2011 - 07:51
Labai sauniai sugalvota! Turetu buti labai grazu! Lauksim gyvo rezultato! mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu,mieloji.

dar noriu pasakyti,kad jau po truputi

PRIIMU UŽSAKYMUS,TIK JEI NESKUBIAI IR LAIKINAI BE PAAUKSAVIMŲ - nes siuo

metu maitinu ir siaip-labai didelis nuodas tas auksas,nors ir bais gražus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 17 rugpjūčio 2011 - 17:48
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks gražus puodeliokas su arkliuku...o galima orientacinę panašių daiktelių kainą į AŽ...artėja nemažai mano šeimos švenčių, reikia po truputėli dairytis smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
labai įdomūs darbeliai.
Gal galėtumėt auskarėlių kainą?
Jie gaminami pagal užsakymą, ar reikėtų laukti laisvų? Gal kažką turit laisvo?
Ačiū.
Atsakyti
Dekuj,mergaites,visoms atsakiau,grazios svintancios dienos:)
Atsakyti
Nesusituriu, noras nepraeina doh.gif ...ar tas su žirgelioku puodelytis laisvas...jei taip, jis turėtų priklausyt man cool.gif ...brūkštelk kas ir kaip mirksiukas.gif ...
Atsakyti