Įkraunama...
Įkraunama...

Mano spalvota keramika

Laisvieji

vazoniukai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokios man gražios šitos tavo taurės žvakidės wub.gif wub.gif wub.gif
Žiūriu, net seilė tysta.... biggrin.gif
Atsakyti
Prieš kelerius metus (labai greitai lekia laikas) sau gimtadienio proga pasidovanojau Jūsų kūrybos rinkinį kavai/arbatai. Iki šiol stebinu svečius smile.gif . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2010 10 08, 08:37)
Prieš kelerius metus (labai greitai lekia laikas) sau gimtadienio proga pasidovanojau Jūsų kūrybos  rinkinį kavai/arbatai. Iki šiol stebinu svečius  smile.gif . Ačiū

Ačiūūūūū,džiaukitės.Faina,kad geros emocijos begeriant Jus aplanko.
...................................................................................................

Mėlinyte-ir Tu čia... 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 08 spalio 2010 - 07:50
laisvas pakabukas (su aukso dekoliu ir svarovskio ,,akele,,)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 27 spalio 2010 - 12:51
Nu žinokit dar iki šiol negaliu atsidžiaugt puodeliais, nors jau tiek laiko praėjo wub.gif wub.gif o jūs baigusi keramikos studijas ar savamokslė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 01 lapkričio 2010 - 12:01
Baigusi ir pribaigusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Džiaugiuos kartu su Jumis.Gerkit smagiai biggrin.gif
Atsakyti
Laisva lėkštė

user posted image
Atsakyti
Graži lėkštė smile.gif
O kaip tu sugebi taip lygiai kraštus pabaigti ? blink.gif Tu ją į formą lipdai ?
Atsakyti
labas, labai gražu, 4u.gif
o S.Gedai skirtas darbas gal yra įmūrytas literatų (ar kokioj ten) gatvėj? bigsmile.gif thumbup.gif
norėjau paklaust kiek apytiksliai kainuoja remeliai (dar nežinau ar veidrodėliui ar nuotraukai) ir laikrodžiai. na ir šiaip gal kokių smulkmenėlių šiuo metu gaminat ar turit pasiūlyti, dairausi kaliadoms dovanų.. ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 11 08, 15:20)
Graži lėkštė smile.gif
O kaip tu sugebi taip lygiai kraštus pabaigti ? blink.gif Tu ją į formą lipdai ?

aciu,jo,dedu i forma,tik didesne-paprasto bliudo pirkto,o po to apipjaunu-taip-kvapą užgniauzusi biggrin.gif

trr-parasysiu i az.
Atsakyti
jau turiu angelą, tikiuosi tam, kam dovanosiu patiks taip pat kaip man biggrin.gif ačiū jums. 4u.gif
sėkmės darbuose 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 lapkričio 2010 - 14:11