QUOTE(Interdiz @ 2010 09 30, 13:55)
Aš labai vertinu konstruktyvią kritiką, Mamagabi, bet kad būtų diskusija lygiavertė, būtų įdomu ir kritikuotojo darbus pažiūrėti
Jūs jau ne pirmą kartą užpaišote ant mano darbo, pamenu kaip drožėt miegamą kambarį, bet tuo metu tingėjau ką nors atsakyti ir aiškinti kodėl buvo parinktas vienoks ar kitoks sprendimas, tačiau atsakymą tikrai turėjau labai argumentuotą.
O su jūsų nuomone dėl šio darbo kambario aš nesutinku, nes kietieji baldai yra pagaminti iš švelniai rusvos ir pilkšvos spalvos. Taip pat užuolaidų dryžiai turi pilkos ir rusvos spalvos. Kambario kvadratūra yra tikrai nedidelė, vos buvo kur su fotoaparatu apsisukti. Kilimų mano užsakovai nemėgsta, nes yra alergiškų žmonių. Paveikslėlių užkabinimas ant sienos ir pagalvėlių sustatymas nėra interjero dizainerio nuopelnas, tokias širdžiai malonias detales renkasi žmogus, kuris ten gyvena.

P.S. jeigu nebūtų blogiau padarytų darbų, šitas būtų blogiausias
Tai ne kritika -tai tik nuomone

Kritikuoti as irgi moku ir tai iskart pasijustu kaip kritika, patikekit
As ne interjero dizainere (visai smagu kad gal taip pasirode), ta esu minejusi, kad skaitytojams butu aisku

, todel visi mano darbai - tai mano pacios namai

Juos irgi esu rodziusi. O kad ideju turiu tai tikrai, tik va erdviu , kur jas realizuoti sunkiau rasti, todel esu cia ir "liejuosi laisvai"
Kad uzpaisiau ant jusu darbo/u nematau nieko blogo ar zeminancio, nes jie buvo ideti kaip komentuojamu kambariu pavyzdziai apie kuriuos ir klause ar vyko diskusija su forumo dalyviais, nes ju turimi namai/kambariai panasus, tik tiek
Uzpaisyciau ir ant kitu darbu/interjeru nuotrauku, bet mano surinktoje interjeru nuotrauku kolekcijoje (is kurios dazniausia dedu savo komentuojamus pavyzdzius) jie galima sakyti "tobuli", nes kurti garsiu uzsienio dizaineriu ar atrinkti ir pripazinti kaip stilingi ir jaukus namai/interjerai

Lietuvisku interjeru ten nera - neduok dieve isizeistu ar karuna nukristu
Kazka pazeminti ar pamenkinti neturiu tikslo, ne tam cia dalinu patarimus ir dalinuosi ziniomis/patarimais - as kaip ir kiti lygiaverciai dalyviai issakau savo nuomone, tik gal zinau siek tiek daugiau nei jie ta tema
O ta nuomone atsirado is didelio mano domejimosi interjerais bei ju dekoru - pastarasis man idomesnis, nes tik taip namai virsta tikrais namais, su
atmosfera budinga tik tiems namams

Tas mano domejimasis ir mintys neliko nepastebeti - todel didelis ACIU visiems kurie tai ivertino cia forume (jie save atpazins

) bei patarimu besiteiravusiems asmeniskai per az.
Del paveiksleliu ir pagalveliu jus neteisi, ir pasakysiu kodel - is dizainerio gaves esme/erdve, o veliau savarankiskai ja puosdamas/dekoruodamas jis ta esme/erdve tiesiog sudergia/isbalansuoja. Galeciau ideti kad ir jusu darba, kuri veliau "nusidekoravo/isbaige" pats klientas. Vaizdas tikrai nekoks
Uzsienio dizaineriu patirtis ir profesionalumas ir slypi tame, kad jie isbaigia interjera iki smulkmenu: paveikslu, vazu, nuotrauku remeliu, smulkiausiu detaliu ir t.t. ir zmogus savarankiskai tos erdves neisbalansuoja.
Kad nepliauksti tusciai, idesiu ir foto (megstu tai daryti kai rasau savo komentarus, kad zmogui butu aiskiau isivaizduoti) darbu apie kuriuos kalbu-viskas iki smulkmenu dizainerio darbas:

Interjero dizainerius tikrai galima uzjausti vien todel, kad jiems tenka dirbti su tokiais uzsakovais, kurie tai alergiski, tai nemegsta to, tai negali pakesti ano, tai pasidekoruori/issibaigti interjera nori patys arba visai nezino ko nori ir t.t. ir galutine dizainerio vizija taip ir lieka tik vizija
Tadel jusu darba gerbiu, kaip ir kitus kurybingus zmones