Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo kambarys

QUOTE(Ivetaa @ 2006 10 30, 13:41)
o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui  ax.gif
tik kompas nusuktas, nes vaikas jungineja ji  doh.gif
user posted image

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 29, 17:02)
Ariella, labai fainutis darbo kampelis  thumbup.gif  gal gali apsakyti kur pirkai baldus?  4u.gif

Aciu drinks_cheers.gif

Uzsakynejau Audejo balduose, o gamino siauliskiai,
pagamino labai kokybiskai, briaunos plastiku apklijuotos, o ne popierium,
tik uz tas skirtingu spalvu derini 10% daugiau teko sumoket, bet mano spinta kambary raudonmedzio spalvos,
tai norejau kad deretu prie jos ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ivetaa @ 2006 10 30, 11:41)
o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui  ax.gif
user posted image

Labai geras sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 30 spalio 2006 - 13:41
Ivetaa liuks sprendimas 4u.gif
gera ideja bigsmile.gif
gal ir mum kas nors panasiai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2006 10 30, 12:41)
user posted image

Labai liuks variantas thumbup.gif thumbup.gif ir as kazka galvoju tokio, tik ne spintoj, o kokiam kampelyje. Ir lengviau man susikoncentruoti darbui kai aplinkui nieko nematai, nes kai pradeciau pro llanga spoksoti ir baigtusi mano visi darbai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mes tai pradzioj miegamajame buvom pasidare darbo kampa.Tik kampinis kompo stalas tilpo,bet ir tai vietos mazoka buvo.Veliau kilo mintis apsisiltinti balkona ir ten isirengt darbo vieta.Taip ir kambarys erdvesnis ir darbo vieta gana jauki gavosi.Su vyru labai dziaugiames tokiu sprendimu. thumbup.gif Siek tiek balkonastemoj rasiau apie tai.Gal kada ,jei pavyks, nuotrauka imesiu.
Atsakyti
Na sveikos,mamytės.Radau čia miegamojo,virtuves,vonios interjerus,o darbo kambario kaip ir ne... unsure.gif Tai ar turite savo namuose darbo kambarius?Koks jo interjeras?Pati ruošiuosi tokį kambarį įsirengti,bet trūksta idėjų...
Papildyta:
na gal ir nedaug,bet ikeliu pora ideju

http://public.fotki....darbo-kambarys/

jei nepatingesit ikelkit pora nuotraikyciu ir jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 28, 11:54)
Na sveikos,mamytės.Radau čia miegamojo,virtuves,vonios interjerus,o darbo kambario kaip ir ne... unsure.gif Tai ar turite savo namuose darbo kambarius?Koks jo interjeras?Pati ruošiuosi tokį kambarį įsirengti,bet trūksta idėjų...
na gal ir nedaug,bet ikeliu pora ideju
[

Ziurint kokiu tikslu to kambario reikia. Jei dirbama namie (ta prasme, kad nera kito ofiso), tai gal jo ir reikia, bet jei norima padirbeti papildomai, po darbo, tai mano manymu tas darbo kambarys nebereikalingas. Kai isigijome nesiojama kompiuteri ir isivedeme bevieli interneta darbo kambariu tapo visi namai - jei dirbi nerimtai (dazniausiai narsai po interneta) - patogiausias darbo kambarys - lova ar sofute, na, o jei rimciau - valgomojo stalas. Ismetem rasomaji stala - kam uzgriozdinti erdves, kuriu ir taip pastoviai truksta g.gif
Na, o jei reikia tylos, tai galima padaryti koki atlenkiama staliuka miegamajame ar kur kitur
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 08 28, 12:03)
Ziurint kokiu tikslu to kambario reikia. Jei dirbama namie (ta prasme, kad nera kito ofiso), tai gal jo ir reikia, bet jei norima padirbeti papildomai, po darbo, tai mano manymu tas darbo kambarys nebereikalingas. Kai isigijome nesiojama kompiuteri ir isivedeme bevieli interneta darbo kambariu  tapo visi namai - jei dirbi nerimtai (dazniausiai narsai po interneta) - patogiausias darbo kambarys - lova ar sofute, na, o jei rimciau - valgomojo stalas. Ismetem rasomaji stala - kam uzgriozdinti erdves, kuriu ir taip pastoviai truksta g.gif
Na, o jei reikia tylos, tai galima padaryti koki atlenkiama staliuka miegamajame ar kur kitur

na jau nezinau, bet pas mane prie kompo kruva kompaktu, visokiausiu laidu, dar kazko, tas kompas pastoviai ijungtas. Draugas megejas ir pazaisti ir issardyti ta kompa. Plius knygu kruvos. Tai laukiu nesulaukiu kada bus kabinetas-biblioteka. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti