kristinap, 21 Gru 2010 - 18:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
kristinap, 21 Gru 2010 - 18:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Nesu kepus šaldytos žąsies. Bet šviežia skerdiena ir šaldyta mėsa skiriasi skoniu.
Retai kur gausit nusipirkti visiškai nešaldytą, šviežiai paskerstąŽinau, kad daug kas prisiruošia žąsų gerokai iš anksto, jas užšaldo, o prieš Kalėdas atšildo ir parduoda lyg ką tik išskrostą.
Tai manau nesukit galvos ir pirkit, kokią gaunat![]()
P.S. manau geriau šaldyta jauna žąsis, nei sena šviežia
Retai kur gausit nusipirkti visiškai nešaldytą, šviežiai paskerstą

Tai manau nesukit galvos ir pirkit, kokią gaunat

P.S. manau geriau šaldyta jauna žąsis, nei sena šviežia

Va cia tai variantas, nebuvau susimasciusi....
Kagi, argumentai, padrasinantys isbandyti saldyta zasi

Aciukas
