


Klausimėlis, ar kas kai gaminat nupjaunat kiek taukų? Nenoriu, kad labai riebu būtų

Jei kam reikia ekologiškos, kaimo sąlygom, be kombikormo išaugintos žąsies - kreipkitės (į až), duosiu kontaktus


Sveiki,
Kepta žąsis (antis) su apelsinų padažu
Kepta žąsis (antis) su apelsinų padažu
Noriu tau padėkoti už tokį superekstramontografasultrasiautulingas receptą, nuostabu

Tik vienas pastebėjimas - kepant į skardą geriau nepilti vandens - kai įpyliau, labai pradėjo "šaudyti" ir svilti

Ir geriau žąsiai dubcės labai stipriai neužsiūti, nes kai tas marinatas išbėga, visa mėsytė labiau "įsiskanina". Kartą "juodai" užsiuvau, tai truputį trūko aromato.
Klausimėlis, ar kas kai gaminat nupjaunat kiek taukų? Nenoriu, kad labai riebu būtų
![]()

Aš tai nieko nepjoviau, tie taukai išbėga į skardą, nelieka jų žasy, man visai neriebu....

Aš tai nieko nepjoviau, tie taukai išbėga į skardą, nelieka jų žasy, man visai neriebu....
Dar specialiai palaistau su jais kepdama, kad traškesnė, sultingesnė būtų...

taigi į įdarą susigeria ir baisiai riebu būna. Mes paskutinį kartą išėmėm didžiąsias riebalų sankaupas. Kepėm ant grotelių, riebalų pakankamai privarvėjo ir kas be ko - laistėm jais žąsį. Šį kart labai skanu buvo

taigi į įdarą susigeria ir baisiai riebu būna. Mes paskutinį kartą išėmėm didžiąsias riebalų sankaupas. Kepėm ant grotelių, riebalų pakankamai privarvėjo ir kas be ko - laistėm jais žąsį. Šį kart labai skanu buvo

A, matai aš čia kur kepu pagal Askulios receptą, tai ten tokio valgomo įdaro nėra, tai ir nesusiriebina jis.
O nuo kur pjaut reikia?..

A, matai aš čia kur kepu pagal Askulios receptą, tai ten tokio valgomo įdaro nėra, tai ir nesusiriebina jis.
O nuo kur pjaut reikia?..
O nuo kur pjaut reikia?..

iš vidaus prie užpakalio daugiausiai pas mūsiškę buvo


Dar skaičiau, kad žąsį galima marinuoti panašiai kaip žvėrieną, nes jos mėsa tamsi, taigi iš prieskonių tinka juodieji pipirai, lauro lapai, kadagio uogos, kmynai, kalendros, gvazdikėliai, kardamonas, imbieras. Prie žąsienos visai netinka bazilikas, nes sudžiūsta ir tiek tos naudos iš jo.

Sveikos, ar kas bandet saldyta zasi pirkti? ar verta prasideti
skonis nenukencia?

Nesu kepus šaldytos žąsies. Bet šviežia skerdiena ir šaldyta mėsa skiriasi skoniu.
Retai kur gausit nusipirkti visiškai nešaldytą, šviežiai paskerstą

Tai manau nesukit galvos ir pirkit, kokią gaunat

P.S. manau geriau šaldyta jauna žąsis, nei sena šviežia
