Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-36 kg

sveiki, ziuriu yra neblogai pasikausciusiu sitoj temoj gal galetumet paieskoti ar yra kokiu testu atlikta su sia kedute g.gif kazkokia nauja cia bet ziuriu ir arodose dalyvauja ir siaip blush2.gif http://www.youtube.c...h?v=55xTQHVZPFQ ir lt jomis prekiauja
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 09 29, 18:19)
Norėčiau pasiteirauti ir paklausti: iš pasukamų kėdučių, kad būtų patogu pasodinti vaiką, yra tik Bebe Confort Axis ir Maxi Cosi kėdutės ar gal žinote yra ir kitų firmų?

Kaip tik irgi pasisukamas žiūrinėjuos, nes draugai turi Renolux 360. Bebe Confort kainelės naujų tai arti 1000 doh.gif
Atsakyti
ghj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimteR: 16 spalio 2011 - 11:06
Sveikos,
Gal kas turite Milli safe ar milli confort autokedute?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Mes turime Kiddy discovery pro, kolkas labai dziaugiuosi, o dar pirkom su akcija, tai gera kaina buvo thumbup.gif ir kelionese vaikas pamiega, nors ir nera ten labai didelis tas guldymas, bet tikrai uztenka, kad galvyte neknapsetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 09 29, 19:19)
Norėčiau pasiteirauti ir paklausti: iš pasukamų kėdučių, kad būtų patogu pasodinti vaiką, yra tik Bebe Confort Axis ir Maxi Cosi kėdutės ar gal žinote yra ir kitų firmų?

Mazaji persodinom is 0-13 i cybex pallas fix...zodziu thumbup.gif
Mazojoj klykdavo net mieste trumpam isvaziavus...Dabar gi pallas kedutej miega arba sedi laimingas ir zaidzia arba dairosi, net ilgesniu kelioniu metu. Sesei irgi tokia pirksime vietoj Renolux 360 (siaip ja nesiskundziu, labai gera gulima padetis, kol mazesne buvo ir kojos trumpesnes buvo, tai beveik gulom is vazinedavo...tik abu vaikus myliu vienodai, tai ir saugumas ju turetu but vienodas, o 360 man neatrodo tokia saugi..) Labai patenkinta Pallas kedute. Trumpam buvau apkeitusi vaikus vietom kedese...tai mazius per 10 min pradejo rekt, o persodintas i palas nurimo... Nzn gal cia aura biggrin.gif ...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu ką.. tai galvos skausmas ir į mano kiemą atėjo. Žiūrinėju, klausau atsiliepimų, ale niekaip neišsirenku.. doh.gif

Pagrindiniai reikalavimai: saugumas, gulima padėtis, dar galvoju, kad neblogai jeigu sukinėtųsi ir kad lengvai tvirtintųsi mašinoj. Gal pagal tokius reikalavimus kažką rekomenduosit?

Išsirinksiu ko noriu, tada apie kainas pagalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
Ahoj smile.gif

Vargstat, matau, rinkdamosi tą prakeiktą kėdutę doh.gif Kaip mano vyras sako: "Būtų tik dvi, pirktum gražesnę" biggrin.gif

Mes JAU turim. Kaip sakoma - we did it. thumbup.gif Nulėkėm į Alytų jusuvaikui.lt (ačiū konsultantėms už kantrybę ir jumoro jausmą 4u.gif na ir nuolaidą... ax.gif ) ir prisimatavom.
Kiddy kažkaip mano panelei schmoll.gif nepatiko, o ir mums pasirodė, kad sėdi nepatogiai. O va kai pamatėm Concordą.... Vyras iš karto įsimylėjo... biggrin.gif O ir dukra tikrai joje sėdėjo patogiai. Tai va ir "jamėm" smile.gif

Sako, kad katės jaučia kas gerai, kas ne. Tai turbūt gerą kėdutę nupirkom. smile.gif Nuotaikos pakėlimui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiko mamytes.

Norejau pasiteirauti jau turinciu Cybex Pallas arba Solution kedutes.

Kaip atsilenkia kedutes atlosas (na jei atloso neriboja automobilio sedyne).

Namie pasimatavom Cybex Pallas kedute ir man tas atlosas vienu pirstu stumtelejus atsilosia. Ar taip turi buti?

Skambinau pardavejui, tai sake taip ir turi buti. Bet labai noriu pasitikslinti su jumis. 4u.gif MAza ka pardavejai sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2011 10 26, 14:51)
Sveiko mamytes.

Norejau pasiteirauti jau turinciu Cybex Pallas arba Solution kedutes.

Kaip atsilenkia kedutes atlosas (na jei atloso neriboja automobilio sedyne).

Namie pasimatavom Cybex Pallas kedute ir man tas atlosas vienu pirstu stumtelejus atsilosia. Ar taip turi buti?

Skambinau pardavejui, tai sake taip ir turi buti. Bet labai noriu pasitikslinti su jumis.  4u.gif MAza ka pardavejai sako  biggrin.gif

Jei kėdutės nugaros atramos neriboja automobilio sėdynės atlošas, ji apie 30 laipsnių amplitude laisvai juda smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, vaikučiams nupirkusios Cybex Pallas autokėdutes. Noriu jūsų paklausti, ar galima jas tvirtinti TIK su automobiliniu diržu, nes mano automobilis neturi isofix sistemos, o Cybex Pallas turi tuos tvirtinimus. Ar tie tvirtinimai, kur yra ant kėdutės, netrukdojie tinkamai padėti kėdutę ant automobilio sėdynės ir pritvirtinti ją TIK automobilio diržu?

Būsiu labai dėkinga už atsakymą, nes laikas pirkti kėdutę. Nusižiūrėjau Cybex Pallas, tik bijau apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(rutulinskis @ 2011 11 12, 00:47)
Sveikos mamytės, vaikučiams nupirkusios Cybex Pallas autokėdutes. Noriu jūsų paklausti, ar galima jas tvirtinti TIK su automobiliniu diržu, nes mano automobilis neturi isofix sistemos, o Cybex Pallas turi tuos tvirtinimus. Ar tie tvirtinimai, kur yra ant kėdutės, netrukdojie  tinkamai padėti kėdutę ant automobilio sėdynės ir pritvirtinti ją TIK automobilio diržu?

Būsiu labai dėkinga už atsakymą, nes laikas pirkti kėdutę. Nusižiūrėjau Cybex Pallas, tik bijau apsipirkti.

Mes turime Cybex Pallas, o dabar prekyboje matau ir Cybex Pallas 2fix, tai pastarosios yra su isofix'u ir jos brangesnės už tiesiog Pallas, o būtent Pallas tvirtinama tik automobilio diržu, kuris prilaiko apsauginį stalelį ir tuo pačiu visą kėdutę. Taigi, jei pirksite Cybex Pallas, tai kitaip jos ir nepritvirtinsite, tiesiog padėsite ant automobilio sėdynės ir vaikelį įsodinusi į autokėdę prisegsite automobilio diržu wink.gif
Atsakyti