Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-36 kg

QUOTE(serija74 @ 2010 08 14, 09:00)
Mane irgi domina nugarėlės atsilošimas. Gal kas nors pakomentuotumėt?  4u.gif

Atsilosia nedaug, bet mums galva 'nekrenta' biggrin.gif

As tai labai patenkinta ja, bet ko gero pagal skonius ir t.t., geriausiai butu pabandyti patiems 4u.gif

Apie CYBEX vel gi labai priestaringu nuomoniu, vieniems labai patnka, kitiems labai nepatinka. Tie, kas nepatinka, sako jog anksta, vaikas labai ispraustas ten g.gif Cia tik mano nuogirdos, pati jos neciupinejau 4u.gif
Atsakyti
Graco Nautilus - snd apziurinejom sia kedute, isodinau savo grazuole i ja be ziemines striukes ir vos vos uzsegiau dirzus (dukrytes svoris ~ 13 kg, tai dar reikia dirzu) , o tai jei su striuke tai visai blogai .....

Noriu sios kedutes savininku paklausti kaip jus ziema idedat vaika i kedute su visom striukem? Nes dirzai man pasirode labai trumpi. O siaip is visu apziuretu keduciu sioje vaikas buvo labiausiai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Mamytes,
mes renkames tarp Kiddy Comfort pro 9-36 kg ir Cybex Pallas + 9-36 kg
Pakomentuokite, kuri yra patogesne vaikui, saugesne. Kuria rinktis? Kodel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Efkuzas @ 2010 10 16, 12:01)
Graco Nautilus - snd apziurinejom sia kedute, isodinau savo grazuole i ja be ziemines striukes ir vos vos uzsegiau dirzus (dukrytes svoris ~ 13 kg, tai dar reikia dirzu) , o tai jei su striuke tai visai blogai .....

Noriu sios kedutes savininku paklausti kaip jus ziema idedat vaika i kedute su visom striukem? Nes dirzai man pasirode labai trumpi. O siaip is visu apziuretu keduciu sioje vaikas buvo labiausiai patenkintas smile.gif

Tai gal jūs ne visą diržą ištraukėte g.gif Šiandien kaip tik matavomės šitą kėdutę. O maniškė jau tikrai paaugus. Beveik trys m ir 19kg. Ir su striuke diržai užsisegė. Man parduotuvėj sakė, kad maniškė jau per didelė ir reikia jau be diržų kėdutės g.gif didesnės. Bet dar metus tikrai tie diržai jai tiks, o vėliau nuimsim viršų ar su auto diržais segsim. Man kažkaip saugiau atrodo, kai kėdutė su diržais. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na, o mes savo dukrytei tiek pirmąją kėdutę-nešioklę(iki 13kg), tiek ir antrąją (nuo 9 iki 36 kg) pirkom Chicco/Italija. Kadangi pirmoji mums labai patiko, tai likom ištikimi tam pačiam gamintojui blush2.gif ...ir kol kas nesigailim
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2010 11 07, 19:59)
Sveikos,
na, o mes savo dukrytei tiek pirmąją kėdutę-nešioklę(iki 13kg), tiek ir antrąją (nuo 9 iki 36 kg) pirkom Chicco/Italija. Kadangi pirmoji mums labai patiko, tai likom ištikimi tam pačiam gamintojui  blush2.gif ...ir kol kas nesigailim

As taip pat buvau nusiziurejusi Chicco kedute, bet kai pamaciau youtube crash testa, kai avarijos metu visi kedutes dirzai isplysta, tai pakeiciau nuomone schmoll.gif Vakar issirinkom Maxi cosi, bus matyt, patiks ar ne smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Ka tik isigijom CYBEX PALLAS FIX autokedute...siaip faina, viskas gerai, bet nezinau gal man tik taip pasirode, bet isodinom savo mazaja i ja, uzdejom ta pagalve, ir toks jausmas, kad jai kojytes suspaustos...o as skaitau savo dukryte is mazuju, ji tokia miniatiurine, tai galvoju, kaip kokiu 3 metuku su zieminiu kombinzonu reikes ta pagalve uzdet g.gif Esu pasimetus, ir nezinau net ka daryt...kiek nagrinejau, tai ten tarp kedutes ir tos pagalves auktis nesireguliuoja....ta pagalve stumdosi tik pirmyn ir atgal...

Kas tokia turit pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir pasidare idomu, kazkaip nieks nediskutuoja apie CONCORD kedutes -nieks nenaudoja?
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2011 01 16, 12:11)
Skaiciau skaiciau ir pasidare idomu, kazkaip nieks nediskutuoja apie CONCORD kedutes -nieks nenaudoja?

Taigi cia tema nuo 9 iki 36 kg ,o Concord tokiu neturi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tice @ 2011 01 24, 19:42)
Taigi cia tema nuo 9 iki 36 kg ,o Concord tokiu neturi  tongue.gif

o kaip ši tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2011 01 25, 12:28)

Aga sita taip,cia naujas gaminys
tik cia testai sudeti Ultimax kedutes , o ne T pro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2011 01 25, 13:15)
Aga sita taip,cia naujas gaminys
tik cia testai sudeti Ultimax kedutes , o ne T pro  mirksiukas.gif

Ultimax is vis ypatinga kedute ir jai turbut reikia atskiros temos,
Transformer T apskritai yra testu nugaletoja viena paciu saugiausiu keduciu ji turi ypatinga aukscio ir plocio reguliavimo sistema, o T pro tai juk ta pati kedute tik su priedu... smile.gif
Dar yra ir Concordo Trimax kedute taip pat tarp kitko nuo 9- 36kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 27 sausio 2011 - 22:57