Apziurejau daug keduciu, bet apsisprendziau del
Caretro Diablo XL Plus.
Apziurejau gyvai ir man patiko, kad ji plati, reguliuojasi galvos atramos aukstis, gelezines uzsegimo sagtys, lengvai ir patogiai atsilaisvina dirzeliai (i tai labai kreipiau demesi), gera gulima padetis (tikrai gan gulsti), man reikalingo svorio kategorija 9-36.
Minusas - visa kedute aptraukta sintetine medziaga, bet as tai ishspresiu uzdedama uzalkaliuka is kitos medziagos.
Ant pacios autokedutes parasyta made is sweden.
Saugumo testu sios autokedutes neradau, bet manau, kad jei autokeduteturi atitikties sertifikata, tai ji turi buti testuojama , tikrinama ir nebus belekokia.
Si kedute bus naudojama antrame automobilyje, kuris vzineja tik mieste. Uzmiescio ir tolimom kelionem turime Maxi Cosi Tobi 9-18.
Pasakysiu kodel atmeciau kelias kitas autokedutes 9-36 kg klases:
1. Britax Evolva 1-2-3 - del gulimos padeties ir dirzeliu atlaisvinimo mygtuko. Gulima padetis padaryta juokinga - norint, akd vaikas sedetu gulsciau reikia autokedute ishmontuoti ir atlenkti specialu po ja esanti pada. Arba visad vazyneti su gulscia padetimi. Tiesa, ta padetis tai kokie 20 laipsniu. Dirzeliu atlaisvinimo mygtukas yra toje pacioje skyleje is kurios ishlenda dirzeliu uzsegimo mechanizmas. Nepatogu bent man.
2. Graco Nautilus - is filmuku susidare teigiamas ivaizdis. Tiesa, gulima padetis irgi kokie 20 laipsniu. Nepirkau nes... neradau kur ja apziureti gyvai. Nenorejau pirkti kates maise.
3. Recaro - nepatogus gulimos padeties reguliavimas: sedynes sonuose yra sukami sraigtukai. Uztvirtinus autokedute dirzais tvirtai tie sraigtukai nebesisuka. Taigi gulima padeti norint padaryti reikia atlaisvinti autokedute nuo automobilniu dirzu. Beje, gulima padetis -20 laipsniu.
4. Cybex - vaikas pasijuto kaip ikalintas. Ne tik kojytes, bet ir rankytes nepatogiai - turejo laikyti jas gan aukstai. Vaiko svoris apie 12-13 kg, ugis apie 96-98 cm.
Tai tiek atrodo