Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-36 kg

QUOTE(Bardana @ 2012 12 21, 00:25)
Milita vat man irgi idomu butu, kai rinkausi tai pemiau 2 fix, nes pagal aprasyma ji platesne ir brangesne..Na tikriausiai dar kazko skiriasi biggrin.gif

Oi isbandem, tai nepatiko vaikui schmoll.gif man paciai atrodo, kad labai jau prisaudzia tas baras, vis tikrinau, ar nespaudzia niekur doh.gif bet cia gal psichologiskai taip atrodo.

kiek skaiciau, ir lyginau, tai skirtumus radau tik ismatavimu smile.gif ir 2 fix sonines apsaugos patobulintos...

mes kai buvom parduotuveje, tai buvome pasodine i cybex 2fix, tai viskas ok buvo, sunus sedejo issisiepes, staliukas labai patiko smile.gif bet parduotuveje jau ju nebeturejo reikejo laukti kol atves po nauju metu... tai grizus namo dar pora dienu ieskojau info apie cybex ir kiddy ir galiausiai uzsisakeme kiddy guardian pro 2fix biggrin.gif laukiame kada atsius i namus ax.gif
Atsakyti
Gal turit kokiu atsiliepimu apie ''Aga design'' firma? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 08 sausio 2013 - 17:35
QUOTE(muminukas @ 2012 12 03, 18:08)
na, turiu pasakyti, kad kiddy staliukas nervina, kai vaikas nenori sėdėti, užsiožiuoja. su paprastais kėdutės diržais tokiu atveju lengviau prisegti - seniau turėjom kitos kategorijos chicco. o dabar ir vaiką, ir staliuką laikyti, ir dar mašinos diržą segti doh.gif

Man atrodo, kad kiddy yra vienas lengviausių užsegimų su tuo staliuku. Pamenu, man vargas buvo prisegti pirmąja kėdutę nuo gimimo, dar priedo diržo buvo labai kaip tik ir nė biškio daugiau biggrin.gif Tai ik iki šiol neatsidžiaugiu, kad išrinkom vaikui kiddy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuti kuti: 08 sausio 2013 - 17:57
Gal turit kokių atsiliepimų apie Chicco Neptune arba Graco Nautilus?! Kaip šios autokėdutės, kuri vertesnė įsigyti?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Millita* @ 2012 12 18, 17:54)
Sveikos  mirksiukas.gif

norejau paklausti, gal kuri zinote, kuom skiriasi Cybex Pallas 2 fix nuo Cybex Pallas fix? g.gif

Kiek ieskojau, tai raso, kad 2 fix, tai patobulinta ta pagalvele ir uztikrina dar didesni sauguma, taip pat 2 fix yra truputeli mazesne, taciau sunkesne beveik 2 kg (ji sveria 11.2 kg) uz fix.

Ieskome ir mes panelytei naujos, tai vis griztam prie Pallas arba Solution X2, nors man kazkaip labiau norisi tos antros, nes tas staliukas kaip ir nereikalingas, bent jau man taip atrodo g.gif

Gal kuri mamyte naudojat Cybex Solution X2 ir galetumet daugiau kanors apie jas pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
TOKS VAIZDAS, KAD BE CYBEX IR KIDDY DAUGIAU AUTO KEDZIU NEBERA ANT SIO SVIETO.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

adac testai tai dar ne viskas - ne visi gamintojai jiems atiduoda testavimui kedutes, todel remtis vien ju sudaryta lentele, kuri panaseja i labiau reklamine, nelabai noriu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2013 01 15, 08:45)
TOKS VAIZDAS, KAD BE CYBEX IR KIDDY DAUGIAU AUTO KEDZIU NEBERA ANT SIO SVIETO....  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

adac testai tai dar ne viskas - ne visi gamintojai jiems atiduoda testavimui kedutes, todel remtis vien ju sudaryta lentele, kuri panaseja i labiau reklamine, nelabai noriu  schmoll.gif

Kėdučių su "staliukais" būna ir daugiau firmų, pvz., Jane, bet Kiddy ar Cybex pigiau galima gaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 16, 01:10)
Kėdučių su "staliukais" būna ir daugiau firmų, pvz., Jane, bet Kiddy ar Cybex pigiau galima gaut  mirksiukas.gif

as sakau akd aplamai tik apie tas tebekalbama.. kaizkaip dingo visos kitos firmos smile.gif arba uzsimenama tik viena kita zinute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 09, 16:40)
Gal turit kokių atsiliepimų apie Chicco Neptune arba Graco Nautilus?! Kaip šios autokėdutės, kuri vertesnė įsigyti?! g.gif

Sveiki,
mane irgi domintų atsiliepimai apie šias dvi kėdutes. ax.gif
Atsakyti
Man Chicco kėdutės pasirodė nepakankamai saugios, dar kai prieš kelis metus rinkau pačią pirmąją kėdutę 0-18 kg, užtai atmečiau šitą firmą iš karto ir kai didesnės kėdės ieškojau. Lyg jos su jūros puta (dabar tiksliai nebeatsimenu), o buvau skaičius, kad taip ne itin saugu. Žodžiu, pasidomėt reik giliau, jei domina smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes kas turite Graco Nautilus kaip audinys kazin g.gif kokia sudetis ? Labai sintetinis ? Aciu atsakiusiai 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, ar 16 kg vaikui autokedute turi buti butinai su atlosiuku, ar uztenka tik autokedutes paaukstinimo? blush2.gif
Atsakyti