QUOTE(mindingas @ 2012 10 11, 12:45)
Sveikos, pagaliau radau temą kuri mums labai aktuali Mes dabar kėdutės paieškose nuo 9-36 kg. Radom cybex Pallas 2-fix, Mums ji patiko, bet pasiskaitinėju forumuose ir randu daug nuomonių apie Kiddy kėdutes, suprantu, kiek žmonių tiek nuomonių. Tai dabar pasimečiau visai.. Cybex nelabai randu saugumo atliktų bandymų, nors parduotuvėje sakė, kad jie antri pagal saugumą, o kiddy geri įvertinimai, bet radau, kad geriausi concord firmos.. Gal kas turite concord firmos kėdute? Ir kas turite kiddy, kur įsigijote?
Kiddy prekiauja cia. Turi jie ir concordu lyg, uzsakyti galima jei nera tuo metu sandelyje. As kazkada buvau toje parduotuveje, tai maciau ir concordus. Cia kaip kam dizainas patinka Man Kiddy pranasesnes viskuo pasirode. Ir sedima dalis, bei nugara kiddu mielesne,minkstesne. Plius lyg jie vieninteliai gali pasiulyti sertifikuotu keduciu ergonominiu, kad nugaros vaikams negadintu Concord kedute labai man kieta pasirode, kaip kriaukle formos, matomumas vaiko apribotas per tuos soninius bortus . Na daug ten niunsu, bet dizainai skiriasi siu abieju modeliu