Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-36 kg

http://www.adac.de/i...rcePageId=31900

Uzmeskit merginos aki i testus. verysad.gif esuprantu kodel kiddy guardenfix pro nepraejo saugumo testu g.gif. Ir dar gal kas kur uzmatet kiddy guarden pro testus nes ten maciau tik pro2 . Tai dabar visai pasimeciau, jau kaip ir buvom issirinke ir se tau kad nori sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2012 06 14, 23:47)
http://www.adac.de/i...rcePageId=31900

Uzmeskit merginos aki i testus.  verysad.gif esuprantu kodel kiddy guardenfix pro nepraejo saugumo testu  g.gif.  Ir dar gal kas kur uzmatet kiddy guarden pro testus nes ten maciau tik pro2 . Tai dabar visai pasimeciau, jau kaip ir buvom issirinke ir se tau kad nori sad.gif

Reikia žiūrėti visą informaciją apie testus:)
Prie testo dar yra skaičiukas 3, jo reikšmė apačioje paaiškinta, kad testuojant be isofix gavo įvertinimą blogai, bet testuojant su isofix gavo įvertinimą GERAI. Blogas testo rezultatas be isofox buvo gautas tik atliekant saugumo testą su 3 metų manekenu. Realiai komfort paketas išimamas daug anksčiau , kad vaikui būtu patogiau sėdėti.
Autokėdutė kiddy guardian fix turi būti naudojama tik su isofix jungtimis, norint autokėdutę naudoti be isofix jungčių,jeigu vaikas vyresnis reikia iš komfort paketo išimti storesnįjį paminkštinimą, gamintojo psl yra video.
Po testų gamintojas labai greitai sureagavo ir atrado priežastį, išėmus komfort paketą kėdutė buvo testuota pakartotinai ir be isofix taip pat gavo gerus saugumo rezultatus, taip kad tikrai nereikėtų jaudintis perkantiems autokėdutes guardian fix , jos tikrai geros ir saugios, tik reikia perskaityti visą informaciją.

ankstesnių testų rezultatus galite rasti
ČIA

Guardian pro 2 , balas 1,8
Guardian pro , balas 2
Kuo balas mažesnis tuo kėdutė saugesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 15 birželio 2012 - 13:09
Labai dekui uz issamia info. As vokiskai neskaitau tai ir nesupratau. Labai gaila kad Klaipedoje nera kur siu keduciu paziuret. Sakykit o ar daug skiriasi guardian pro ir pro2? Nes matau kad pro dabar nuolaideles taikomos. Ar verta moket brangiau uz ta pro2?
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2012 06 15, 14:52)
Labai dekui uz issamia info. As vokiskai neskaitau tai ir nesupratau. Labai gaila kad Klaipedoje nera kur siu keduciu paziuret. Sakykit o ar daug skiriasi guardian pro ir pro2? Nes matau kad pro dabar nuolaideles taikomos. Ar verta moket brangiau uz ta pro2?

Dar išsamesnę informaciją apie testą rasite
Čia

Guardian pro 2 uz guardian pro turi šiek tiek gulstesnę padėtį, šiek tiek platesnė, shock absorberiai apvilkti medžiagėle , diržo kreipiančioji pqatobulinta, patogesnė.
Ir žinoma kainyte skiriasi.
Labai didelių skirtumų nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2012 04 12, 17:04)
Gal kas turite autokėdutę GRACO NAUTILUS 9-36kg.
Butu malonu išgirsti atsiliepimus...ačiū...
http://www.tavovaika...1...922&lang=lt

mes turime, nors ir neilgai, bet labai nusivyleme verysad.gif jei vaikas ne is kuduju, tai tikrai sunku uzsegti dirziukais (gerai, kad vasara, su stiruke be sansu doh.gif ). Taip pat jei vaikas miega kelioneje, tai jau nekas... galva i prieki "tabaluojasi", po turetos maxi cosi priori mums sioje kedutele labai truksta patogumo. Bet turbut per daug norime is sios kategorijos kedutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuteee @ 2010 05 30, 19:42)
Sveikutes, 

gal kas turit kedute CYBEX Pallas, noreciau ja isigyti, esu girdejus, kad labai saugi ketute. Tik va idomu, ar patogi, nes tas prieki staliukas neperlabiausiai patogus atrodo:)

turim, naudojam jau beveik metus. esam patenkinti. staliukas nepatogumu nesudaro.
Papildyta:
QUOTE(lusis @ 2012 06 14, 08:53)
Ir dar klausimukas iki kokio mazdaug amziaus si kedute su ta pagalve naudojama?

iki 18kg pagal standarta turetu buti su pagalve.
Atsakyti
turim chicco firmos kėdutę ( 9-18kg.), per tiek metų nemačiau jokių trūkumų.
mano mašinoj sūnus dabar važinėja Graco kėdute, kuri išsiardo ir lieka tik pasostė.
tai chico vis tik patogesnė, tik žiemą su rūbais ko gero jau nebetilps...
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2012 06 15, 15:52)

Mes prieš metus nupirkom savo kleckui Guardian Pro2 wub.gif kadangi mūsų mašinytė neturi Isofix sistemos, tai pirkti kėdutę su Isofix mums nebuvo prasmės ax.gif esame iš Alytaus, tai kai nuvažiavome pasižiūrėti planavome pirkti pro kėdutę,nes joms tada irgi buvo taikomos nuolaidos, bet nusprendėme pirkti pro2,nes ji platesnė, tai pagalvojom, kad kai vaikutis paaugs bus patogiau jam.šiaip tikrai nėra esminių skirtumų, tik tas testo balas 4u.gif bet vistiek gavome nemažaą nuolaidėlę net ir pro2 kėdutei thumbup.gif o kėdute tai laabai patenkinti, ir sūnui tas buomelis visai netrukdo, labai smagiai joje sėdi bigsmile.gif lengvai prisitvirtina automobilyje, žodžiu man tai pats geriausias pirkinys mūsų sūnui wub.gif
Atsakyti
Mes irgi ne per seniausiai isigijom Guardian Pro2. Bet tiesa sakant net nezinau ar esu patenkinta. Kai ispakavom tai pasirode stebuklas, visokiu mandrysciu pilnas. Bet vat teko vaziuot ta karstaji savaitgali i ilgesne kelione tai nors ta medziaga ale kvepuojanti bet vistiek vaikas visas suprakaitaves buvo. Kitas dalykas tas staliukas toks gana prispaustas prie vaiko gaunas, ir vaikas gaunas kaip ikalintas toje kedeleje, net kojyciu praktiskai pajudinti negali ( tik i sonus kazkiek, o pakelt ar suriest negali), mes suauge ten raitemes ant tu kedziu ir taip gaila buvo i vaika ziuret ji atsiseda bando susikelt kojytes o tenka jas istiesti ir det ta stala ir rankeles jau automatiskai maziau judejimo laisves turi. Na musu mergytei nelabai ta kedele patinka ne visada ta stala noriai dedas ir kelioniu metu irzlesne buna ko nepastebejom naudodami senaja kedele.
Kitas pastebejimas man nelabai ta medziagele patiko atrodo kad net dulkes traukia, na matysim kaip toliau naudosis. Seip as labai laukiu kada ja bus galima naudot be to stalo tada jau manau super turetu but kedute.
Ir dar seip mano pamastymas: mes kedele laikom masinoj o jei vaziuojam be vaikiuko tai ji taip ir buna neprisegta, tai avarijos metu turbut gerai skristu per galvas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2012 07 17, 01:02)
Mes irgi ne per seniausiai isigijom Guardian Pro2. Bet tiesa sakant net nezinau ar esu patenkinta. Kai ispakavom tai pasirode stebuklas, visokiu mandrysciu pilnas.  Bet vat teko vaziuot ta karstaji savaitgali i ilgesne kelione tai nors ta medziaga ale kvepuojanti bet vistiek vaikas visas suprakaitaves buvo. Kitas dalykas tas staliukas toks gana prispaustas prie vaiko gaunas, ir vaikas gaunas kaip ikalintas toje kedeleje, net kojyciu praktiskai pajudinti negali ( tik i sonus kazkiek, o pakelt ar suriest negali), mes suauge ten raitemes ant tu kedziu  ir taip gaila buvo i vaika ziuret ji atsiseda bando susikelt kojytes o tenka jas istiesti ir det ta stala ir rankeles jau automatiskai maziau judejimo laisves turi. Na musu mergytei nelabai ta kedele patinka ne visada ta stala noriai dedas ir kelioniu metu irzlesne buna ko nepastebejom naudodami senaja kedele.
Kitas pastebejimas man nelabai ta medziagele patiko atrodo kad net dulkes traukia,
Ir dar seip mano pamastymas: mes kedele laikom masinoj o jei vaziuojam be vaikiuko tai ji taip ir buna neprisegta, tai avarijos metu turbut gerai skristu per galvas.  g.gif

vat tas Jūsų pamąstymas tai labai jau logiškas, net nepagalvojau ankščiau apie tai... blink.gif šiaip dėl nepatogumo tai tikrai nepastebėjau, kad jis jaustųsi suvaržytas, labai patenkintas sėdi..ir žaisliukas, jei nukrenta, tai labai lengvai jį nuo sėdynės pasiima.. ax.gif bet čia gal nuo vaikiuko jau individualiai priklauso.. smile.gif tik va dėl to prakatitavimo, tai ir aš pastebėjau.. mūsų ir šiaip karštą dieną linkęs labai prakaituoti, todėl džiaugiaus, kaip Jūs sakot, ta "ale kvepuojančia" medžiaga, bet ji nelabai nelabai ir man. bet manau, kad ilgai pasėdėjus vienoj vietoj, jokia medžaiga nelabai jau apsaugos nuo suprakaitavimo..sakiau pabandysim tokį spec užvalkaliuką rolleyes.gif bet šiaip esam tikrai labai patenkinti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 17 liepos 2012 - 08:00
turim chicco neptune limitežd edition juodą. medžiaga geresnė nei kitų chicco, patinka signalas, kai vaikas atsisega kelionės metu, bet negaliu rekomenduoti - labai bjauriai prisitraukia diržiukai. tikrai sunku taisyklingai priveržti vaiką (tarp jo ir dirželių turi įsikišti vos keli pirštai - jokių laisvumų). tą tinkamai padaro tik vyras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuticiukas @ 2012 02 28, 09:17)
mamukai pagelbekit,
mano berniukui 2m 6men turim mes kedute Maxi-Cosi Priori XP viskas su ja butu neblogai, bet labai jau sunku pasodinti vaika i ja  doh.gif  nes vaikas ne is mazuju, o jei dar su striuke tai isvis tragedija, patarkite kokia kedute rinktis kad butu patogu vaika isodinti, arba jam paciam ilipti, Priori ir visos panasios labai aukstos, gal ira kazkokiu zemesniu kad tiktu didesniam vaikui? kamanote apie CHICCO NEPTUNE? didelis aciu uz patarimus  4u.gif

turim minimą maxi-cosi ir chicco. man pirmosios kokybė daug geresnė, diržų priveržimas - thumbup.gif nėra ką lygint su Neptune doh.gif aišku, čia skirtingos svorio kategorijos, bet pati kokybė tikrai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 17 liepos 2012 - 15:25
Nupirkome savo berniukui kiddy guardianfix pro autokėdutę smile.gif super, visi patenkinti ir tikiuosi saugūs smile.gif Iš pradžių pasodintas labai pyko ir stūmė tą staliuką, bet po kelių kelionių pats apkabina ir laukia kada prisegsiu thumbup.gif Ir miegot gana patogu (konsultantė teigė, kad be isofix'o būtų dar patogiau - mamytėms kurių auto isofix'o nėra). Matavomės ir cybex pallas 2 fix autokėdutę, tačiau joje mūsų tikrai nemažas berniukas tiesiog išnyko, ir atrodė kad suvalgys jį ta kėdutė biggrin.gif na galbūt čia tik mums netiko smile.gif Sėkmės mamytės renkantis saugiausią ir mylimiausią kėdutę mažiesiems 4u.gif
Atsakyti