Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

QUOTE(Panele* @ 2011 06 01, 19:18)
karsta.gif as jau net sukaitau visa interneta isnarsiau ir ka tik galejau... ieskom kazkokio kaip padeklioko ar  kokios idomesnes pagalveles ziedams :)nes nenorim tos tradicines sirdeles formos  unsure.gif  taip jau nutiko, kad atsirado mergaite kuri nes ziedus tai dabar galvos skausmas su ta pagalvele  ax.gif

na man tai toks kuklutis daiktukas labai grazus.... wub.gif
My Webpage
ne perkrauta kukliai perista... wub.gif
dar tokiu buna...
user posted image
cia kazkas panasau i pirmaji...
user posted image
user posted image
biggrin.gif biggrin.gif http://1.bp.blogspot.....e #42744.jpeg

Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 04 19, 12:22)
Pvz. mums nerūpi pagalvėlė, bet mūsų kvietimai yra idealūs, nuostabūs, MŪSŲ. Taip pat nerūpi automobilių papuošimai, nebus priešvestuvinės fotosesijos (pakanka jau turimų bendrų nuotraukų), bet rūpi, kad tą dieną artimiausi žmonės būtų sveiki gyvi ir kartu su mumis džiaugtųsi mūsų diena. Svarbu tik tiek, kad tą dieną pasižadėsime būti kartu visą gyvenimą, gerbti ir mylėti...  ax.gif

Kiekvienam savo wink.gif, taisyklių nėra..

Pastaruoju metu šiek tiek pasižvalgau šitose temose, nors nesu tikra nuotaka tikra ta žodžio prasme..
Tiesiog po daugelio metų civilinės santuokos, nutarėm prisiekti ir bažnyčioj...
O čia jau prasideda detalės biggrin.gif
Į kurias matau jaunos moterys labai jau įnyksta...Gražu šitoj lavinoj smulkmenų atrasti tokius protingus žodžius mirksiukas.gif

Bet mes vis gi galvojam, kad žiedus galėtų nešt mūsų jaunesnioji dukra, nes jai tai bus įvykis wub.gif
O pagalvėlių klebonas sakė yra bažnyčioj-tai manau ką rasim, tą ir imsim..

QUOTE(Sorceress @ 2011 04 19, 16:36)
O kas dėl nepatikimo, tikrai nesakiau jog nepatiko, sakiau, kad jos buvo beasmenės. Viskas buvo gražu, bet pačių žmonių asmenybės nebuvo nė kvapo, kas būtent ir perteikiama per mažmožius kaip pagalvėlės, stalo kortelės, dekoracijos ir t.t. ir pan. Visai kitas reikalas, jeigu jums asmeniškumo vestuvėse nereikia, o tinka viskas nuo parduotuvės lentynos, tada nėra ką ir diskutuoti.

Deja žmogaus asmenybės detalės neparsiduoda nei paprastose parduotuvėse, nei pas vestuvių planuotojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2011 06 07, 14:16)
internete siaip galima daug groziu prisiziureti, bet va rast pirkti tai bedele  smile.gif

Pirkt ką įdomesnio, tikrai sudėtinga pas mus, tad belieka pačiom darytis arba ieškoti, kas padarys biggrin.gif
Man labai gražu pagalvėlės iš gyvų gėlių, su gamtos motyvais
Atsakyti
Jungiuos ir aš į planuojančių gretas ax.gif
Ilgai galvojom, ką tokio sugalvot. Nusprendėm, kad norim nertos pagalvelės. Jau turim ir kas nuners, beliko apsispręst ar tradicinę daryt ar kiek kitokią.
user posted image
Turbūt užsakinėsim tokią gelytę, tik papuoštą arba swarovski kristalais arba perlais ir baltos spalvos. Vietoj burbulo bus mūsų žiedai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokke: 29 birželio 2011 - 21:31
Gal ka ikveps paskutinis mano darbelis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2011 06 07, 14:16)
internete siaip galima daug groziu prisiziureti, bet va rast pirkti tai bedele  smile.gif

Tai galima pasisiut, dabar manau siuvejos sugebetu pagal pavyzdzius pasiut
Atsakyti
gaila neturiu foto musu ziedu kriaukles ax.gif , bet po menesiuko pazadu ideti smile.gif zo nupirkau kriaukle priklijavau dar prie jos dvi juros zvaigzdes, pripyliau i ja dazyto smelio, idejau dar ten mazu mazu kriauklyciu na ir palikta vieta ziedeliams sudeti. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vaikyste_: 13 liepos 2011 - 23:19
o man si tokia netradicine wub.gif
http://yfrog.com/0dfotoiznj
Atsakyti
Musu "pagalvele" buvo stai kokia wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 29 liepos 2011 - 18:19
Pati tokia sugalvojot?nes dar tokios tikrai net internete nepastebejau blush2.gif bet mintis tikrai gera ir isskirtina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 22:30
Yra jau internete tokiu ideju mirksiukas.gif tik pagaminta kitokia nei buvau jas maciusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 22:30
Bereikalingas pinigu ismetimas,todel net negalvojome apie ja, mums puikiai baznycioje tiko ir padekliukas ,dar geriau atrode biggrin.gif
Atsakyti