Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

Sakykite, o kas ta pagalvele nunesa kunigui, jei jaunieji nori, kad ant grazios ju pagalveles guletu ziedai? blush2.gif Jei nera pirsliu ir poru, tai gal liudininkai? Ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 02 16, 14:25)
Sakykite, o kas ta pagalvele nunesa kunigui, jei jaunieji nori, kad ant grazios ju pagalveles guletu ziedai?  blush2.gif  Jei nera pirsliu ir poru, tai gal liudininkai? Ar kaip?  4u.gif

Žiedų pagalvėlę neša žiedų berniukas, jeigu tokio nerasta, tada pagalvėlė tiesiog padedama ten, kur turi būt prieš prasidedant ceremonijai, jos niekas iškilmingai neįneša.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 02 16, 20:31)
Žiedų pagalvėlę neša žiedų berniukas, jeigu tokio nerasta, tada pagalvėlė tiesiog padedama ten, kur turi būt prieš prasidedant ceremonijai, jos niekas iškilmingai neįneša.

Taip, ziedu berniuko nerasta biggrin.gif Tai kas tuomet ta pagalvele ten padeda pries prasidedant ceremonijai?
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 02 16, 19:29)
Taip, ziedu berniuko nerasta  biggrin.gif  Tai kas tuomet ta pagalvele ten padeda pries prasidedant ceremonijai?

Petriukas arba Kazytė, ką jau paskirsit, tas ir padės arba kunigui/registrui paduosit, juk vistiek prieš ceremoniją susitiksit. Galit šitą darbą patikėt vyr pabroliui ar pamergei.
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 02 16, 17:25)
Sakykite, o kas ta pagalvele nunesa kunigui, jei jaunieji nori, kad ant grazios ju pagalveles guletu ziedai?  blush2.gif  Jei nera pirsliu ir poru, tai gal liudininkai? Ar kaip?  4u.gif

Vyras prieš ceremonija visada turi nueiti pas kunigėlį. Paduoti žiedus, priminti liudininku vardus ir pavardes, pasakyti, kaip bus įvedama nuotaka. Tai manau, kad vyras ir gali paduot kunigui ta pagalvėlę. O paskui jau jis padės ją ten kur reikia smile.gif
Atsakyti
ar būtina žiedų pagalvėlė? Man kiek žiūriu, tai nesižiūri ji, galvoju šiaip apie kokį padėkliuką ..
Atsakyti
Kam ziurisi tos pagalveles, tas perkasi, kam nesiziuri ar nereikia, buna baznycioj tokia zalvarine lekstute ant kurios padedami ziedai ir berods ceremonijos metu laikomi ant altoriaus. Jei nera kam nesti tos pagalveles (nera artimu vaikuciu), tai uztenka tos lekstutes. Buna ir tas lekstutes puosia rutomis, kiek atsimenu. Poreikio ir poziurio dalykas. Kam ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2011 02 19, 09:57)
Kam ziurisi tos pagalveles, tas perkasi, kam nesiziuri ar nereikia, buna baznycioj tokia zalvarine lekstute ant kurios padedami ziedai ir berods ceremonijos metu laikomi ant altoriaus. Jei nera kam nesti tos pagalveles (nera artimu vaikuciu), tai uztenka tos lekstutes. Buna ir tas lekstutes puosia rutomis, kiek atsimenu. Poreikio ir poziurio dalykas. Kam ko reikia.

na pas mus vaikučių bus užtektinai, nešti būtų kam, bet man geriau padėkliuką neštų negu pagalvėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 19, 11:40)
na pas mus vaikučių bus užtektinai, nešti būtų kam, bet man geriau padėkliuką neštų negu pagalvėlę  ax.gif

Lėkštutę tikrai turės kunigėlis ir Jums nereiks niekuo rūpintis smile.gif

Beje man tas žiedų nešimas tai nelabai... Man fainiau, kai jie jau būna padėti ant altoriaus:)
Labai jau saldu, kai žiedus neša, žiedlapius barsto vaikiukai. Kaip pasakose smile.gif

Bet čia subjektyvi mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 02 19, 19:19)
Lėkštutę tikrai turės kunigėlis ir Jums nereiks niekuo rūpintis smile.gif

Beje man tas žiedų nešimas tai nelabai... Man fainiau, kai jie jau būna padėti ant altoriaus:)
Labai jau saldu, kai žiedus neša, žiedlapius barsto vaikiukai. Kaip pasakose smile.gif

Bet čia subjektyvi mano nuomonė smile.gif

Man irgi nelabai sita tradicija smile.gif Dukra jokiu ziedlapiu nebarstys ir zieduku nenes. Apskritai, gerai, jei dar tuos vaikus bent aprengia graziai, nes tos sintetines pustos barbes sukneles ir dirbtines garbanos vaikui tai vaje vaje doh.gif
O ziedus duosime kunigui, geriau jau paprastoje lekstuteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 19 vasario 2011 - 21:47
QUOTE(ptashka @ 2011 02 19, 22:46)
Man irgi nelabai sita tradicija smile.gif Dukra jokiu ziedlapiu nebarstys ir zieduku nenes. Apskritai, gerai, jei dar tuos vaikus bent aprengia graziai, nes tos sintetines pustos barbes sukneles ir dirbtines garbanos vaikui tai vaje vaje  doh.gif
O ziedus duosime kunigui, geriau jau paprastoje lekstuteje.

Čia šiek tiek ne į temą, bet vaikučiams labai gražu balti lininiai rūbeliai:) MB sesers mergaitė per krikštynas buvo aprengta nuostabia linine suknele thumbup.gif ir atrodė, kaip tikra princesė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2011 02 13, 11:25)
Aciu.

Daugiau pagalveliu galit paziuret cia:
http://public.fotki....pagalvls/#media

Noriu padėkoti Natejai už nuostabią žiedų pagalvėlę - darbas atliktas kruopščiai ir idealiai pagal pageidavimus 4u.gif

Esu jau ne pirma nuotaka, užsisakiusi ir gavusi puikų rezultatą smile.gif Rekomenduoju ir kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti